سیاسی 21:36 - 17 خرداد 1402
رئیس کل بانک مرکزی در جلسه شورای عالی هماهنگی اقتصادی سران قوا گزارشی از کاهش تورم ماهانه و نقطه به نقطه در اردیبهشت امسال نسبت به سال‌های 1400 و 1401 مطرح کرد.

گزارش رئیس بانک مرکزی از کاهش تورم ماهانه و نقطه به نقطه در اردیبهشت امسال

به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری فارس، شورای‌عالی هماهنگی اقتصادی سران قوا در جلسه عصر امروز چهارشنبه که به ریاست رئیس جمهور برگزار شد، مصوبه شصت و نهم این شورا را در ارتباط با احکام تعزیرات حکومتی با هدف تنظیم بازار، برای یک سال دیگر تمدید کرد و وزارت دادگستری مکلف شد، متن پیشنهادی لایحه مرتبط با این مصوبه را تهیه و پس از تصویب در هیأت وزیران، به مجلس شورای اسلامی ارسال کند.

همچنین در این جلسه رئیس کل بانک مرکزی گزارشی از کاهش 8.2 درصدی تورم نقطه به نقطه شاخص بهای تولیدکننده در اردیبهشت امسال به نسبت سال قبل ارائه کرد.

فرزین با اشاره به کاهش قابل توجه تورم ماهانه بخش تولید در اردیبهشت سال 1402 نسبت به اردیبهشت سال‌های 1401-1400 گفت: تورم ماهانه اردیبهشت سال 1402 در حالی به 3.2 درصد رسیده است که این رقم در سال‌های 1401-1400 به ترتیب 5.8 و 9.7 درصد بوده است.

وی افزود: تورم نقطه به نقطه شاخص بهای تولیدکننده در اردیبهشت سالجاری با 8.3 درصد کاهش نسبت به ماه قبل به رقم 32.4 درصد رسید. این در حالی است که تورم نقطه به نقطه در اردیبهشت 1400 عدد 103.1 درصد را ثبت کرده است.

رئیس کل بانک مرکزی بخشی از این کاهش را ناشی از مدیریت منابع و مصارف ارزی و جلوگیری از درگیر شدن نظام تولیدی با تنش‌های ارزی در چارچوب سیاست تثبیت بانک مرکزی دانست و پیش‌بینی کرد با تداوم سیاست‌های حمایتی بانک مرکزی شاهد کاهش هزینه‌های تولیدکنندگان در ماه‌های آینده خواهیم بود که این اتفاق تأثیر قابل‌توجهی بر کاهش تورم در بهای کالا و خدمات در ماه‌های پیش‌رو خواهد داشت.

بررسی نظام‌نامه شورای‌عالی هماهنگی اقتصادی سران قوا موضوع دیگری بود که اعضای جلسه در خصوص آن بحث و تبادل نظر کردند.

پایان پیام/


11910115
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار سیاسی

سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی وزارت امور خارجه در گفت‌و‌گو با خبرنگاران از سفر وزیر امور خارجه به عربستان و قطر در روز شنبه خبر داد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» فرمانده کل ارتش با حضور در گروه پدافند هوایی آبدانان توان رزم و آمادگی دفاعی این یگان را مورد ارزیابی قرار داد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» معاون اول رئیس‌جمهور گفت: مبنای کار دولت اجرای برنامه هفتم و اصلاحات ساختاری اقتصادی است.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر امور خارجه ایران در پیامی تاکید کرد که استخدام یک فرقه منحرف توسط بنیامین نتانیاهو برای انتشار اطلاعات مثلا ترسناک، نشانه کمال استیصال است.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» نماینده مجلس می‌گوید اگر حسابرسی را با استفاده از سامانه‌های هوشمند و داده‌های واقعی انجام دهیم مالیات‌دهندگان احساس عدالت بیشتری خواهند داشت.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» به گفته امیر شیخ، ارتش جمهوری اسلامی ایران دارای یک پایه آموزشی به روز و پاسخگو در عرصه‌های مختلف است و از فناوری‌های روز استفاده می‌کند.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس‌جمهور در واکنش به برخی ادعا‌ها درباره تغییر نام خلیج فارس تأکید کرد: خلیج فارس، همواره خلیج فارس باقی خواهد ماند.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» نماینده دائم ایران نزد دفتر سازمان ملل متحد در ژنو با محکوم‌کردن اقدامات قهرآمیز یکجانبه و استفاده ابزاری از اقتصاد جهانی، بر ضرورت تقویت همکاری‌های جنوب جهانی برای توسعه پایدار و مقابله با بحران‌های جهانی تأکید کرد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» فرمانده کل سپاه پاسداران گفت: هر نقطه‌ای در هر سرزمینی که مبدا تهاجم به ما بشود آن نقطه برای ما مقصد تهاجم خواهد بود یعنی آن مبدا به یک مقصد تبدیل خواهد شد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» عراقچی طی تماس تلفنی با وزیر امور خارجه پاکستان، در خصوص آخرین تحولات امنیتی در منطقه آسیای جنوبی متعاقب تشدید تنش‌ها بین هند و پاکستان، گفت‌و‌گو کرد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است