اقتصادی 15:35 - 23 بهمن 1403
رئیس اتحادیه میوه و سبزی می‌گوید: اگر صادرات سیب درختی و کیوی به بازار‌های هدف مدیریت نشود، با نوسان قیمت در بازار رو‌به‌رو خواهیم شد.

هشدار مدیریت صادرات سیب درختی و کیوی

باشگاه خبرنگاران جوان؛ آزاده محبی- اسداله کارگر رئیس اتحادیه میوه و سبزی گفت: امسال صادرات کیوی به روسیه منجر به نوسان قیمت در بازار شده است و در خصوص مرکبات مشکلی نداریم.

به گفته او، با توجه به تجربه صادرات سیب زمینی و کیوی و لیموشیرین و اثر آن در بازار داخل انتظار می رود که مدیریت صادرات اعمال شود تا بازار میوه شب عید دچار نوسان نشود.

کارگر قیمت هرکیلو پرتقال ناول را ۳۵ تا ۷۰ هزارتومان اعلام کرد و افزود: نرخ کنونی هرکیلو پرتقال شمال ۱۵ تا ۴۵ هزارتومان، خرمالو ۲۰ تا ۷۰ هزارتومان، خیار گلخانه ۳۰ تا ۴۸ هزارتومان، خیار اصفهان ۴۰ تا ۴۷ هزارتومان، سیب لبنانی سفید ۲۰ تا ۸۰ هزارتومان، سیب لبنانی قرمز ۱۵ تا ۶۰ هزارتومان، لیموشیرین ۲۵ تا ۶۵ هزارتومان، کیوی ۶۰ تا ۱۵۰ هزارتومان، نارنگی انشو ۲۵ تا ۸۰ هزارتومان، نارنگی تانجلو ۲۰ تا ۷۰ هزارتومان و نارنگی تخم‌پاکستانی ۴۰ تا ۷۰ هزارتومان است.

رئیس اتحادیه میوه و سبزی قیمت هرکیلو موز اکوادور ۹۰ تا ۱۰۵ هزارتومان، موز فیلیپین ۸۰ تا ۱۰۰ هزارتومان، موز هندی ۷۶ تا ۹۰ هزارتومان و هرکارتن آناناس یک میلیون و ۲۵۰ تا ۲ میلیون و ۲۵۰ هزارتومان اعلام کرد‌.

او قیمت هرکیلو بادمجان دلمه ای ۲۰ تا ۴۰ هزارتومان اعلام کرد و گفت: نرخ کنونی هرکیلو بادمجان قلمی در میدان مرکزی ۲۵ تا ۴۵ هزارتومان، بادمجان گلخانه ۴۰ تا ۶۰ هزارتومان، پیاز زرد ۲۰ تا ۲۷ هزارتومان، پیاز قرمز ۱۸ تا ۲۳ هزارتومان، پیاز شیری ۱۸ تا ۲۳ هزارتومان، گوجه فرنگی بوته رس ۱۶ تا ۲۸ هزارتومان، گوجه فرنگی گلخانه ۳۰ تا ۵۰ هزارتومان، کلم سفید ۵ تا ۱۵ هزارتومان، کلم قرمز ۲۵ تا ۴۰ هزارتومان، کاهو رسمی ۱۰ تا ۱۵ هزارتومان، کاهو پیچ سالادی ۱۲ تا ۳۰ هزارتومان، سبزی جور (پلو،آش، قورمه) ۳۰ تا ۵۰ هزارتومان و سبزی خوردن ۳۰ تا ۵۵ هزارتومان است که با احتساب حداکثر ۳۰ تا ۳۵ درصد سود در خرده فروشی ها باید عرضه شود.


12154540
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اقتصادی

اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرعامل شرکت خطوط لوله و مخابرات نفت ایران از افزایش ظرفیت انتقال نفت خام از جنوب به مرکز و شمال کشور با بهره‌برداری از خط لوله جدید انتقال نفت خام سبزآب - تنگ فنی خبر داد و گفت: امروز برای نخستین بار نخستین محموله نفت خام از طریق این خط ل...
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرعامل شرکت خطوط لوله و مخابرات نفت ایران از افزایش ظرفیت انتقال نفت خام از جنوب به مرکز و شمال کشور با بهره‌برداری از خط لوله جدید انتقال نفت خام سبزآب - تنگ فنی خبر داد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی شرکت ملی گاز گفت: میزان مصرف گاز در ۲۴ ساعته گذشته به ۶۵۹ میلیون متر مکعب رسید.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» سرپرست شهر فرودگاهی امام خمینی(ره) گفت: وجود همزمان سه شیوه حمل‌ونقل هوایی، ریلی و جاده‌ای در شهر فرودگاهی امام خمینی(ره)، این منطقه را به یکی از کم‌نظیرترین ظرفیت‌های لجستیکی کشور تبدیل کرده است که فرصت مناسبی برای استفاده از تجربیات مشترک...
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» در لایحه بودجه پیشنهادی ۱۴۰۵، مابه‌التفاوت نرخ ارز دارو، شیر خشک اطفال و ملزومات مصرفی پزشکی (تا نرخ ارز ترجیحی ۲۸۵۰ قران)، ۸۵ میلیارد ریال (۸۵۰۰ میلیارد تومان) پیشنهاد شده است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» در لایحه بودجه سال آینده کل کشور عوارض برق برای مصارف مازاد الگوی مصرف مشخص شد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» دبیر انجمن‌ واردکنندگان برنج با بیان اینکه بازرگانی دولتی باید پاسخگوی کمبود و عدم عرضه برنج در فروشگاه ها باشد، گفت:شرکت بازرگانی دولتی تنها نهادی است که در شرایط کنونی می تواند کمک کند تا بازار آرام شود.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» سازمان توسعه تجارت ایران در خصوص کارت بازرگانی و گزارش‌ها و اخبار منتشر شده در برخی رسانه‌ها و همچنین موضوع بازگشت ارز حاصل از صادرات اطلاعیه‌ای صادر کرد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» عضو انجمن انبوه‌سازان مسکن تهران گفت: پروژه‌های جهش مسکن» در نقطه‌ای نزدیک به صفر قرار دارند و کمتر از ۱۰ درصد از حجم واقعی آنها اجرا شده است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» عضو انجمن انبوه‌سازان مسکن تهران گفت: پروژه‌های جهش مسکن» در نقطه‌ای نزدیک به صفر قرار دارند و کمتر از ۱۰ درصد از حجم واقعی آنها اجرا شده است.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است