اقتصادی 15:10 - 30 تیر 1405
کارشناس بازار سرمایه در خصوص بازار سهام نکاتی را مطرح کرد.

ارزندگی بازار سرمایه در سایه گزارش‌های مثبت شرکت‌ها

باشگاه خبرنگاران جوان؛ کیمیا قلی‌پور  - پدرام روتیها، کارشناس بازار سرمایه، در گفت‌و‌گو با خبرنگار اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، با اشاره به روند معاملات بازار سرمایه در هفته گذشته، اظهار کرد: بازار سهام در هفته‌ای که سپری شد، تحت تأثیر ریسک‌های سیستماتیک با استقبال چندانی از سوی سرمایه‌گذاران مواجه نشد و عمده نماد‌ها در محدوده منفی معامله شدند.

او ادامه داد: با کاهش بخشی از ریسک‌های موجود و انتشار صورت‌های مالی سه‌ماهه شرکت‌ها، مشخص شد که وضعیت بنیادی بازار همچنان مناسب است و بسیاری از سهام از منظر ارزندگی در شرایط مطلوبی قرار دارند.

این کارشناس بازار سرمایه بیان کرد: گزارش‌های عملکرد شرکت‌های بزرگ از جمله گروه‌های پالایشی و پتروشیمی و همچنین صنایع کوچکتری مانند غذایی و دارویی، حاکی از عملکرد مطلوب و سودآوری مناسب بود که نشان می‌دهد قیمت بسیاری از سهام برای سرمایه‌گذاری در سطوح جذابی قرار دارد. همین موضوع در کنار کاهش برخی ریسک‌ها، موجب شد بازار بار دیگر به روندی مثبت بازگردد.

او با اشاره به نسبت‌های ارزندگی بازار گفت: در حال حاضر نسبت P/E TTM بازار در محدوده ۶ واحد قرار دارد که نشان‌دهنده ارزندگی بالای بازار است. همچنین نسبت P/E Forward نیز در محدوده ۴.۵ واحد برآورد می‌شود که این موضوع نیز از چشم‌انداز مناسب بازار سرمایه حکایت دارد.

او افزود: علاوه بر عوامل بنیادی، ورود نقدینگی و افزایش اقبال سهامداران به بازار سرمایه می‌تواند زمینه‌ساز ثبت سطوح بالاتر برای شاخص‌های بازار باشد.

این کارشناس بازار سرمایه در پایان خاطرنشان کرد: در مجموع، در صورت تداوم کاهش ریسک‌های سیستماتیک، بازار سرمایه از ظرفیت رشد مناسبی برخوردار خواهد بود؛ اما در شرایطی که این ریسک‌ها پابرجا باشند، انتظار می‌رود صنایع کوچک‌تر از جمله گروه‌های غذایی و دارویی همچنان با استقبال بیشتری از سوی سرمایه‌گذاران مواجه شوند.

*گفتنی است مطلب بالا یک مصاحبه بوده و توصیه‌ای برای خرید یا فروش سهام محسوب نمی‌شود.*


12294550
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اقتصادی

اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» معاون وزیر نیرو گفت: با وجود افزایش نیم درجه‌ای دمای متوسط وزنی کشور نسبت به سال گذشته، تقاضای مصرف برق در دوره اوج گرما بیش از ۳ درصد کاهش داشته است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» سازمان مالیات اعلام کرد: مهلت بخشودگی جریمه بند (ب) ماده (٣٦) قانون مالیات بر ارزش افزوده مربوط به چهار دوره سال ۱۴۰۴ تا فردا ۳۱ تیر تمدید می‌شود.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» دبیر اتحادیه واردکنندگان نهاده‌های دام و طیور خواستار آن شد که با تسریع در بازگشت سرمایه واردکنندگان، ریسک فعالیت در حوزه واردات کالاهای اساسی کاهش یابد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» یارانه نقدی مرحله ۱۸۵ مربوط به تیر ماه ۱۴۰۵ به حساب سرپرستان خانوار‌های دهک‌های چهارم تا نهم در سراسر کشور واریز و قابل برداشت است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» افزایش تقاضای سفر زمینی به عراق در روزهای منتهی به اربعین باعث می‌شود ظرفیت اتوبوس‌های شهرهای مرزی سریع‌تر از روزهای عادی تکمیل شود.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» طبق اعلام بانک مرکزی از اول فروردین تا ۳۱ خرداد امسال حدود ۱۲۳ همت تسهیلات قرض‌الحسنه ازدواج و ۸ همت تسهیلات قرض‌الحسنه فرزندآوری پرداخت شده است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» بر اساس آخرین آمار بانک مرکزی از تاریخ اول فروردین تا ۳۱ خرداد ماه ۱۴۰۵ حدود ۱۲۳ همت تسهیلات قرض‌الحسنه ازدواج و ۸ همت تسهیلات قرض‌الحسنه فرزندآوری به متقاضیان، توسط شبکه بانکی پرداخت شده است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» کارشناس بازار سرمایه در خصوص بازار سهام نکاتی را مطرح کرد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرعامل سازمان ملی زمین و مسکن گفت: تاکنون زمین مورد نیاز برای احداث ۴۴ هزار و ۷۸۴ واحد مسکونی شناسایی و به اجرای طرح مسکن محرومان اختصاص یافته است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» کارشناس هواشناسی کشاورزی گفت: با توجه به شرایط جوی، استفاده از مه پاش و پنکه برای خنک کردن دام و کاهش دمای محیط دامداری اقدام کنند.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است