اقتصادی 17:15 - 12 آبان 1403
نوری قزلجه گفت: آمار و اطلاعات پایه در بخش کشاورزی، دولتمردان و مسئولان را برای یک برنامه‌ریزی دقیق در تامین امنیت غذایی در آینده کشاورزی کشور یاری خواهد رساند.

برنامه‌ریزی برای تامین امنیت غذایی با آمار دقیق در بخش کشاورزی

غلام‌رضا نوری قزلجه وزیر جهاد کشاورزی در پیامی به مناسبت آغاز ششمین دوره سرشماری کشاورزی، ضمن قدردانی از دست‌اندرکاران اجرایی، از کشاورزان و بهره‌برداران برای مشارکت فعال در این سرشماری دعوت کرد.

متن پیام به این شرح است:

در آستانه آغاز عملیات ششمین دوره سرشماری کشاورزی کشور قرار داریم، از فرمان آقای دکتر پزشکیان برای آغاز این سرشماری تشکر می‌کنم. از سازمان برنامه و بودجه و مرکز آمار و مجموعه عوامل و مجموعه‌هایی که در این امر مهم درگیر هستند تا آمار و اطلاعات پایه بخش کشاورزی جمع آوری شود تشکر می‌کنم. همچنین از مامورین سرشماری که بار اصلی این مهم بر دوش این عزیزان است پیشاپیش تشکر کرده و آرزوی موفقیت دارم.

دقت و جدیت در کار به این عزیزان کمک خواهد کرد تا ما به یک آمار و اطلاعات پایه در بخش کشاورزی دست پیدا کنیم تا به واسطه آن دولتمردان و مسئولان کشور بتوانند یک برنامه‌ریزی دقیق برای بخش کشاورزی، آینده کشاورزی کشور و تامین امنیت غذایی داشته باشند.

مجموعه همکاران ما در وزارت جهاد کشاورزی هم دوشادوش استانداران، فرمانداران و کشاورزان در شهرستان‌ها و استان‌ها‏، بخش‌ها و روستا‌ها در خدمت مامورین سرشماری خواهند بود و با تمام امکانات به سرشماری کمک خواهند کرد.

مجدد از همکاری تمام دستگاه‌ها و سازمان برنامه و مرکز آمار و وزارت کشور صمیمانه سپاسگزارم و امیدوارم با دقتی که مامورین سرشماری به خرج خواهند داد، سرمایه‌ای برای به دست آوردن آمار و اطلاعات دقیق و درست در بخش کشاورزی شود تا بتوانیم برای تامین امنیت غذایی کشور برنامه‌ریزی‌های درستی را برای آینده داشته باشیم.

شما بزرگواران که در کار برنامه‌ریزی هستید، به اهمیت آمار و اطلاعات درست برای برنامه‌ریزی لازم واقفید و در این بین انتظار می‌رود همه کسانی که مورد مراجعه قرار خواهند گرفت به خصوص کشاورزان و بهره‌برداران بخش کشاورزی، همکاری لازم را با مامورین سرشماری داشته باشند.

کشاورزان و بهره‌برداران بخش کشاورزی! همانطور که مقام معظم رهبری هم بسیار تاکید فرمودند: آمار درست و دقیق کشاورزی از نیاز‌های ضروری این بخش است و به ما برای برنامه‌ریزی برای خدمت هرچه بهتر و بیشتر به شما کمک خواهد کرد؛ بنابراین هر چقدر همکاری شما با مامورین سرشماری عمومی کشاورزی امسال دقیق‌تر، کامل‌تر و نزدیک‌تر باشد به همان اندازه اطلاعات واصله درست‌تر و دقیق‌تر مبنا قرار خواهد گرفت تا ما برای بخش کشاورزی کشور برنامه‌ریزی کنیم و بتوانیم به درستی از شما بهره‌برداران و کشاورزان حمایت کنیم.

اطمینان داشته باشید که این آمارگیری و اطلاعاتی که ثبت می‌شود نه ارتباطی به مالکیت دارد و نه سهمیه‌ها و یارانه‌های مختلفی که در بخش تعلق می‌گیرد، لذا به طور دقیق، کامل و صحیح اطلاعات درخواستی را در اختیار ماموران سرشماری قرار دهید تا با این آمار دقیق بتوانیم خدمات شایسته‌ای را خدمت شما بزرگواران داشته باشیم.


12111732
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اقتصادی

اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» بنابر گفته کارشناسان، اجرای کشاورزی فراسرزمینی یکی از راهبرد‌های کلان تضمین امنیت غذایی است که به طور جد در دستور کار وزارت جهاد قرار گرفته است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» کارشناس هواشناسی کشاورزی گفت: با توجه به شرایط جوی، کشاورزان نسبت به تنظیم و مدیریت آبیاری باغات و مزارع و اصلاح و پاکسازی آبراهه‌ها اقدام کنند.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» سنگاپور، این دولت‌شهر کوچک، اما قدرتمند در جنوب شرقی آسیا، فراتر از یک مقصد گردشگری معمولی است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» انتخاب مقصد سفر تابستانی، همیشه یکی از شیرین‌ترین و در عین حال چالش‌برانگیزترین مراحل برنامه‌ریزی برای تعطیلات است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» نوروز همیشه بوی تازگی، تغییر و شروع دوباره می‌دهد. برای ما ایرانی‌ها، تعطیلات عید فقط یک استراحت ساده نیست؛ بلکه فرصتی طلایی است تا خستگی یک سال تلاش را زمین بگذاریم.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» سیتی واک دبی نماد تحول در سبک زندگی شهری است؛ جایی که فضای باز، پیاده‌رو‌های سنگ‌فرش شده و درختان سرسبز با تجمل و مهمان‌نوازی عربی درهم‌آمیخته‌اند.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» قرارداد رسمی مشارکت جمهوری اسلامی ایران در نمایشگاه جهانی EXPO ۲۰۲۷ بلگراد به امضا رسید.  
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس مرکز ملی اقلیم و مدیریت بحران خشکسالی سازمان هواشناسی کشور گفت: همه سامانه‌های جوی و همه ابر‌ها قابل بارورسازی نیستند.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرعامل شرکت ملی گاز ایران گفت: مقدار تولید گاز کشور مشخص است و اولویت نخست، تأمین گاز بخش خانگی، تجاری و صنایع جزء قرار است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مسئول سالن عملیات مرکز مدیریت راه‌های کشور گفت:آزادراه تهران - کرج – قزوین حدفاصل گرمدره تا ساسانی ترافیک سنگین گزارش شده است.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است