اقتصادی 13:04 - 22 خرداد 1403
مدیرعامل سازمان ملی زمین و مسکن گفت: امکان ثبت‌نام مجدد در سایت پروژه‌های نهضت ملی مسکن همزمان با تامین زمین در استان‌ها و شهر‌ها فراهم خواهد شد.

امکان ثبت‌نام مجدد در سایت نهضت ملی مسکن همزمان با تامین زمین

ارسلان مالکی مدیرعامل سازمان ملی زمین و مسکن  در جمع خبرنگاران در  خصوص آخرین وضعیت ثبت نام  جدید در سامانه ثبت نام نهضت ملی مسکن گفت: سایت همزمان  با تامین اراضی برای ثبت نام‌های مجدد باز خواهد شد و امکان ثبت نام وجود دارد. در حال حاضر سامانه برای ثبت نام مجدد بسته است تا ثبت نام‌های قبلی مورد بررسی قرار بگیرد اما طبق تصمیم وزارت راه و شهرسازی قرار بر این است که در استان‌ها و مناطقی که تامین زمین انجام می‌شود، سامانه دوباره برای ثبت نام نهضت ملی مسکن باز شود.

وی   با بیان اینکه  ١۵٧٠ پروژه برای آماده سازی اراضی شروع شده و از محل مولدسازی دارایی‌ها، تامین منابع برای آماده سازی اراضی انجام شد، گفت: ١٠٠ نقطه برای ساخت مسکن جانمایی شده‌ است. در استان آذربایجان غربی ۵ شهرک و در استان البرز ۴ شهرک مصوب شده و همچنین در تهران ۵ شهرک شناسایی شده که ۴ شهرک مصوب شده‌است. 

وی ادامه داد: ماهیت مولدسازی درآمد هزینه است و این موضوع در اساسنامه سازمان ملی زمین و مسکن آمده و برای این سازمان موضوع جدیدی نیست. موضوع حجم و میزان آن است، وقتی در گذشته پروژه‌ای تعریف نشده بود نیازی به مولدسازی هم نبود. به همین دلیل میزان مولدسازی در سه سال گذشته افزایش پیدا کرد چراکه پروژه‌ها در حال اجراست و حدود ۶٠ همت شناسایی منابع کردیم که بیش از ٣٠ همت محقق شد در حالی که این عدد در سال ١۴٠٠ حدود ٢ همت بوده‌ است. 

خبرنگار: محبوبه کباری 

 


12062175
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اقتصادی

اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» کارشناس انرژی گفت: با توجه به اختلاف ۱۵۰ برابری قیمت گاز خانگی و صنعتی در طرح جدید پیشنهادی، با اعطای سهمیه ۱۰۰۰ متر مکعبی گاز رایگان به هر ایرانی و امکان معامله آن در بازار آزاد امکان کاهش ناترازی انرژی فراهم شده است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» دبیر شورای عالی مناطق آزاد گفت: بسیاری از مشوق‌ها و اختیارات مناطق آزاد طی سال‌های گذشته کمرنگ شده بود. اکنون فرایند اصلاح قانون با حمایت وزیر اقتصاد در حال نهایی شدن است
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس اتاق بازرگانی خرمشهر گفت:موافقت‌های اولیه با طرف عراقی برای راه‌اندازی بازارچه مرزی شلمچه انجام شده و در ادامه همکاری مسئولان را می‌طلبد تا این امر مهم عملیاتی شود.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس سازمان جغرافیایی نیرو‌های مسلح با بیان اینکه برگزاری نمایشگاه ژئو نشانه بلوغ مدیریتی در سطح ملی برای حل مشکلات عادی است گفت:تنها با نگاه فراگیر مبتنی بر جغرافیا و استفاده از ابزار‌های تحلیلی پیشرفته، می‌توان چشم‌انداز حکمرانی هوشمند را...
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» ابهـامات مطروحه در رابطه با مالیــات بر ارزش افـزوده کالا‌های صـادرات برگشتی و کالا‌های هیـات امنـای صـرفه جویی ارزی» اعلام شد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» ابهـامات مطروحه در رابطه با مالیــات بر ارزش افـزوده کالا‌های صـادرات برگشتی و کالا‌های هیـات امنـای صـرفه جویی ارزی» اعلام شد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس هیئت مدیره اتحادیه مرغداران میهن گفت: بررسی‌ها نشان می‌دهد وضعیت عرضه نهاده‌ها بدتر شده که این امر منجر به حذف گله‌ها و آسیب صنعت شده است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» در دیدار رئیس سازمان هواپیمایی کشوری و مقامات هوایی کشور امارات افزایش پرواز‌های دوجانبه، توسعه مسیر‌های بین‌المللی، بهبود همکاری‌های عملیاتی و فنی و بررسی امکان راه‌اندازی مسیر‌های جدید پروازی مطرح شد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس سازمان نقشه برداری کشور گفت: داده‌های مکانی در جهان کنونی بستر برنامه‌ریزی و در مسیر حکمرانی داده‌محور قرار دارد و می‌تواند به افزایش دقت در تصمیم‌گیری‌های موثر و کارآمد کمک کند.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» بسیاری از کارشناسان صنعت دام و طیور اذعان می کنند که چالش تامین و کمبود نهاده های دامی از علل اصلی نابه سامانی در بازار محسوب می شود که استمرار این روند می تواند در تامین محصولات پروتئینی و عرضه به بازار را دچار چالش کند.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است