استانی 12:42 - 06 اردیبهشت 1404
استاندار همدان بر ضرورت تربیت نیروهای باانگیزه و خلاق تأکید کرد و گفت: جامعه امروز بیش از هر زمان دیگری به معلمان تأثیرگذار نیاز دارد چرا که معلم تربیتی ها سنگ بنای توسعه جامعه هستند.

بزرگداشت معلمان باید از حالت سنتی خارج شود

به گزارش خبرگزاری تسنیم از همدان حمید ملانوری پیش از ظهر امروز در شورای آموزش و پرورش استان با گرامیداشت هفته مقام معلم اظهار داشت: در جهانی که امروز در آن زندگی میکنیم بیش از گذشته نیازمند نیروهای باسواد و با انگیزه هستیم کسی که به محیط و مهارت های مختلف آشنا بوده و بداند چگونه باید در مسائل مداخله کند.

وی با اشاره به اینکه ما نیازمند انسانهای تاثیرگذار هستیم افزود: در جریان تربیت و برای رسیدن به هدف،نیازمند تحول هستیم پس باید آموزش و پرورش به این مهم بپردازد درواقع کیفیت بخشی به تربیت باید اساس کار در آموزش و پرورش باشد.

استاندار همدان توجه به کیفیت بخشی به محتوا را ضروری دانست و گفت: مدارس باید بخشی از فعالیت‌های خود را صرف انگیزه بخشی کنند چرا که تا فرد انگیزه نداشته باشد کاری انجام نخواهد داد پس در کنار سواد ما به افراد با انگیزه نیاز داریم.

وی بیان کرد: در عرصه های مختلف نیازمند تفکر توسعه و پیشرفت هستیم که اگر در جامعه شکل نگیرد اتفاقی در جامعه نیز رخ نمی‌دهد فضایی که باید از مدارس آغاز شده و در جریان آن دانش آموز خلاق تربیت شود.

ملانوری با اشاره به لزوم شناخت فرصت‌ها و تهدیدها در جامعه مطرح کرد: دانشگاه فرهنگیان برای ما بسیار مهم است چرا که همه افراد جامعه در مدارس تربیت می‌شوند از این رو یکی از بزرگترین شوراهایی که ما باید با طرح و ایده وارد آن شویم شورای آموزش و پرورش است چرا که اگر با فکر وارد جلسه نشویم موفق نخواهیم بود.

وی ادامه داد: برای بزرگداشت هفته مقام معلم لازم است از فضاهای سنتی خارج شویم شاید بشود برنامه هایی را تدارک دید که فضای استان فضای تجلیل از معلم باشد آنقدر که معلم احساس کند که تکریم می‌شود. یعنی باید در این هفته معلمان احساس کنند که فضای استان در حال تکریم آنهاست.

استاندار همدان با این توضیح که در هفته تکریم معلم این دیگران هستند که باید به تجلیل از مقام معلم بپردازند عنوان کرد: جامعه ای که نقش آفرینی آن مدیون معلم است باید پای کار آمده و در این راستا اقداماتی انجام دهد. البته در این حوزه واحدهای اقتصادی و شهرداری ها نیز نقش بسیاری دارند.

وی خواستار توجه به فضاهای جدید و استفاده از آنها برای بزرگداشت هفته معلم شد و گفت: هر کسی باید، هر کاری می‌تواند به پاس خدمات معلم در جامعه انجام دهد بارها گفته ام ما مناسبت ها را دولتی کرده ایم که این اشتباه بزرگی است یعنی ما مردم را آنقدر نامحرم کرده ایم که کسی نمی‌داند هفته معلم است، پس باید کار را به مردم بسپاریم.

انتهای پیام/

 

12183706
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار استانی

استانی
«خبرگزاری تسنیم» مسئول نمایندگی ولی فقیه در سازمان بسیج گفت: یادمان نمی رود در همین کشور برخی روسای جمهور می خواستند به استان ها سفر کنند حتی وسایل خواب خود را می بردند. شهید رئیسی در مرزبندی با دشمنان انقلاب صراحت داشت و به لبخند دشمن اعتماد نمی کرد.
استانی
«خبرگزاری تسنیم» معاون قضایی دادگستری استان تهران با انتقاد از کم کاری برخی دستگاه ها، از پیگیری جدی رئیس حوزه قضایی خاوران برای حل این معضل قدیمی خبر داد و گفت: دستگاه قضایی با جدیت، مکاتبات و اقدامات لازم را انجام داده و اکنون نوبت پاسخگویی سایر نهادهاست....
استانی
«خبرگزاری تسنیم» شکوفه های بهار نارنج در طبیعت مناطق شرقی گیلان مانند رودسر، املش و لنگرود، علاوه بر زیبایی و عطر خاص خود، منبع درآمدی ارزشمند برای کشاورزان محلی هستند.
استانی
«خبرگزاری تسنیم» رئیس دفتر اسبق دادگاه انقلاب همدان از سالهای دور خدمت شهید رئیسی در همدان می گوید: از پذیرش مسئولیت در 20 سالگی تا ایجاد تحولی شگفت انگیز در دستگاه قضایی استان. داستان مدیریت جهادی و عدالت محور رئیسی جوان که با سخت کوشی و اخلاص، قلب ها را ت...
استانی
«خبرگزاری تسنیم» رئیس اداره اوقاف و امور خیریه شهرستان جم از آغازبرداشت 300 تن محصول آلوئه ورا از مزارع موقوفه در شهرستان جم خبر داد و گفت: جم به قطب تولید آلوئه ورا در جنوب کشور تبدیل می شود.
استانی
«خبرگزاری تسنیم» سخنگوی دولت شهید رئیسی با اشاره به سیاست های دولت در انتخاب مسئولان جوان و متخصص، گفت: شهید مالک رحمتی از جوانان نخبه، متخصص و متعهد بود.
استانی
«خبرگزاری تسنیم» مسئولان گردشگری زنجان از توسعه پایدار و جذب یک ونیم میلیون گردشگر سخن می گویند، اما واقعیت صحنه چیزی جز تورهای محدود، آثار خاک خورده و صنایع دستی درگیر قاچاق نیست؛ گردشگری در زنجان، قربانی شعارهای بی پشتوانه است.
استانی
«خبرگزاری تسنیم» مدیرکل نوسازی مدارس خراسان شمالی گفت: در قالب نهضت توسعه عدالت در فضاهای آموزشی و تجهیز مدارس، 80 پروژه آموزشی شامل 200 کلاس درس در استان تعریف شده است.
استانی
«خبرگزاری تسنیم» معاون برنامه ریزی و توسعه منابع وزارت آموزش و پرورش با اشاره به نیاز سالانه 100 همت برای هزینه بازسازی مدارس، گفت: اعتبارات نوسازی مدارس در برنامه هفتم افزایش سه برابری داشته است .
استانی
«خبرگزاری تسنیم» مردم ولایتمدار و شهیدپرور بوشهر در تشییع پیکر مطهر شهید ناصر جوهرزاده از شهدای 8 سال دفاع مقدس سنگ تمام گذاشتند.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است