اقتصادی 14:52 - 27 شهریور 1403
رئیس بنیاد مستضعفان انقلاب اسلامی گفت: در آستانه سال تحصیلی جدید، اعتبار ۶۰۰ میلیارد ریال به دانش آموزان مناطق کم برخوردار در قالب تامین لوازم تحریر پرداخت شد.

پرداخت اعتبار ۶۰۰ میلیارد ریالی به دانش آموزان مناطق محروم کشور

حسین دهقان رئیس بنیاد مستضعفان  اظهار داشت: یکی از برنامه‌های ویژه بنیاد مستضعفان انقلاب اسلامی، تامین نوشت افزار برای دانش آموزان مناطق کم برخوردار است که با همکاری خیریه‌ها، مدارس، مساجد، گروه‌های جهادی و انجمن تولید کنندگان نوشت افزار، تامین و توزیع می‌شود.

به گفته رئیس بنیاد مستضعفان، با در نظر گرفتن این تعداد، میزان لوازم التحریر اهدایی امسال بنیاد نسبت به سال گذشته ۸ برابر رشد داشته است.

وی با اشاره به حمایت بنیاد مستضعفان انقلاب اسلامی از دانش‌آموزان مستعد مناطق محروم گفت: امسال ۵۰ هزار دانش‌آموز مناطق محروم و کمتر برخوردار از حمایت‌های فنی و معنوی بنیاد مستضعفان بهره مند می‌شوند. 

دهقان افزود: با همکاری موسسات، محتوا و سکو‌هایی آماده شده است تا دانش آموزان مناطق کم برخوردار به محتوای مناسب به شکل برخط و غیر برخط دسترسی پیدا کرده و تحت آزمون‌های ویژه قرار گیرند تا با ارتقای معدل تحصیلی خود در کنکور نیز نتیجه بهتری کسب کنند.

وی با بیان اینکه ۳۶۰ هزار نفر طی امسال تحت پوشش برنامه‌ها قرار می‌گیرند تصریح کرد: تعداد زیادی از این تعداد، دانش‌آموزان مناطق محروم و بقیه معلمان و خانواده‌ها هستند که آن‌ها نیز در برنامه‌های آموزشی دیده شده‌اند.


12093728
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اقتصادی

اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» امروز دوشنبه ۱ دی‌ماه ۱۴۰۴ هر قطعه سکه تمام بهار آزادی طرح جدید در بازار آزاد تهران با قیمت ۱۴۳ میلیون تومان به فروش می‌رسد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» کارشناس حوزه تنظیم‌گری بانک مرکزی گفت: اجرای کامل اعتبارسنجی، تعیین سقف اعتباری، محدودیت در تعداد دسته‌چک و نظارت سخت‌گیرانه بر بانک‌ها، مجموعه اقداماتی است که می‌تواند ریسک پذیرش چک را کاهش داده و اعتماد عمومی به این ابزار مالی را تقویت کن...
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» کارشناس بازار سرمایه در خصوص حذف حجم مبنا نکاتی را مطرح کرد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» عضو هیئت نمایندگان اتاق بازرگانی گفت: در مسئله تورم موضوع غیر قابل حلی در اقتصاد ایران وجود ندارد و کنترل شرایط تورمی فعلی با اجرای سیاست‌هایی نظیر کنترل رشد نقدینگی و قطع وابستگی به دلار و درهم امارات شدنی است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» طبق اعلام روابط عمومی بانک مرکزی گفت: تعداد پرداخت وام ازدواح و فرزند از مرز ۲۰۱ همت عبور کرده و بیش از ۹۰۰ هزار متقاضی وام خود را دریافت کردند
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» معاون صنایع ماشین‌آلات و تجهیزات وزارت صنعت، معدن و تجارت اظهار داشت: در قانون بودجه سال ۱۴۰۴ مقرر شد تا ۲ میلیارد دلار از محل منابع ارزی توسط بانک مرکزی برای واردات خودرو اختصاص پیدا کند که تا کنون منابعی تخصیص پیدا نکرده است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرعامل بورس کالای ایران گفت: در پی صدور مجوز سازمان بورس، پذیره نویسی ۳ صندوق نقره از امروز دوشنبه اول دی ۱۴۰۴ در بورس کالا آغاز می‌شود.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» در شرایطی که تورم و افت قدرت خرید، تصمیم‌گیری‌های مالی را برای بسیاری از کاربران دشوار کرده است، یافتن راهکاری که هم امکان خرید کالا را فراهم کند و هم به حفظ دارایی کمک کند، اهمیت بیشتری پیدا کرده است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» در راستای سیاست‌های وزارت صنعت، معدن و تجارت و به منظور تسهیل فرآیند خرید خودرو برای متقاضیان، شرکت صنایع خودروسازی مدیران خودرو از نسخه جدید سامانه خرید اینترنتی خود با نام مدیران کلیک رونمایی کرد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیر نظارت بر بورس‌های سازمان بورس و اوراق بهادار جزئیات مصوبه شورای عالی بورس درباره پذیرش گواهی امتیاز صادراتی در بازار سرمایه را اعلام کرد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است