اقتصادی 14:52 - 27 شهریور 1403
رئیس بنیاد مستضعفان انقلاب اسلامی گفت: در آستانه سال تحصیلی جدید، اعتبار ۶۰۰ میلیارد ریال به دانش آموزان مناطق کم برخوردار در قالب تامین لوازم تحریر پرداخت شد.

پرداخت اعتبار ۶۰۰ میلیارد ریالی به دانش آموزان مناطق محروم کشور

حسین دهقان رئیس بنیاد مستضعفان  اظهار داشت: یکی از برنامه‌های ویژه بنیاد مستضعفان انقلاب اسلامی، تامین نوشت افزار برای دانش آموزان مناطق کم برخوردار است که با همکاری خیریه‌ها، مدارس، مساجد، گروه‌های جهادی و انجمن تولید کنندگان نوشت افزار، تامین و توزیع می‌شود.

به گفته رئیس بنیاد مستضعفان، با در نظر گرفتن این تعداد، میزان لوازم التحریر اهدایی امسال بنیاد نسبت به سال گذشته ۸ برابر رشد داشته است.

وی با اشاره به حمایت بنیاد مستضعفان انقلاب اسلامی از دانش‌آموزان مستعد مناطق محروم گفت: امسال ۵۰ هزار دانش‌آموز مناطق محروم و کمتر برخوردار از حمایت‌های فنی و معنوی بنیاد مستضعفان بهره مند می‌شوند. 

دهقان افزود: با همکاری موسسات، محتوا و سکو‌هایی آماده شده است تا دانش آموزان مناطق کم برخوردار به محتوای مناسب به شکل برخط و غیر برخط دسترسی پیدا کرده و تحت آزمون‌های ویژه قرار گیرند تا با ارتقای معدل تحصیلی خود در کنکور نیز نتیجه بهتری کسب کنند.

وی با بیان اینکه ۳۶۰ هزار نفر طی امسال تحت پوشش برنامه‌ها قرار می‌گیرند تصریح کرد: تعداد زیادی از این تعداد، دانش‌آموزان مناطق محروم و بقیه معلمان و خانواده‌ها هستند که آن‌ها نیز در برنامه‌های آموزشی دیده شده‌اند.


12093728
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اقتصادی

اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» بنابر گفته مسئولان، از مجموع ۲۹ تن موجودی نقره انبار شده در بورس کالا از سال گذشته تاکنون، ۲۰ تن تولید داخل و ۹ تن وارداتی بوده است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرعامل بنیاد ملی گندمکاران گفت: بنابر آمار از ابتدای فصل کشت تا ۱۸ آذرماه، یک میلیون و ۵۵۹ هزارهکتار گندم آبی و ۳ میلیون و ۲۷۵ هزارهکتار گندم دیم کشت شده است که با احتساب بارش‌های اخیر پیش بینی می‌شود که سطح کشت به ۶ میلیون هکتار برسد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی سازمان اداری و استخدامی کشور گفت: بر اساس بخشنامه جدید، ساعت کار کلیه دستگاه‌های اجرایی کشور برای مدیریت بهینه مصرف انرژی در دوره سرد سال، از امروز (دوم دی ماه) تا تاریخ ۱۵ فروردین ۱۴۰۵ دستخوش تغییراتی شد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» معاون وزیر راه وشهرسازی گفت: تاکنون برای اجرای مسکن کارگری ۱۸۰ هزار واحد به توافق رسیده که ۹۶ تا ۹۷ هزار واحد آن تأمین زمین شده و مابقی در دست انجام مقدماتی در استان‌ها است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرعامل اتحادیه دامداران استان تهران گفت: هنوز هیچ یک از نهاده‌ها به اندازه مورد نیاز در سامانه بازارگاه توزیع نشده است و کمبود شدید ذرت و سویا وجود دارد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» روز چهارشنبه با عبور موج بارشی ضعیفی از کشور در برخی نقاط استان‌های کرمانشاه، همدان، مرکزی، البرز و تهران بارش پراکنده برف و باران و وزش باد نسبتا شدید پیش بینی می شود.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» روز چهارشنبه با عبور موج بارشی ضعیفی از کشور در برخی نقاط استان‌های کرمانشاه، همدان، مرکزی، البرز و تهران بارش پراکنده برف و باران و وزش باد نسبتا شدید پیش بینی می شود.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» طبق آخرین آمار‌های اعلام شده میزان تولید خودرو در آبان‌ماه به ۲۰ هزار و ۱۷۳ دستگاه رسید.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیر بازار مشتقه و صندوق‌های کالایی بورس کالا گفت: امروز ما به نقطه‌ای رسیدیم که می‌توانیم به‌طور رسمی اعلام کنیم که بازار قانونی، شفاف و رسمی نقره در کشور داریم.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مرکز مبادله اعلام کرد واریز وجه برای شرکت در نود و یکمین حراج سکه طلا روز سه‌شنبه دوم دی‌ماه انجام می‌شود و این حراج روز چهارشنبه برگزار خواهد شد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است