بین‌الملل 21:46 - 24 تیر 1404
رئیس جمهور آمریکا گفت که ولودیمیر زلنسکی، رئیس جمهور اوکراین نباید مسکو را هدف قرار دهد.

ترامپ: زلنسکی نباید مسکو را هدف قرار دهد

باشگاه خبرنگاران جوان؛ مریم حسینی - دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا روز سه‌شنبه گفت که ولودیمیر زلنسکی، رئیس جمهور اوکراین نباید مسکو را هدف قرار دهد.

اظهارات او پس از آن منتشر شد که فایننشال تایمز، با استناد به افرادی که در جریان بحث‌ها قرار گرفته‌اند، روز سه‌شنبه گزارش داد که ترامپ به طور خصوصی اوکراین را تشویق کرده است تا حملات عمیقی را علیه روسیه افزایش دهد.

رئیس جمهور آمریکا در مسیر خود به پنسیلوانیا در گفت‌و‌گو با مطبوعات سوالات مربوط به دخالت ایالات متحده در این درگیری را منحرف کرد و گفت: "شما باید از بایدن بپرسید که چرا وارد این جنگ شده است. "

وی همچنین گفت که "طرف هیچکس نیست" و فقط می‌خواهد در درگیری اوکراین"کشتار را متوقف کند".

ترامپ هنگام ترک کاخ سفید در جمع خبرنگاران هشدار داد که مهلت روسیه برای موافقت با صلح یا پذیرش تعرفه‌های ثانویه ۱۰۰ درصدی می‌تواند کمتر از ۵۰ روز باشد. او خاطرنشان کرد: «خواهیم دید که با [ولادیمیر]پوتین، رئیس‌جمهور [روسیه]چه اتفاقی می‌افتد.» 

منبع: رویترز


12207591
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار بین‌الملل

بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی نیروهای مسلح یمن از هدف قرار گرفتن یک نفتکش متعلق به عربستان سعودی خبر داد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رئیس‌جمهور آمریکا روز سه‌شنبه میزبان نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی و رئیس جمهور اوکراین در کاخ سفید بود.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» سناتور‌های آمریکایی بر سر لایحه اصلی تحریم‌های روسیه و ایران به توافق رسیدند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رئیس جمهور اوکراین گفت که دیدار خوبی با همتای آمریکایی خود داشته است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» فرانچسکا آلبانیزی از ایتالیا، فرانسه و یونان به دلیل اجازه دادن به هواپیمای نخست وزیر رژیم صهیونیستی برای استفاده از حریم هوایی خود در طول سفرش به آمریکا انتقاد کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» روسیه می‌گوید حداقل دو کشتی اوکراینی را در دریای سیاه هدف قرار داده و به بندر میکولایف نیز آسیب رسانده است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رئیس جمهور آمریکا ساعاتی قبل از دیدار برنامه‌ریزی شده در کاخ سفید با نتانیاهو، برای دومین روز متوالی علناً از او انتقاد کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» مصر حمله ارتش رژیم صهیونیستی به مرکز آموزشی آژانس سازمان ملل متحد برای پناهندگان فلسطینی (آنروا) در اردوگاه پناهندگان قلندیا را محکوم کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رئیس جمهور آمریکا در مصاحبه‌ای بار دیگر مواضع متناقض خود را درباره مذاکرات با ایران مطرح کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» منابع صهیونیستی مدعی هستند که افشاگری وزیر جنگ این رژیم درباره به هوا بلند شدن هواپیما‌های آمریکایی برای حمله به ایران، نقض قانون سانسور نظامی بوده است.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است