بین‌الملل 18:58 - 27 مهر 1400

درخواست دولت مالی برای مذاکره با شبه نظامیان القاعده در این کشور

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از رویترز، دولت مالی از عالی‌ترین نهاد اسلامی این کشور خواست تا برای آغاز مذاکرات با گروه القاعده در این کشور میانجی‌گری کند.

بر اساس این گزارش، وزارت امور دینی مالی امروز از شورای عالی اسلامی این کشور خواست تا باب مذاکرات را با گروه شبه نظامی «جماعت نصرت الاسلام و المسلمین»، مرتبط با گروه القاعده را به منظور تلاش برای دستیابی به صلح و توقف خشونت و درگیری در این کشور باز کند.

«خلیل کاما را» سخنگوی وزارت امور دینی مالی با اعلام این خبر گفت: وزیر هفته گذشته با مقامات شورای عالی اسلامی دیدار کرده و نیت دولت برای گفتگو با گروه‌های تندرو در مالی و رؤسای آنها از جمله «ایاد آغ غلی» و «آمادو کوفا» را به اطلاع آنها رسانده است.

لازم به ذکر است آغ غلی ریاست جماعت نصرت الاسلام را بر عهده داشته و آمادو نیز مسئول عمده فعالیت‌های شبه نظامی این گروه در مرکز مالی محسوب می‌شود.

گفتنی است شورای عالی اسلامی مالی، پیشتر در ماه مارس نیز میانجی‌گری مذاکرات میان گروه جماعت نصرت الاسلام و گروه‌های شبه نظامی مخالف آنها در مرکز مالی را بر عهده داشت که به برقراری آتش بس موفقیت‌آمیز میان دو طرف منجر شد.


11279773
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار بین‌الملل

بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» منابع ادعا می‌کنند که ترامپ اوایل دی‌ماه مرحله دوم طرح آتش‌بس غزه را اعلام کرده و نتانیاهو پس از آن به واشنگتن خواهد رفت.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» دولت آمریکا با تعلیق تحریم‌ها علیه وزارت اطلاعات چین و عقب‌نشینی از محدودیت‌های صادراتی، تلاش می‌کند آرامش در روابط با پکن را تا سفر ترامپ حفظ کند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» جنبش حماس انتشار گزارش وخامت اوضاع اسرای فلسطینی در زندان‌های اسرائیل توسط خبرگزاری‌های آمریکایی را پذیر رسمی تخلفات اسرائیل خواند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» یک مطالعه جدید نشان می‌دهد چت‌بات‌ها می‌توانند نظرات سیاسی مردم را تغییر دهند، اما همزمان اطلاعات نادرست قابل توجهی منتشر می‌کنند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» ولادیمیر پوتین با تاکید بر ظهور مراکز قدرت جدید در جهان، ثبات همکاری با هند را برای تحقق اهداف مشترک ضروری دانست.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» سه کشور هلند، اسپانیا و ایرلند اعلام کردند که به دلیل حضور رژیم صهیونیستی در یوروویژن از شرکت در مسابقات سال آینده انصراف می‌دهند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» نخست‌وزیر سابق لهستان خواستار بازگشت مردان در سن سربازی اوکراینی به کشورشان شد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» سازمان غیردولتی ایکو از مایکروسافت به دلیل پردازش غیرقانونی داده‌های شخصی فلسطینی‌ها و اجازه دادن به ارتش اسرائیل برای جاسوسی از آنها، شکایت کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رئیس‌جمهور روسیه در گفت‌و‌گو با «ایندیا تودی» تاکید کرد که روسیه تلاش کرده هشت سال وضعیت اوکراین را مسالمت‌آمیز حل کند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» روسیه دسترسی به اسنپ‌چت را به‌خاطر نقش آن در سازماندهی اقدامات تروریستی مسدود کرد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است