بین‌الملل 11:11 - 29 فروردین 1404
نماینده ویژه رئیس جمهور روسیه در امور افغانستان، اعلام کرد که حذف طالبان از فهرست گروه های ممنوعه روسیه می تواند موانع حقوقی روابط میان مسکو و طالبان را برطرف کرده و زمینه ساز روابط سیاسی و اقتصادی بهتری شود.

روسیه: حذف طالبان گامی به سوی عادی‌سازی روابط دوجانبه است

به گزارش دفتر منطقه‌ای خبرگزاری تسنیم، «ضمیر کابلوف» نماینده ویژه رئیس جمهور روسیه در امور افغانستان، در پی تصمیم دادگاه عالی روسیه برای حذف طالبان از فهرست سازمان‌های ممنوعه این کشور اظهار داشت این اقدام گام مهمی در راستای عادی‌سازی روابط دوجانبه با طالبان است.

وی همچنین افزود همکاری‌های مشترک با طالبان برای بهبود روابط سیاسی و اقتصادی در حال برنامه‌ریزی است.

دادگاه عالی روسیه 28 فروردین ماه سال جاری با درخواست دادستانی کل این کشور برای حذف طالبان از فهرست سازمان‌های ممنوعه موافقت کرد. «اولگ نفدوف» قاضی دادگاه، اعلام کرد که این تصمیم بلافاصله اجرایی خواهد شد.

از سوی دیگر، وزارت خارجه طالبان نیز اعلام کرد که «دیمیتری ژیرنوف» سفیر روسیه در کابل، «امیرخان متقی» وزیر خارجه طالبان را در جریان حذف نام این گروه از فهرست ممنوعه روسیه قرار داده است.

«الکسی اورچوک» معاون نخست وزیر روسیه 19 فروردین ماه 1404 در مصاحبه با روزنامه ایزویستیا گفته بود تعلیق طالبان از فهرست گروه‌های ممنوعه این کشور، فرصتی برای بهره‌برداری از پتانسیل اقتصادی افغانستان است.

وی تصریح کرده بود هرچند افغانستان مشکلات زیادی دارد، اما پتانسیل اقتصادی بسیاری دارد که منتظر روسیه است.

معاون نخست وزیر روسیه همچنین تأکید کرده بود طالبان هم نگرش مثبتی نسبت به روسیه دارد و بسیار علاقه‌مند به توسعه روابط اقتصادی‌ با این کشور است.

انتهای پیام/


12179824
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار بین‌الملل

بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» در دیدار مقامات مرزی ایران و افغانستان، والی طالبان در فراه و استاندار خراسان جنوبی بر توسعه روابط اقتصادی و زیرساختی تأکید کردند. این چهارمین دیدار دو طرف در یک سال گذشته است که به گفته آنها به رشد ۳۰ درصدی مبادلات مرزی انجامیده است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» ترکیه می‌گوید هواپیمای باری نظامی این کشور در نزدیکی مرز جمهوری آذربایجان و گرجستان سقوط کرده است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» وزارت خارجه طالبان در بیانیه‌ای انفجار مرگبار در منطقه قلعه سرخ دهلی و انفجار در اسلام آباد را محکوم کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» کمیساریای عالی انتخابات عراق اعلام کرد که هیچ تمدیدی برای رأی‌گیری در نظر گرفته نشده است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» انجمن «فاو–زاخو» با صدور بیانیه‌ای از درگذشت نامزد خود در انتخابات پارلمانی، «عدی العجمان» در استان بصره خبر داده و عزای عمومی اعلام کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» «سلمان بن عبدالعزیز» پادشاه سعودی خواستار اقامه نماز باران در روز پنجشنبه در تمامی مناطق عربستان شد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» سارقان، مجسمه‌های باستانی مربوط به دوران روم را از موزه ملی سوریه به سرقت بردند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» مشاور نخست‌وزیر عراق، اعلام کرد که ائتلاف شیعی «چارچوب هماهنگی» تصمیم دارد بدون تأخیر و بر اساس الزامات قانون اساسی، دولت جدید را تشکیل دهد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» کرملین روز سه‌شنبه اعلام کرد که هیچ توضیحی از سوی ایالات متحده درباره اظهارات ترامپ مبنی بر ازسرگیری آزمایش‌های سلاح هسته‌ای دریافت نکرده است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» محمد الحسان روند رأی‌گیری در عراق را منظم، مستقل و آرام توصیف کرد و گفت سازمان ملل از عملکرد کمیسیون انتخابات تمجید می‌کند.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است