اقتصادی 18:31 - 06 فروردین 1404
مصرف بنزین کشور در روز سه‌شنبه، پنجم فروردین ۱۴۰۴ به ۱۳۰ میلیون لیتر رسید که نسبت به مدت مشابه سال گذشته رشد ۶درصدی داشته است.

مصرف بنزین ۶درصد افزایش یافت

باشگاه خبرنگاران جوان؛ محبوبه کباری - همزمان با اوج گرفتن سفرهای نوروزی در ‌کشور میزان مصرف بنزین طی چند روز گذشته رشد بسیاری پیدا کرده به طوری که میزان بنزین در ۵ فروردین ماه نسبت به مدت مشابه سال گذشته رشد ۶درصدی یافته است.

براساس این گزارش طبق آخرین بر اساس آمار ارائه شده از سوی شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی ایران، سه شنبه پنجم فروردین در مجموع ۱۳۰ میلیون لیتر بنزین در کشور توزیع شده که این رقم در مقایسه با رقم ۱۲۲ میلیون و ۵۰۰ هزار لیتر مدت مشابه پارسال (پنجم فروردین ۱۴۰۳)، ۷ میلیون و ۵۰۰ هزار لیتر، معادل ۶ درصد افزایش یافته است.

گفتنی است میانگین مصرف روزانه بنزین در فاصله روزهای یکم تا پنجم فروردین امسال، ۱۲۲ میلیون و ۱۰۰ هزار لیتر است، همچنین مصرف بنزین در روزهای سوم و چهارم فروردین ۱۴۰۴ به ترتیب ۱۲۲ میلیون و ۲۰۰ هزار لیتر و ۱۲۲ میلیون لیتر بوده است.

با توجه به افزایش  حجم سفرها و اوج یافتن میزان مصرف بنزین صرفه جویی در مصرف سوخت توصیه می‌شود و طبق اعلام کرامت ویس کرمی مدیرعامل شرکت پخش فرآورده‌های نفتی کارت اضطراری به میزان کافی در جایگاه‌ها وجود دارد، مردم نگران نباشند

وی بر لزوم استفاده از کارت هوشمند سوخت شخصی تاکید کرد و گفت: به تمامی هموطنان عزیز که عازم سفرهای نوروزی هستند، توصیه می‌کنم که حتما سوختگیری را در مبدا انجام دهند و همچنین برای جلوگیری از هرگونه معطلی در صف‌ پمپ بنزین‌ها، از کارت سوخت شخصی خود استفاده کنند تا از ازدحام و شلوغی ایام تعطیلات نوروزی اذیت نشوند.

مدیرعامل شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی ایران با بیان اینکه ذخیره کافی برای تامین بنزین نوروزی در انبارهای نفت وجود دارد، ادامه داد: کارت اضطراری در جایگاه‌های عرضه سوخت به میزان کافی وجود دارد و مردم از این بابت نگرانی و دغدغه نداشته باشند.


12171002
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اقتصادی

اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» دبیر کانون پرورش دهندگان مرغ گوشتی گفت: برآورد‌ها حاکی از آن است که جوجه ریزی بهمن به ۱۳۰ تا ۱۴۰ میلیون قطعه برسد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرعامل عامل توزیع برق استان تهران گفت: امروز وضعیت شبکه برق کشور در شرایط مطلوبی قرار دارد و هیچ مشکلی در شبکه وجود ندارد. همچنین آمادگی‌های لازم برای هرگونه اقدام و مقابله با بحران‌های احتمالی در نظر گرفته شده است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس اتحادیه بنکداران مواد غذایی گفت: طی ۱۰ تا ۱۲ روز آینده اولین محموله بزنج پاکستانی وارد شبکه توزیع می‌شود که این امر منجر به تعدیل قیمت بازار می‌شود.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» معاون وزیر جهاد گفت: با خاتمه پیدا کردن بیماری تب برفکی، جابه‌جایی دام در حال انجام است که این امر در بهبود شرایط عرضه و قیمت اثرگذار است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان تهران از ۲ برابر شدن ظرفیت منصوبه نیروگاه‌های خورشیدی استان تهران خبر داد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرکل پیش بینی سازمان هواشناسی گفت: همزمان با ورود سامانه بارشی جدید از سمت غرب شاهد بارانی شدن بخش عمده‌ای از شهر‌های کشور خواهیم بود.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» کارشناس اقتصادی گفت: اصلاح ارز ترجیحی را می‌توان اقدامی ضروری در مسیر سالم‌سازی اقتصاد، افزایش شفافیت و مقابله با رانت دانست.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» کارشناس بازار ارز را خصوص آخرین وضعیت این بازار نکاتی را مطرح کرد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» قیمت خودرو در بازار آزاد امروز یکشنبه ۱۲ بهمن بر اساس معاملات انجام شده نسبت به آخرین معاملات روز‌های گذشته در سایت‌های خرید و فروش خودرو به شرح زیر است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» طبق اعلام بانک مرکزی نسبت کفایت سرمایه شبکه بانکی در دی ۱۴۰۴ به رقم ۳.۹۲ رسید و میزان آن نیز بالغ بر ۱۰۳۳ همت شد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است