اقتصادی 14:20 - 05 مهر 1401

تحریم ها علیه ایران، امنیت انرژی جهان را به خطر انداخته است

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از وزارت نفت، جواد اوجی که شنبه (دوم مهرماه) در رأس هیئتی برای حضور در چند نشست و رایزنی با شرکت‌های بزرگ ژاپنی تهران را به مقصد توکیو ترک کرده بود، دیدارهای فشرده‌ای را در ژاپن داشته است.

وی در دیدار با مدیران عامل شرکت‌های بزرگ نفت و گاز ژاپن از جمله توشیاکی کیتامورا، مدیرعامل اینپکس، تاکشی سایتو، رئیس شرکت انئوس ژاپن، یاماموتو، مدیرعامل فوجی اویل، ترامورا، عضو هیئت مدیره مؤسسه بیمه سرمایه‌گذاری و صادرات (نکسی)، هابا، مدیرعامل نفت و گاز میتسوبیشی و مدیرعامل شرکت ماروبنی درباره فرصت‌های سرمایه‌گذاری در بخش بالادستی و پایین‌دستی صنعت نفت ایران، همکاری‌های مشترک، تجارت حامل‌های انرژی و فناوری رایزنی و گفت‌وگو کرد.

وزیر نفت همچنین در جریان این سفر به نمایندگی از دولت جمهوری اسلامی ایران در آیین یادبود شینزو آبه، رئیس جمهور فقید ژاپن حضور پیدا کرد و در حاشیه این آیین در گفت‌وگو با شبکه دولتی کشور ژاپن (NHK) بیان کرد: ایران بدون انتظار برای بازگرداندن توافق، برای جذب سرمایه‌گذاری خارجی تلاش می‌کند و صددرصد آمادگی پذیرش سرمایه‌گذاری شرکت‌های ژاپنی را دارد.

اوجی (دوشنبه، چهارم مهرماه) در نشست وزارتی شراکت سبز آسیا (AGGPM) هم اظهار کرد: تحریم‌های یکجانبه و ظالمانه وضع‌شده علیه جمهوری اسلامی ایران به‌عنوان دارنده رتبه نخست مجموع ذخایر نفت و گاز و تولیدکننده مهم انرژی جهان، امنیت انرژی جهان و منطقه را به خطر انداخته است.


11697767
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اقتصادی

اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرکل پیش بینی سازمان هواشناسی از تداوم آلودگی هوا در کلان‌شهر‌ها تا اواسط هفته ادامه دارد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» قرعه‌کشی عرضه خودرو‌های وارداتی (مربوط به عرضه شماره دهم) امروز انجام شد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» معاون وزیر صمت گفت:تولید فولاد خام در ایران به حدود ۳۱.۴ میلیون تن رسید که رشد ۲.۲ درصدی را به خود اختصاص داده است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» معاون وزیر نفت با بیان اینکه ۹۵ درصد تجهیزات ثابت پتروشیمی بومی‌سازی شده است، گفت: واردات ۲ میلیارد تجهیزات صنعت پتروشیمی، لزوم ورود فناوری ایرانی برای بومی‌سازی این تجهیزات را نمایان می‌کند.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» بانک گردشگری با ثبت سود خالص ۹.۶ همت و رشد ۱۱۱۰ درصدی سودآوری در دوره شش‌ماهه منتهی به ۳۱ شهریور ۱۴۰۴، نسبت کفایت سرمایه خود را نیز به ۵.۳ درصد افزایش داد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس اتاق بازرگانی مشترک ایران و روسیه، هوشمندسازی نظام مالیاتی و استفاده صد درصدی از صورت‌حساب الکترونیک را گامی مهم در جهت تحقق عدالت مالیاتی و شفافیت اقتصادی دانست.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیر مهندسی قوای محرکه گفت:تولید شاهین با چهره جدید و موتور ۱.۵ لیتری توربوشارژ تا پایان سال آینده وارد خط تولید خواهد شد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرکل پیش بینی سازمان هواشناسی از ورود سامانه بارشی به کشور خبر داد و گفت: فعالیت این سامانه بارشی در اواسط هفته (سه شنبه) تشدید خواهد شد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرکل پیش بینی سازمان هواشناسی از ورود سامانه بارشی به کشور خبر داد و گفت: فعالیت این سامانه بارشی در اواسط هفته (سه شنبه) تشدید خواهد شد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» کارشناس مسکن گفت: اجرای قانون ماده ۵۰ نقش بسیار موثری در شفاف سازی اراضی موجود در کشور را دارد و می‌تواند بازار مسکن را مدیریت کند.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است