اقتصادی 15:35 - 23 بهمن 1403
رئیس اتحادیه میوه و سبزی می‌گوید: اگر صادرات سیب درختی و کیوی به بازار‌های هدف مدیریت نشود، با نوسان قیمت در بازار رو‌به‌رو خواهیم شد.

هشدار مدیریت صادرات سیب درختی و کیوی

باشگاه خبرنگاران جوان؛ آزاده محبی- اسداله کارگر رئیس اتحادیه میوه و سبزی گفت: امسال صادرات کیوی به روسیه منجر به نوسان قیمت در بازار شده است و در خصوص مرکبات مشکلی نداریم.

به گفته او، با توجه به تجربه صادرات سیب زمینی و کیوی و لیموشیرین و اثر آن در بازار داخل انتظار می رود که مدیریت صادرات اعمال شود تا بازار میوه شب عید دچار نوسان نشود.

کارگر قیمت هرکیلو پرتقال ناول را ۳۵ تا ۷۰ هزارتومان اعلام کرد و افزود: نرخ کنونی هرکیلو پرتقال شمال ۱۵ تا ۴۵ هزارتومان، خرمالو ۲۰ تا ۷۰ هزارتومان، خیار گلخانه ۳۰ تا ۴۸ هزارتومان، خیار اصفهان ۴۰ تا ۴۷ هزارتومان، سیب لبنانی سفید ۲۰ تا ۸۰ هزارتومان، سیب لبنانی قرمز ۱۵ تا ۶۰ هزارتومان، لیموشیرین ۲۵ تا ۶۵ هزارتومان، کیوی ۶۰ تا ۱۵۰ هزارتومان، نارنگی انشو ۲۵ تا ۸۰ هزارتومان، نارنگی تانجلو ۲۰ تا ۷۰ هزارتومان و نارنگی تخم‌پاکستانی ۴۰ تا ۷۰ هزارتومان است.

رئیس اتحادیه میوه و سبزی قیمت هرکیلو موز اکوادور ۹۰ تا ۱۰۵ هزارتومان، موز فیلیپین ۸۰ تا ۱۰۰ هزارتومان، موز هندی ۷۶ تا ۹۰ هزارتومان و هرکارتن آناناس یک میلیون و ۲۵۰ تا ۲ میلیون و ۲۵۰ هزارتومان اعلام کرد‌.

او قیمت هرکیلو بادمجان دلمه ای ۲۰ تا ۴۰ هزارتومان اعلام کرد و گفت: نرخ کنونی هرکیلو بادمجان قلمی در میدان مرکزی ۲۵ تا ۴۵ هزارتومان، بادمجان گلخانه ۴۰ تا ۶۰ هزارتومان، پیاز زرد ۲۰ تا ۲۷ هزارتومان، پیاز قرمز ۱۸ تا ۲۳ هزارتومان، پیاز شیری ۱۸ تا ۲۳ هزارتومان، گوجه فرنگی بوته رس ۱۶ تا ۲۸ هزارتومان، گوجه فرنگی گلخانه ۳۰ تا ۵۰ هزارتومان، کلم سفید ۵ تا ۱۵ هزارتومان، کلم قرمز ۲۵ تا ۴۰ هزارتومان، کاهو رسمی ۱۰ تا ۱۵ هزارتومان، کاهو پیچ سالادی ۱۲ تا ۳۰ هزارتومان، سبزی جور (پلو،آش، قورمه) ۳۰ تا ۵۰ هزارتومان و سبزی خوردن ۳۰ تا ۵۵ هزارتومان است که با احتساب حداکثر ۳۰ تا ۳۵ درصد سود در خرده فروشی ها باید عرضه شود.


12154540
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اقتصادی

اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» قصد خرید ساچمه نقره را دارید؟ آیا می‌دانید برای سرمایه گذاری بر روی فلز نقره، ساچمه گزینه‌ای مناسب است یا شمش؟ آیا از معایب خرید ساچمه نقره اطلاع دارید؟
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر اقتصاد گفت: اولویت اول ما در حوزه صنعت بیمه افزایش ضریب نفوذ خواهد بود وقتی در مورد ضریب نفوذ صحبت می‌کنیم به این نکته هم باید توجه داشته باشیم که این ضریب نفوذ یکی دیگر از مصداق‌های برقراری عدالت اقتصادی است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرعامل منطقه آزاد قشم گفت:یکی از اصلی‌ترین مشکلات پل خلیج فارس منابع مالی است که برای اجرای آن ۷۰۰ میلیون یورو لازم است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرعامل منطقه آزاد قشم گفت:یکی از اصلی‌ترین مشکلات پل خلیج فارس منابع مالی است که برای اجرای آن ۷۰۰ میلیون یورو لازم است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرعامل پشتیبانی امور دام گفت:رصد از مراکز عمده نشان می‌دهد که تغییری در قیمت نداشتیم و کماکان قیمت‌ها ثابت است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس کل بیمه مرکزی گفت: در سال ۱۴۰۳، حق بیمه تولیدی صنعت بیمه به ۴۴۰ همت رسید که در هفت ماهه اول امسال به ۳۹۴ همت رسیده و انتظار می‌رود تا پایان سال به ۶۵۰ همت افزایش یابد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» بنابر گفته کارشناسان، با توجه به شرایط اقلیمی و محدودیت منابع آبی، کشت فراسرزمینی یکی از راهکار‌های ارتقای امنیت غذایی و حفظ منابع آبی موجود محسوب می‌شود.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی سازمان امور مالیاتی کشور گفت: هیچ صنفی حق ندارد به بهانه کسر مالیات از مردم مبلغ اضافی دریافت کند چراکه این اقدام غیر قانونی است و تنها ۲۰۰ رستوران از ابتدای دی ماه مشمول این طرح می‌شود.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرعامل پشتیبانی امور دام گفت: با افزایش عرضه نهاده‌های دامی طی ۲۰ روز آتی، بازار به آرامش می‌رسد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیر عامل اتحادیه تعاونی های عشایری دامداران متحرک کشور گفت: در حال حاضر جامعه عشایر ۲۵ درصد گوشت کشور توسط جامعه عشایر تامین می شود.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است