بین‌الملل 18:58 - 27 مهر 1400

درخواست دولت مالی برای مذاکره با شبه نظامیان القاعده در این کشور

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از رویترز، دولت مالی از عالی‌ترین نهاد اسلامی این کشور خواست تا برای آغاز مذاکرات با گروه القاعده در این کشور میانجی‌گری کند.

بر اساس این گزارش، وزارت امور دینی مالی امروز از شورای عالی اسلامی این کشور خواست تا باب مذاکرات را با گروه شبه نظامی «جماعت نصرت الاسلام و المسلمین»، مرتبط با گروه القاعده را به منظور تلاش برای دستیابی به صلح و توقف خشونت و درگیری در این کشور باز کند.

«خلیل کاما را» سخنگوی وزارت امور دینی مالی با اعلام این خبر گفت: وزیر هفته گذشته با مقامات شورای عالی اسلامی دیدار کرده و نیت دولت برای گفتگو با گروه‌های تندرو در مالی و رؤسای آنها از جمله «ایاد آغ غلی» و «آمادو کوفا» را به اطلاع آنها رسانده است.

لازم به ذکر است آغ غلی ریاست جماعت نصرت الاسلام را بر عهده داشته و آمادو نیز مسئول عمده فعالیت‌های شبه نظامی این گروه در مرکز مالی محسوب می‌شود.

گفتنی است شورای عالی اسلامی مالی، پیشتر در ماه مارس نیز میانجی‌گری مذاکرات میان گروه جماعت نصرت الاسلام و گروه‌های شبه نظامی مخالف آنها در مرکز مالی را بر عهده داشت که به برقراری آتش بس موفقیت‌آمیز میان دو طرف منجر شد.


11279773
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار بین‌الملل

بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» بنیامین نتانیاهو با استیو ویتکاف و جرد کوشنر، داماد رئیس‌جمهور آمریکا دیدار و درباره جزئیات اجرای توافق غزه گفت‌و‌گو کرده است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» در پی اعلام توافق آتش‌بس و تبادل اسرا، ایتامار بن‌گویر با تهدید به فروپاشی کابینه، مخالفت قاطع خود را با این توافق اعلام کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» سازمان دفاع مدنی غزه اعلام کرد با وجود آتش‌بس در حمله جدید اسرائیل به محله صبره در جنوب شهر غزه، ۴ نفر شهید و ۴۰ تن دیگر مفقود شدند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» ترامپ امروز ادعا کرد که اگر حملات نظامی آمریکا به خاک ایران انجام نمی‌شد، تهران اکنون احتمالا به سلاح هسته‌ای دست یافته بود.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رئیس هیئت مذاکره‌کننده حماس در اولین سخنرانی به مناسبت توافق آتش‌بس، به مقاومت معجزه‌آسای مردم غزه اشاره کرده و از ایران، یمن و لبنان نیز قدردانی کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رئیس‌جمهور مصر توافق تاریخی آتش‌بس غزه را ستود و از ترامپ خواست تا اجرای کامل آن در تمامی مراحل را تحت حمایت و نظارت خود قرار دهد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» پس از اعلام توافق آتش‌بس و تبادل اسرا به عنوان مرحله اول طرح آمریکا، موجی از ابراز شادمانی میان فلسطینی‌ها و برخی از صهیونیست‌ها به راه افتاد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» پس از دو سال جنایت پی در پی رژیم اسرائیل در غزه، تصاویر ثبت شده توسط یک عکاس فلسطینی، داستان سختی، جابجایی و امید مردم غزه را روایت می‌کند. 
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رئیس جمهور فرانسه در آغاز کنفرانس پاریس برای غزه ادعا کرد که این کشور آماده است تا در یک نیروی برقراری ثبات در غزه نقش‌آفرینی کند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رئیس جمهور آمریکا در اظهارات جدید خود مدعی قصد خود برای همکاری با ایران و همچنین پیشبرد توافق آتش‌بس غزه شد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است