بین‌الملل 12:12 - 01 اردیبهشت 1403
تارنمای شبکه خبری «سی ان ان» در تحلیلی با اشاره به پاسخ تنبیهی ایران به حمله اسرائیل به کنسولگری این کشور در دمشق تاکید کرد: آمریکا کاملا متوجه شد که از این پس، پیش‌بینی اینکه ایران چگونه به تحریکات محسوس طرف مقابل پاسخ می‌دهد، دشوارتر از همیشه شده است.

روایت «سی ان ان» از سردرگمی واشنگتن در معادلات جدید میان ایران و اسرائیل

 به نقل از یک  رسانه آمریکایی، مقامات ایالات متحده نگران هستند که هرگونه حمله متقابل میان ایران و (رژیم) اسرائیل در آینده، باعث تشدید چرخه اقدام مستقیم بین دو کشور شده و اوضاع منطقه خاورمیانه را از کنترل خارج کند.

سی ان ان افزود: مقامات آمریکایی در مورد از بین رفتن سدی که زمانی بین اسرائیل و ایران وجود داشت نگران هستند. امری که منجر به شکل گیری سویه جدیدی از رویارویی مستقیم میان این دو شده و می‌تواند پیش بینی آینده رفتار آن‌ها را دشوارتر کند.

این گزارش با اشاره به سردرگمی نگران کننده ایالات متحده در مورد واکنش‌های ایران و اسرائیل نوشت: در حمله گسترده هفته گذشته ایران به اسرائیل اولین باری بود که ایران از داخل مرز‌های خود مستقیماً به سمت اسرائیل شلیک می‌کرد و این سال‌ها فرضیات ساده انگارانه آمریکا و متحدانش در مورد محدودیت‌های نظامی و سیاسی ایران و تمایل این کشور برای حمله مستقیم به اسرائیل را رد کرد.

این در حالی است که مقامات ایرانی علناً اعلام کرده اند که سیاست تهران در قبال اسرائیل تغییر کرده است.

این گزارش با اشاره به عدم پیش بینی صحیح آمریکا و متحدانش درباره چگونگی پاسخ ایران به حمله نظامی رژیم صهیونیستی به کنسولگری این کشور در سوریه تاکید کرد که واکنش تنبیهی ایران باعث شد تا همه بخش‌های حاکمیتی آمریکا درباره اقدامات احتمالی در برابر ایران تجدید نظر اساسی کنند.

منبع : ایرنا


12048965
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار بین‌الملل

بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» سهمیه تولید نفت اوپک پلاس در فوریه نسبت به ژانویه ۲۹۳۰۰۰ بشکه در روز کاهش یافت.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» محمد بن احمد الیماحی، رئیس پارلمان عرب، با شدیدترین بیان، نقض‌های مکرر و عمدی اسرائیل در نوار غزه را محکوم کرد و آن را تشنجی خطرناک و خونین خواند که بی‌اعتنایی به قوانین بین‌المللی را نشان می‌دهد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» اردن با انتشار بیانیه‌ای نقض‌های مکرر توافق آتش‌بس در غزه توسط اسرائیل را محکوم کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رئیس‌جمهور اوکراین گفت که این کشور منتظر اطلاعات بیشتر از آمریکا در مورد مذاکرات صلح است و انتظار دارد جلسات جدیدی هفته آینده برگزار شود.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» حماس در صورت ادامه نقض آتش‌بس توسط اسرائیل در غزه نسبت به «عواقب جدی» هشدار داد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» کاردار جدید آمریکا در ونزوئلا، پس از ۷ سال، برای راه اندازی هیئت دیپلماتیک و بازگشایی سفارت وارد این کشور شد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رسانه‌های اسرائیلی گزارش دادند رژیم صهیونیستی روز یکشنبه گذرگاه رفح میان غزه و مصر را به‌شکل جزئی و با محدودیت در تردد افراد بازگشایی کرده است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» یک کارشناس از مواجهه ترامپ با ایران نوشت که رئیس‌جمهور آمریکا در این رویارویی با ریسک بالای زیان و فرصت اندک برای دستیابی به دستاوردهای ملموس روبرو است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» سرگئی شویگو، دبیر شورای امنیت روسیه وارد چین شده است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» فرستاده ویژه پوتین، و استیو ویتکاف، نماینده دونالد ترامپ، پس از نشست مشترک در فلوریدا درباره بحران اوکراین، گفت‌و‌گو‌ها را سازنده و خوشبینانه ارزیابی کردند.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است