سیاسی 23:20 - 25 مرداد 1403
رئیس مجلس نوشت: اسیرشدن در بند دشمن از یک طرف صبری طاقت‌فرسا می‌خواهد و از طرفی دیگر حسرت جاماندن از قافله شهدا را به جان رزمنده می‌نشاند.

اجر آزادگان بیشتر از شهدا نباشد کمتر از ایشان نیست

محمدباقر قالیباف در یادداشتی به مناسبت گرامیداشت روز آزادگان نوشت:

سختی‌های جنگ و جبهه را فقط وسط میدان می‌شود درک کرد. آدمی تا در چکاچک میدان نباشد، سخت می‌تواند بفهمد چه فشار و سختی جانکاهی به رزمنده و مدافع می‌آید. گاهی فکر می‌کنی شکست قطعی است، اما یادت می‌افتد از همان اول قرار بود وعده پیروزی و نصرت خدا زمانی محقق شود که قلب‌ها به گلو برسد و توان‌ها تَه بکشد. بَلَغَتِ الْقُلُوبُ الْحَناجِرَ.

اما یک حساب‌کتاب ساده کافی است تا تصدیق کنیم اسارت به‌دست دشمن به‌مراتب سخت‌تر، پیچیده‌تر و جانکاه‌تر از فداکردن جان در میانه میدان است. اسیرشدن در بند دشمن از یک طرف صبری طاقت‌فرسا می‌خواهد و از طرفی دیگر حسرت جاماندن از قافله شهدا را به جان رزمنده می‌نشاند. پس اگر چشممان باز باشد، می‌بینیم اجر آزادگان بیشتر از شهدا نباشد، کمتر از آنها نیست.

عکس بالا یادگاری‌ای است از دیدار با آزادگان غیور عملیات خیبر که در مردادماه ۱۴۰۱ توفیق زیارتشان را داشتم. در سالروز گرامی‌داشت آزادگان، قدردارن صبر و استقامت همه آزادگان عزیز هستیم و برای سلامتی و طول عمر آنها دعا می‌کنیم.


12083306
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار سیاسی

سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» نماینده مجلس می‌گوید افزایش مهارت در روستاها در جلوگیری از مهاجرت روستاییان به شهرها تاثیرگذار است چون باعث تقویت اقتصاد روستایی می‌شود.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» نماینده مجلس می‌گوید برخی بندهای مصوبه دولت برای افزایش قیمت بنزین قابل مناقشه است و این روشی که مصوبه هیئت وزیران از آن بیرون آمده به هیچ‌وجه پذیرفتنی نیست.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» وزیران خارجه ایران و فرانسه بر ضرورت کاهش تنش‌ها و تقویت صلح و عدالت بین‌المللی تاکید کردند.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» سفیر و نماینده دائم ایران در سازمان ملل متحد در نامه‌ای به شورای امنیت بر اعتراف آمریکا به نقش محوری و عملیاتی در تجاوز رژیم صهیونیستی علیه کشورمان تاکید کرد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» روزنامه‌های امروز به موضوعاتی نظیر سایه‌روشن اصلاحات بنزینی، دیپلماسی به وقت پاریس، بلک فرایدی پلاستیکی و میوه در سبد خاطرات پرداخته‌اند.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» نماینده مجلس می‌گوید قطع شدن سهمیه بنزین خودروهای نوشماره خلاف مقررات است و مجلس قطعاً به این مصوبه دولت ورود پیدا می‌کند.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر امور خارجه، انتخاب ایران به عنوان عضو شورای اجرایی کنوانسیون سلاح‌های شیمیایی را گامی معنادار برای همه کسانی توصیف کرد که به جهانی عاری از سلاح‌های شیمیایی باور دارند.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی ارشد نیرو‌های مسلح گفت: در جنگ ۱۲ روزه تحمیلی در تعبیری ۲۷ کشور و در تعبیر دیگری ۳۳ کشور جهان یعنی همه ناتو به نفع اسرائیل جنایتکار علیه ما آمدند و پیشرفته‌ترین تجهیزات نظامی را علیه ما استفاده کردند.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» معاون اول رئیس‌جمهور در پیامی به مناسبت آغاز چهل‌وسومین جشنواره جهانی فیلم فجر، این رویداد را فرصتی برای گفت‌وگوی میان فرهنگ‌ها دانست و تأکید کرد: ایران با پشتوانه تمدنی خود می‌تواند نقشی مؤثر در تقویت همدلی و گفت‌وگوی جهانی ایفا کند.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر امور خارجه با بیان اینکه جمهوری اسلامی ایران همیشه آماده مذاکره در مورد برنامه هسته‌ای خود است، گفت: مشکل نبود اراده واقعی برای مذاکره در طرف آمریکایی است.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است