بین‌الملل 12:12 - 01 اردیبهشت 1403
تارنمای شبکه خبری «سی ان ان» در تحلیلی با اشاره به پاسخ تنبیهی ایران به حمله اسرائیل به کنسولگری این کشور در دمشق تاکید کرد: آمریکا کاملا متوجه شد که از این پس، پیش‌بینی اینکه ایران چگونه به تحریکات محسوس طرف مقابل پاسخ می‌دهد، دشوارتر از همیشه شده است.

روایت «سی ان ان» از سردرگمی واشنگتن در معادلات جدید میان ایران و اسرائیل

 به نقل از یک  رسانه آمریکایی، مقامات ایالات متحده نگران هستند که هرگونه حمله متقابل میان ایران و (رژیم) اسرائیل در آینده، باعث تشدید چرخه اقدام مستقیم بین دو کشور شده و اوضاع منطقه خاورمیانه را از کنترل خارج کند.

سی ان ان افزود: مقامات آمریکایی در مورد از بین رفتن سدی که زمانی بین اسرائیل و ایران وجود داشت نگران هستند. امری که منجر به شکل گیری سویه جدیدی از رویارویی مستقیم میان این دو شده و می‌تواند پیش بینی آینده رفتار آن‌ها را دشوارتر کند.

این گزارش با اشاره به سردرگمی نگران کننده ایالات متحده در مورد واکنش‌های ایران و اسرائیل نوشت: در حمله گسترده هفته گذشته ایران به اسرائیل اولین باری بود که ایران از داخل مرز‌های خود مستقیماً به سمت اسرائیل شلیک می‌کرد و این سال‌ها فرضیات ساده انگارانه آمریکا و متحدانش در مورد محدودیت‌های نظامی و سیاسی ایران و تمایل این کشور برای حمله مستقیم به اسرائیل را رد کرد.

این در حالی است که مقامات ایرانی علناً اعلام کرده اند که سیاست تهران در قبال اسرائیل تغییر کرده است.

این گزارش با اشاره به عدم پیش بینی صحیح آمریکا و متحدانش درباره چگونگی پاسخ ایران به حمله نظامی رژیم صهیونیستی به کنسولگری این کشور در سوریه تاکید کرد که واکنش تنبیهی ایران باعث شد تا همه بخش‌های حاکمیتی آمریکا درباره اقدامات احتمالی در برابر ایران تجدید نظر اساسی کنند.

منبع : ایرنا


12048965
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار بین‌الملل

بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» دادستان‌های اسرائیل بازجویی از نخست‌وزیر این رژیم را در دادگاه منطقه‌ای تل‌آویو در مورد اتهامات فساد علیه او از سر گرفتند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» وزیر امور خارجه مجارستان گفت که اروپا به اوکراین «اجازه» نمی‌دهد با روسیه به توافق صلح برسد زیرا خواهان درگیری نظامی است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» آمریکا افراد و نهاد‌های مرتبط با یک سازمان ونزوئلایی را تحت تحریم‌های جدید خود قرار داد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» سی‌ان‌ان با استناد به تحقیقات خود گزارش داد که نظامیان اسرائیلی با استفاده از بولدوزر اجساد ساکنان غزه را که به دنبال غذا بودند در گور‌های بی‌نشان دفن می‌کنند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» پلیس روز چهارشنبه اعلام کرد که تعداد کشته‌شدگان بدترین آتش‌سوزی هنگ کنگ در دهه‌های اخیر به ۱۵۹ نفر افزایش یافته است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» در حالی که مذاکرات درباره آتش‌بس اوکراین با چالش‌هایی رو‌به‌رو شده، دبیرکل سازمان ملل تأکید کرد پایان جنگ باید بر اساس قوانین بین‌المللی باشد. 
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رئیس اتحادیه اروپا طرح بودجه دو ساله ۱۰۵ میلیارد دلاری برای اوکراین را ارائه داد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» ازبکستان برای اولین بار از زمان بازگشت طالبان، در راستای تقویت روابط تجاری خود با افغانستان، مسیر رفت و آمد با این کشور را بازگشایی کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» مصر ادعای رسانه‌های عبری درباره بازگشایی محدود گذرگاه رفح را نادرست دانست و تأکید کرد که این کار فقط در چارچوب آتش‌بس و به صورت دوطرفه انجام شود.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» کرملین اعلام کرد که اقدام اتحادیه اروپا برای ممنوعیت کامل واردات گاز روسیه تا پاییز ۲۰۲۷، تنها این بلوک را مجبور به داشتن انرژی گران‌تر خواهد کرد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است