سیاسی 19:30 - 20 شهریور 1403
نماینده مقام معظم رهبری در شورای عالی امنیت ملی و عضو حقیقی مجمع تشخیص مصلحت نظام گفت: صنعت پتروشیمی، به دلیل وجود منابع نفت و گاز، یکی از ظرفیت‌های خوب برای ارز‌آوری است.

صنعت پتروشیمی یکی از ظرفیت‌های خوب ایران برای ارز‌آوری است

نماینده مقام معظم رهبری در شورای عالی امنیت ملی و عضو حقیقی مجمع تشخیص مصلحت نظام در جریان بازدید ۲ ساعته از هیجدهمین دوره‌ی نمایشگاه ایران پلاست و دیدار با غرفه‌داران این نمایشگاه گفت: صنعت پتروشیمی، به دلیل وجود منابع نفت و گاز، یکی از ظرفیت‌های خوب کشور ما به جهت ارز‌آوری و اشتغال زایی است.

جلیلی افزود: بازار کشور‌های منطقه، ظرفیت ۱۳۵ میلیارد دلار واردات صنایع پایین دست پتروشیمی را دارا هستند که باید از این ظرفیت استفاده کرد.

او ادامه داد: در سال‌های اخیر نیز شاهد آن بودیم که صنعت پتروشیمی و صنایع تکمیلی آن، کمترین آسیب را از تحریم‌ها دیده است.

وی تصریح کرد: امروز که شروع برنامه‌ی هفتم با شروع دولت و مجلس جدید مصادف شده است، باید همه دست به دست هم بدهیم تا ان‌شاءالله بتوانیم به اهداف معیّن شده در این برنامه دست پیدا کنیم. یکی از این اهداف، رشد ۸ درصدی در اقتصاد است که با تمرکز بر مزیّت‌های نسبی کشورمان مانند صنایع پایین دست پتروشیمی می‌تواند محقق شود.

وی افزود: عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام در پاسخ که این سوال که نمایشگاه ایران پلاست در سال جاری نسبت به سال‌های قبل چه تفاوت‌هایی داشت، عنوان کرد:خوشبختانه شاهد آن هستیم که شرکت‌های فعال در این عرصه، دچار رکود و عقب‌گرد نشده‌اند و روند رو به پیشرفتی را طی می‌کنند.

 جلیلی در پایان این بازدید در نشست صمیمی با تشکل‌های صنایع تکمیلی پتروشیمی شرکت کردند.


12091455
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار سیاسی

سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس شورای اطلاع‌رسانی دولت اظهار کرد: پزشکیان به‌زودی با مردم صحبت خواهد کرد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی دولت پیامی در حساب شخصی خود در شبکه ایکس منتشر کرد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس جمهور تصریح کرد: اجرای نظام پرداخت بر مبنای عملکرد در ساز و کار عملیاتی پروژه‌ها می‌تواند انگیزه مجریان را ارتقا و سرعت اجرا را افزایش دهد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» دبیر شورای نگهبان با ریاکارانه خواندن دلسوزی آمریکا و رژیم صهیونیستی برای مردم ایران، گفت: ادعای آنان درحالی تکرار می‌شود دستشان به خون عزیزترین فرزندان این ملت آلوده است.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» دیوان محاسبات کشور اعلام کرد که در لایحه بودجه ۱۴۰۵ درج قسمتی از منابع خارج از بودجه عمومی و ابهام در نحوه محاسبه منابع نفت می‌تواند زمینه‌ساز بی‌انضباطی مالی شود.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس‌جمهور بر شناسایی و رفع کاستی‌های تصمیمات اخیر به‌منظور جلوگیری از بروز مشکلات معیشتی برای مردم تأکید کرد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» معاون سیاسی وزیر کشور گفت: با تعامل مجلس شورای اسلامی، طرح ساماندهی تجمعات را ذیل اصل ۲۷ قانون اساسی نهایی کرده‌ایم و منتظریم.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی وزارت امور خارجه ورود غیرقانونی وزیر امور خارجه رژیم صهیونیستی به منطقه سومالی لند را محکوم کرد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی وزارت امور خارجه ورود غیرقانونی وزیر امور خارجه رژیم صهیونیستی به منطقه سومالی لند را محکوم کرد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» معاون اجرایی رئیس‌جمهور گفت: جراحی اقتصادی دولت جریان رانت و فساد را از بین خواهد برد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است