سیاسی 19:49 - 29 دی 1400

قانون دفاع از محیط‌بانان باید زودتر به سرانجام برسد

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از پایگاه اطاع‌رسانی معاون اول رئیس‌جمهور، محمد مخبر عصر امروز (چهارشنبه) همزمان با ۲۹ دی‌ماه روز ملی هوای پاک، در سخنانی در مراسم رونمایی و افتتاح پروژه‌های فنی و فرهنگی سازمان حفاظت محیط زیست با تأکید بر این موضوع که نباید نسبت به مسائل محیط زیستی بی‌توجهی صورت گیرد، اظهار کرد: هرگونه کم‌کاری در حوزه مسائل زیست‌محیطی ظلم به ما و آیندگان است.

وی با اشاره به تصمیم‌گیری‌های دولت سیزدهم برای حفاظت از محیط زیست ادامه داد: اگرچه اقدامات خوبی در این حوزه انجام شده که البته برخی از آن‌ها زمان‌بر است، ولی باید به این نکته توجه داشت که حل مسائل زیست‌محیطی نیازمند یک همّت عمومی است و همه مردم و دستگاه‌های مختلف باید برای حل آن تمام تلاش‌شان را به کار گیرند.

معاون اول رئیس‌جمهور افزود: مردم باید در حوزه‌های نظارتی به کمک دستگاه‌های مسئول بیایند، چرا که دایره فعالیت و مسائل مربوط به محیط زیست همه جغرافیای کشور را در بر می‌گیرد و بسیار گسترده است.

مخبر با تأکید بر حمایت همه‌جانبه از محیط‌بانان گفت: لازم است که مجلس،‌ دولت و قوه قضائیه به هر طریق ممکن از حافظان محیط زیست حمایت کنند، لذا بر همین اساس قانون دفاع از محیط‌بانان باید زودتر به سرانجام برسد و ما هم این موضوع را در دولت دنبال می‌کنیم.

وی با تأکید بر اینکه اجازه نخواهیم داد هیچ پروژه‌ای در کشور بدون در نظر گرفتن مسائل محیط زیستی اجرا شود، اظهار کرد: بخش عمده‌ای از آلودگی هوا مربوط به خودروها و موتورسیکلت‌ها است که در حال چاره‌اندیشی برای این‌ موضوع هستیم.

معاون اول رئیس‌جمهور با اشاره به اهمیت موضوع دولت الکترونیک و نقش آن در موضوع حفاظت از محیط زیست و کاهش آلودگی هوا، گفت: همه دستگاه‌های مسئول باید با تلاش مجدانه مسیر توسعه و تکمیل دولت الکترونیک را دنبال کنند.

در مراسم امروز «سامانه نظارت بر اجرای قانون هوای پاک»،‌ «اتصال سه ایستگاه پایش کیفی هوای متعلق به منطقه ویژه عسلویه به سامانه پایش کیفی هوای کشور موضوع ماده ۲۰ و ۲۱ آیین‌نامه اجرایی کاهش و کنترل آلودگی‌ها – ماده ۳ قانون هوای پاک»، «اتصال سیستم‌های پایش لحظه‌ای آلایندگی دودکش و پساب صنایع به سامانه جامع محیط زیست تبصره سه ماده ۱۱ قانون هوای پاک»، «سامانه معاینه فنی موتورخانه‌ها با همکاری سازمان ملی استاندارد ماده ۱۷ قانون هوای پاک» رونمایی شد.

همچنین در این مراسم علاوه بر افتتاح برنامه رادیویی «پیام طبیعت» برای افزایش سواد محیط زیستی و ارتقای فرهنگ عمومی از ۹ عنوان کتاب در حوزه آموزش تخصصی تشکل‌های مردمی و سازمان‌های مردم‌نهاد و همچنین سامانه جامع مدیریت پسماندها رونمایی شد.


11417981
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار سیاسی

سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» سفیر و نماینده دائم ایران در سازمان ملل گفت: تهران، هرگز برابر اجبار، ارعاب یا فشار سیاسی تسلیم نخواهد شد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس‌جمهور گفت: گفت‌و‌گو‌های دولت و مجلس با تمرکز بر معیشت مردم در سال جاری و سال آینده ادامه دارد و هدف، رسیدن به نگاه مشترک مبتنی بر منابع واقعی است.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی مجمع تشخیص مصلحت نظام گفت: هیأت عالی نظارت نظر خود را مستقیم برای مجلس ارسال نمی‌کند، بلکه نظرات را برای شورای نگهبان ارسال می‌کند.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» وزرای امور خارجه ایران و مصر به صورت تلفنی گفت‌و‌گو کردند.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس‌جمهور می‌گوید اکنون تهران در آلودگی هوا مشکل دارد، چون بارگذاری جمعیت زیادی انجام شده است.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» لایحه بودجه سال ۱۴۰۵ کل کشور در مجلس شورای اسلامی اعلام وصول شد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» لایحه بودجه سال ۱۴۰۵ کل کشور در مجلس شورای اسلامی اعلام وصول شد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» نوری قزلجه می‌گوید نخستین محموله‌های وارداتی کشت فراسرزمینی در همین روز‌ها وارد کشور می‌شود و حدود دو ماه دیگر نیز روغن تولیدی به کشور خواهد رسید.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» علی‌آبادی می‌گوید ما حاضریم که از نقطه نظرات نمایندگان نیز استفاده کنیم تا بتوانیم تحولاتی بنیادین و اساسی برای حل مشکل آب پیدا کنیم.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس‌جمهور لایحه بودجه سال ۱۴۰۵ را به مجلس شورای اسلامی تقدیم کرد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است