بین‌الملل 11:58 - 04 اردیبهشت 1404
بازداشت متهمان تروریستی در آمریکا در دوره ریاست جمهوری دونالد ترامپ ۶۶۵ درصد افزایش یافته و به ۲۱۹ نفر رسیده است.

شمار بازداشت شدگان در آمریکا در دوره ترامپ ۶۶۵ درصد افزایش یافت

باشکاه خبرنگاران جوان - روزنامه نیویورک پست نوشت، از آغاز تحلیف ترامپ در ۲۰ ژانویه (اول بهمن ۱۴۰۳) تاکنون مقام‌های اداره مهاجرت و گمرک آمریکا ۲۱۹ فرد متهم به اقدامات تروریستی را بازداشت کرده است که افزایشی ۶۶۵ درصدی در مقایسه با مدت مشابه سال قبل نشان می‌دهد.

یکی از بازداشت‌شدگان «هارپریت سینگ» شهروند هندی است که اواخر ژانویه ۲۰۲۲ از مرز مکزیک وارد آمریکا شد. گشت مرزی آمریکا وی را بازداشت، اما بلافاصله وی را آزاد کرد.

«تریسیا مک‌لافلین» دستیار وزیر امنیت داخلی آمریکا به نیویورک پست گفت، دولت جو بایدن رئیس جمهور سابق ایالات متحده مسئول آزادی سینگ است و به وی اجازه داد تا بیش از سه سال در کشور حضور داشته باشد.

سینگ در فهرست افراد تحت تعیب هند قرار دارد و دهلی نو وی را به برنامه‌ریزی حمله نارنجکی به پلیسی در هند و ارتباط با یک سازمان تروریستی متهم کرده است.

منبع: ایرنا


12182895
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار بین‌الملل

بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» در شب میلاد حضرت علی‌بن‌موسی‌الرضا (ع)، ۳۰ کوکب افغانستانی از زائران و مجاوران پذیرایی کردند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» با شعله ور شدن آتش جنگ میان پاکستان و هند کارشناسان عملکرد تجهیزات نظامی دو طرف را بررسی می‌کنند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رهبر کره شمالی بر لزوم «تقویت مداوم نقش محوری» نیروی هسته‌ای این کشور تاکید کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» عملیات ترامپ علیه انصارالله بیش از یک میلیارد دلار هزینه داشته است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» دونالد ترامپ در آستانه سفر به خاورمیانه و دور چهارم مذاکرات با وزیر امور راهبردی اسرائیل در کاخ سفید دیدار کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» سازمان عفو بین‌الملل در بیانیه‌ای صریح، رژیم صهیونیستی را به ارتکاب «کشتار جمعی» در غزه متهم کرده و خواستار توقف فوری طرح‌های این رژیم برای الحاق اراضی غزه و کوچ اجباری فلسطینی‌ها شده است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» سقوط اسد و خلأ قدرت در سوریه منطقه را در آستانه یک درگیری حساس قرار داده است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» زلنسکی و پوتین به پاپ جدید تبریک گفتند، زلنسکی خواستار ادامه حمایت واتیکان از اوکراین شد و پوتین بر گفت‌وگوی سازنده با واتیکان تأکید کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رئیس جمهور آمریکا پیش‌بینی کرد پس از گفت‌و‌گو پیرامون مسائل تجاری با چین، تعرفه‌های ۱۴۵ درصدی جنجال‌برانگیز کاهش پیدا کند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» مجلس نمایندگان آمریکا با ۲۱۱ رأی موافق لایحه تغییر نام خلیج مکزیک به خلیج آمریکا را تصویب کرد و ترامپ فرمان اجرایی آن را امضا نمود.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است