سیاسی 19:49 - 29 دی 1400

قانون دفاع از محیط‌بانان باید زودتر به سرانجام برسد

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از پایگاه اطاع‌رسانی معاون اول رئیس‌جمهور، محمد مخبر عصر امروز (چهارشنبه) همزمان با ۲۹ دی‌ماه روز ملی هوای پاک، در سخنانی در مراسم رونمایی و افتتاح پروژه‌های فنی و فرهنگی سازمان حفاظت محیط زیست با تأکید بر این موضوع که نباید نسبت به مسائل محیط زیستی بی‌توجهی صورت گیرد، اظهار کرد: هرگونه کم‌کاری در حوزه مسائل زیست‌محیطی ظلم به ما و آیندگان است.

وی با اشاره به تصمیم‌گیری‌های دولت سیزدهم برای حفاظت از محیط زیست ادامه داد: اگرچه اقدامات خوبی در این حوزه انجام شده که البته برخی از آن‌ها زمان‌بر است، ولی باید به این نکته توجه داشت که حل مسائل زیست‌محیطی نیازمند یک همّت عمومی است و همه مردم و دستگاه‌های مختلف باید برای حل آن تمام تلاش‌شان را به کار گیرند.

معاون اول رئیس‌جمهور افزود: مردم باید در حوزه‌های نظارتی به کمک دستگاه‌های مسئول بیایند، چرا که دایره فعالیت و مسائل مربوط به محیط زیست همه جغرافیای کشور را در بر می‌گیرد و بسیار گسترده است.

مخبر با تأکید بر حمایت همه‌جانبه از محیط‌بانان گفت: لازم است که مجلس،‌ دولت و قوه قضائیه به هر طریق ممکن از حافظان محیط زیست حمایت کنند، لذا بر همین اساس قانون دفاع از محیط‌بانان باید زودتر به سرانجام برسد و ما هم این موضوع را در دولت دنبال می‌کنیم.

وی با تأکید بر اینکه اجازه نخواهیم داد هیچ پروژه‌ای در کشور بدون در نظر گرفتن مسائل محیط زیستی اجرا شود، اظهار کرد: بخش عمده‌ای از آلودگی هوا مربوط به خودروها و موتورسیکلت‌ها است که در حال چاره‌اندیشی برای این‌ موضوع هستیم.

معاون اول رئیس‌جمهور با اشاره به اهمیت موضوع دولت الکترونیک و نقش آن در موضوع حفاظت از محیط زیست و کاهش آلودگی هوا، گفت: همه دستگاه‌های مسئول باید با تلاش مجدانه مسیر توسعه و تکمیل دولت الکترونیک را دنبال کنند.

در مراسم امروز «سامانه نظارت بر اجرای قانون هوای پاک»،‌ «اتصال سه ایستگاه پایش کیفی هوای متعلق به منطقه ویژه عسلویه به سامانه پایش کیفی هوای کشور موضوع ماده ۲۰ و ۲۱ آیین‌نامه اجرایی کاهش و کنترل آلودگی‌ها – ماده ۳ قانون هوای پاک»، «اتصال سیستم‌های پایش لحظه‌ای آلایندگی دودکش و پساب صنایع به سامانه جامع محیط زیست تبصره سه ماده ۱۱ قانون هوای پاک»، «سامانه معاینه فنی موتورخانه‌ها با همکاری سازمان ملی استاندارد ماده ۱۷ قانون هوای پاک» رونمایی شد.

همچنین در این مراسم علاوه بر افتتاح برنامه رادیویی «پیام طبیعت» برای افزایش سواد محیط زیستی و ارتقای فرهنگ عمومی از ۹ عنوان کتاب در حوزه آموزش تخصصی تشکل‌های مردمی و سازمان‌های مردم‌نهاد و همچنین سامانه جامع مدیریت پسماندها رونمایی شد.


11417981
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار سیاسی

سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» فرمانده نیروی زمینی سپاه، جوانان را سرشار از فکر، خلاقیت و نوآوری دانست و بر نقش محوری تلاش مستمر و کسب علم در شکوفایی استعداد‌های آنان تأکید کرد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» نماینده مجلس می‌گوید مودیان قبل از دریافت پول فروش نسیه باید مالیات پرداخت می‌کردند، اما با اصلاحات جدید، پرداخت مالیات این معاملات به زمان تسویه موکول شد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی وزارت امور خارجه با اشاره به اینکه گزارش کمیسیون تحقیق سازمان ملل هیچ تردیدی در اینکه جنایات اسرائیل در غزه «نسل‌کشی» است باقی نمی‌گذارد، تاکید کرد: حامیان رژیم نسل‌کش باید مشارکت و همدستی در نسل‌کشی فلسطینیان را متوقف کنند.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس جمهور گفت: الگوی همکاری‌های موفق کشورهای مستقلی همچون ایران و روسیه ثابت خواهد کرد که دوران یکجانبه‌گرایی در دنیا به سرآمده است.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» برای بررسی روابط ایران و تونس با میرمسعود حسینیان سفیر کشورمان در تونس به گفت‌وگو نشستیم.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» روزنامه‌های امروز به موضوعاتی نظیر درخواست بازنگری فوری دستمزد در شورای عالی کار و سنگین‌ترین شکست تاریخ استقلال پرداخته‌اند.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس سازمان انرژی اتمی تأکید کرد: در پی حملات آمریکا و رژیم صهیونیستی به تأسیسات هسته‌ای ایران، ازسرگیری کامل بازرسی‌ها از سوی آژانس بین‌المللی انرژی اتمی مشروط به اتخاذ تدابیر ویژه است.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» سفیر و نماینده دائم جمهوری اسلامی ایران نزد سازمان ملل اعلام کرد که ایران صلح، ثبات و توسعه در افغانستان را به‌طور مستقیم مرتبط با امنیت ملی خود می‌داند.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر خارجه گفت: ایران با رویکردی مسئولانه وارد گفت‌و‌گو با آژانس بین‌المللی انرژی اتمی شد و شیوه‌نامه روشنی راجع به نحوه ایفای تعهدات پادمانی تدوین کرد. اکنون نوبت طرف‌های مقابل است که از این فرصت برای تداوم مسیر دیپلماتیک استفاده کنند.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر ارتباطات درباره اختلال های پیش آمده در اینترنت توضیح داد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است