بین‌الملل 15:16 - 27 اسفند 1403
در پی تشدید حملات جدایی طلبان و تروریست‌ها در مناطق مرزی پاکستان، حمله انتحاری به کاروان نیرو‌های امنیتی، ده‌ها کشته و زخمی بر جای گذاشت.

حمله خونین جدایی طلبان به نیرو‌های امنیتی پاکستان

باشگاه خبرنگاران جوان؛ مینا عظیمی - در حمله جدید جدایی طلبان بلوچ به نیرو‌های امنیتی پاکستان، حداقل ۵ نیروی امنیتی کشته و حدود ۳۰ نفر زخمی شدند. این حمله چند روز پس از عملیات گروگان گیری رخ داد که طبق اعلام یک مقام پلیس به خبرگزاری فرانسه، حدود ۶۰ کشته برجای گذاشت.

محمد ظفر، مسئول پلیس نوشکی در حدود ۱۰۰ کیلومتری کویته در بلوچستان، گفت: «به یکی از اتوبو‌س‌های کاروانی متشکل از ۷ اتوبوس (حامل نیرو‌های امنیتی) که به سمت تفتان (شهری در مرز ایران) در حرکت بودند، در نزدیکی نوشکی، یک خودروی بمب گذاری شده برخورد کرد که منجر به کشته شدن ۵ نفر و زخمی شدن ۳۵ نفر دیگر شد.»

تروریست‌های جدایی‌طلب در پاکستان موسوم به ارتش آزادیبخش بلوچستان در منطقه هم مرز با ایران و افغانستان، مسئولیت این حمله را بر عهده گرفت و اعلام کرد که این حمله توسط بمب گذاران انتحاری انجام شده است.

این گروه تروریستی، سه شنبه گذشته به قطاری حامل ۴۵۰ مسافر حمله کرد و پاکستان را به مدت دو روز در حالت آماده باش باقی ماند. این حمله نگرانی‌ها را در مورد تشدید خشونت‌های جدایی طلبانه برانگیخت، در حالی که پاکستان تقریبا روزانه شاهد حملات گروه‌های تکفیری است.

از اول ژانویه، طبق گزارش خبرگزاری فرانسه، حدود ۱۳۰ نفر که بیشتر آنها از نیرو‌های امنیتی بودند، در خشونت‌های انجام شده توسط گروه‌های مسلح که با دولت به ویژه در غرب در مرز با افغانستان می‌جنگند، کشته شده‌اند.

مرکز تحقیقات و مطالعات امنیتی اسلام آباد اعلام کرد که سال ۲۰۲۴ خونین‌ترین سال در یک دهه اخیر در پاکستان بوده است، زیرا بیش از ۱۶۰۰ نفر در آن کشته شدند که تقریبا نیمی از آنها از نیرو‌های امنیتی بودند.

منبع: الشرق الاوسط


12168034
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار بین‌الملل

بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رئیس جمهور اوکراین تماس تلفنی روز گذشته با ترامپ را «پربارترین» گفتگوی دو طرف تا کنون توصیف کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» منابع آگاه از تصمیم کابینه اسرائیل برای اعزام تیم مذاکره‌کننده به قطر خبر دادند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» وزیر خارجه انگلیس به سوریه سفر کرد و از احیای روابط دیپلماتیک با این کشور خبر داد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» کوهنوردان افغانستانی و ایرانی به قله پرسون در تهران با شعار اتحاد و همبستگی دو ملت صعود کردند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» نایب‌رئیس دوم کمیسیون قضایی و حقوقی مجلس شورای اسلامی گفت بازگردانی همه اتباع منطقی و منصفانه نیست بلکه باید ساماندهی دارای برنامه کارشناسی شده باشد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» مراسم دعا و استغاثه در جوار مزار شهدای لشکر فاطمیون برگزار شد. در این مراسم مهاجرین اعلام کردند نباید خیانت چند نفر خودفروخته به پای یک ملت نوشته شود.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» گزارشگر ویژه شورای حقوق بشری سازمان ملل برای افغانستان، می‌گوید که سیاست اخیر طالبان در مورد برنامه‌های سیاسی رسانه‌ها نگران‌کننده است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» مقامات روسی از انهدام پهپاد‌های اوکراینی خبر دادند که به سمت پایتخت این کشور در حال حرکت بودند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» برنامه جهانی غذا می‌گوید تقریباً از هر سه نفر در غزه، یک نفر چند روز است که غذا نخورده است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» بیش از ۳۰۰ دانشجوی افغانستانی برای ادامه تحصیل وارد پاکستان شدند.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است