اقتصادی 11:15 - 14 بهمن 1401

جمع‌آوری مرغ مازاد مرغداران از یکشنبه/ قیمت تخم مرغ کنترل شد

به گزارش خبرگزاری مهر، شاهپور علایی‌مقدم در یک برنامه تلویزیونی با اشاره به تغییر رویکرد در سیاست‌های تنظیم بازاری وزارت جهاد کشاورزی، اظهار کرد: مردمی‌ترین بخش اقتصاد ایران بخش کشاورزی است، یعنی ۹۸ درصد فعالیت‌های بخش کشاورزی توسط مردم، تشکل‌ها و صنوف انجام می‌شود.

معاون برنامه‌ریزی و اقتصادی وزیر جهاد کشاورزی با بیان اینکه یک سال است که بحث تنظیم بازار با اجرای قانون انتزاع، از وزارت صمت به وزارت جهاد کشاورزی منتقل شده است، افزود: یکی از سیاست‌های وزارت جهاد کشاورزی واگذاری امور مربوط به تنظیم بازار به تشکل‌ها و اتحادیه‌هاست که بتوانند خودشان را کنترل کنند.

وی تصریح کرد: در شورای قیمت‌گذاری و سیاست‌های حمایتی مصوب شد مرغ، تخم‌مرغ، لبنیات، گوشت و محصولات دیگر از جمله محصولات سبزی، صیفی، پیاز و سیب زمینی به تشکل‌ها واگذار شود.

علایی‌مقدم گفت: امسال یک میلیون و ۲۰۰ هزار تن تخم‌مرغ تولید شده که حدود ۱۰۰ هزار تن مازاد بر نیاز کشور است. با هدف حمایت از مصرف‌کننده و همچنین حمایت از تولیدکننده قیمت‌ها را کنترل کردیم.

وی بیان کرد: اختلاف نظر کوچکی بین وزارتخانه و اتحادیه بود که با تدبیر وزیر جهاد کشاورزی حل شد و از روز یکشنبه مصوبه خرید حمایتی مرغ مازاد مرغداران ابلاغ می‌شود که برای تنظیم بازار مرغ بسیار مؤثر و مفید است.


11803893
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اقتصادی

اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» معاون وزیر راه و شهرسازی و مدیرعامل سازمان مجری ساختمان‌ها و تأسیسات دولتی و عمومی وزارت راه و شهرسازی از واگذاری مسئولیت برنامه‌ریزی، طراحی، بازسازی، بهسازی و مقاوم‌سازی ساختمان‌ها و تأسیسات آسیب‌دیده سازمان صدا و سیما ناشی از جنگ دوازده‌ر...
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرعامل بورس انرژی درباره مصوبه اخیر شورای اقتصاد که بر اساس آن شرکت‌های پالایشی می‌توانند مطالبات خود از دولت را از طریق عرضه فرآورده‌های نفتی در بورس انرژی تسویه کنند، توضیحاتی داد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس انجمن تولیدکنندگان و تامین کنندگان برنج گفت: اتخاذ سیاست و تصمیمات اشتباه وزارت جهاد، بازار برنج را با کمبود و نوسان قیمت رو‌به‌رو کرده است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» معاون مرکز ملی بهبود محیط کسب‌وکار وزارت اقتصاد با اشاره به تغییر در صدور مجوزهای وکالت و الزام وکلا به اتصال به سامانه‌های ملی، این اقدامات را مجموعه‌ای در حال اجرا دانست که می‌تواند آینده حرفه وکالت را متحول کرده و اعتماد عمومی به این حرف...
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیر سامانه هوشمند سوخت گفت: در تلاش هستیم که در یکی دو هفته آینده تمام درخواست‌های کارت سوخت را به دست هم‌وطنان برسانیم و با توجه به ظرفیت تولیدی که داریم و میزان تقاضا، پیشرفت خوبی حاصل شده است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان تهران گفت: به صورت عمومی افت فشار را در تمامی مناطق بیست و دوگانه شهرداری اعمال می‌کنیم.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرعامل تعاونی‌های لبنی گفت: روزانه قیمت شیرخام ناشی از جذابیت صادرات شیرخشک ناشی از نوسان نرخ ارز افزایش داشته است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» پیش فروش بلیت‌ قطارهای مسافری، برای بازه زمانی اول تا ۳۰ دی ماه، از روز سه شنبه (۲۵ آذر) آغاز می‌شود.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» طی هفته‌های اخیر قیمت لبنیات با نوسانات چشمگیری رو‌به‌رو بود که هریک از فعالان دلایلی برای این موضوع مطرح کردند که با ابلاغ قیمت مصوب ۴ قلم محصول لبنی و قیمت گذاری دیگر کالا‌ها بر مبنای آن انتظار می‌رود که بازار به تعادل برسد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» یک نماینده مجلس گفت: یکی از اقدامات مثبت و همسو با تحقق اهداف وام اشتغال، ورود منابع وام اشتغال مددجویان به سرمایه‌گذاری در ایجاد نیروگاه‌های خورشیدی جدید است

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است