اقتصادی 10:09 - 08 آذر 1401

استنکاف از پرداخت وام فرزند آوری به هر دلیلی غیرقانونی است

‌کیومرث سرمدی در گفت و گو با خبرنگار مهر گفت: متأسفانه مشکلاتی که در کشور وجود دارد معمولاً ناشی از عدم اجرای قوانین (بخصوص قوانینی که در حل بسیاری از مسائل مهم کمک می‌کند) است، در خصوص پرداخت وام فرزند آوری به افراد، متأسفانه معمولاً با کوتاهی بانک‌ها مواجه هستیم.

نماینده ی مردم اسد آباد در مجلس شورای اسلامی در ادامه اظهار داشت: شفاف می گویم متأسفانه در کشور بانک‌ها بیشتر به بنگاه‌های معاملاتی تبدیل شده اند و به جای تسهیل گری در امور مختلف اشتغال، فرزندآوری و.... عمدتاً بنگاه داری می‌کنند در واقع خود مانع اصلی سرراه بسیاری از مسائل جوانان هستند.

وی در ادامه متذکر شد: در موضوع عدم پرداخت وام فرزند آوری به افرادی که کارت پایان خدمت ندارند، مجلس شورای اسلامی ورود کرد در حال حاضر به لحاظ قانونی منعی برای پرداخت وام به این افراد وجود ندارد، حتماً باید با نظارت جدی این مشکل حل و وام فرزند آوری به افراد متقاضی بدون موانع حاشیه‌ای پرداخت شود.

سرمدی همچنین تاکید کرد: طبق موصوبه ی اخیر مجلس شورای اسلامی، پرداخت تسهیلات فرزند آوری باید بدون توجه به مقررات جاری پرداخت وام صورت گیرد، یعنی الزاماتی مانند کارت پایان خدمت در نظر گرفته نشود.

این نماینده در ادامه افزود: نهادهای نظارتی بخصوص کمیسیون اصل نود مجلس شورای اسلامی و یکایک نمایندگان به لحاظ اختیارات قانونی ای که دارند باید نظارت بر پرداخت وام فرزند آوری و عملکرد بانک‌ها در این زمینه را جدی دنبال کنند، و قطعاً این نظارت عملیاتی خواهد شد.

عضو کمیسیون اجتماعی در پایان افزود: اقدامات و الزاماتی مهمی وجود دارد و حتماً باید با سرعت به آنها پرداخته شود، از جمله‌ی این الزامات مسئله‌ی پیری جمعیت کشوراست که آهنگ خطر آن به صدا درآمده؛ باید مسئولین، نمایندگان و بانک‌ها به مشوق‌هایی موجود به قوانین و تسهیلات مربوط به رشد و جوانی جمعیت، به عنوان یک تکلیف و وظیفه نگاه و راه دستیابی به این تسهیلات هموار کنند نه با بهانه جویی و ایجاد مانع، این مسیر را سخت و دشوار کنند.


11750819
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اقتصادی

اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرکل پیش‌بینی سازمان هواشناسی گفت: همزمان با کاهش دمای هوا شاهد افزایش آلودگی هوا در کلان شهر‌ها از فردا ۱۵ دی ماه خواهیم بود.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر اقتصاد و دارایی گفت:اعتبار کالابرگ نیز هم‌اکنون در حساب مردم شارژ شده و از چند روز آینده قابل برداشت خواهد بود.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر اقتصاد و دارایی گفت:اعتبار کالابرگ نیز هم‌اکنون در حساب مردم شارژ شده و از چند روز آینده قابل برداشت خواهد بود.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» با اعلام رئیس مرکز آمار ایران، مرحله آزمایشی سرشماری ۱۴۰۵ به طور همزمان در سراسر کشور آغاز شد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» کارشناس سیاست گذاری مسکن گفت: اجرای ماده ۵۰ نقش بسیار موثری در افزایش تخصیص اراضی مسکونی به پروژه‌های حمایتی و کاهش قیمت مسکن دارد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی لایحه بودجه ۱۴۰۵ گفت:آنچه مستقیماً بازار ارز را تحت تأثیر قرار می‌دهد، عرضه ارز حاصل از صادرات غیرنفتی و بازگشت آن به چرخه اقتصاد است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» دبیر انجمن کار صنفی کارفرمایی صنعت پتروشیمی، گفت: از فردا ۱۵ دی، تمام ارزی را که پیش از این شرکت‌های پتروشیمی در تالار اول عرضه می‌کردند، در تالار دوم عرضه خواهد شد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی سازمان هواپیمایی کشوری گفت: ساعت پروازهای امارات از فرودگاه امام خمینی از ۴:۳۰ صبح به ۹:۳۰ تا ۱۰ ژانویه تغییر کرده است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» شهر فرودگاهی امام خمینی (ره) اعلام کرد: پرواز‌های شرکت هواپیمایی امارات به شهر فرودگاهی امام خمینی (ره) لغو نشده است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» معاون وزیر نفت گفت:واحد کیفی سازی بنزین (CCR) شرکت پالایش نفت تهران و RHU پالایشگاه نفت اصفهان در صورت رفع چالش‌های موجود در سال آینده تکمیل خواهند شد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است