بین‌الملل 22:17 - 28 شهریور 1403
در پی ناتوانی دولت پرتغال در اطفای حریق جنگلی، لیسبون از اسپانیا و مراکش درخواست کمک کرد.

درخواست پرتغال از اسپانیا و مراکش برای کمک به اطفای حریق جنگلی

تغییرات اقلیمی اکنون با آتش سوزی‌های گسترده جنگلی در حال انتقام از بشر است. کشور پرتغال نمونه بارز این مسئله است که طی روز‌های اخیر با تمامی توان در حال اطفای حریق بوده و همچنان در این کار ناتوان است. 

به گزارش خبرگزاری رویترز، دولت پرتغال پس از آنکه نتوانست موج گسترده آتش سوزی‌های جنگلی در این کشور را مهار کند، اکنون دست به دامان دولت‌های اسپانیا و مراکش برای اطفای حریق شده است. 

بر این اساس، مقامات محلی کشته شدن دستکم ۷ غیرنظامی در آتش سوزی‌های این کشور را تایید کرده اند. اکنون پرتغال با بسیج بیش از ۵ هزار آتش نشان به دنبال اطفای حریق بوده، اما به دلیل گستردگی آتش سوزی و وزش باد شدید، در تحقق این امر ناتوان بوده است. 

با درخواست پرتغال، اکنون منابع آگاه از استقرار یک تیم از اسپانیا شامل ۲۷۰ پرسنل نظامی در منطقه ویسو خبر دادند. انتظار می‌رود دولت مراکش نیز ۴ هواپیمای آبپاش را به این کشور اعزام کند. 

لیسبون پیش از این از اتحادیه اروپا درخواست ارسال کمک‌های بیشتر کرده بود. مقامات پرتغالی خواستار ارسال ۸ فروند هواپیمای آبپاش از سوی بروکسل شده بودند. 

آتش سوزی‌ها در پرتغال از روز شنبه تاکنون ۹۰ هزار هکتار از اراضی جنگی را به خاکستر تبدیل کرده است. 

مترجم: ابوالفضل هاشمی


12094193
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار بین‌الملل

بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» گوترش بازدید علنی نتانیاهو از یک پایگاه نظامی در جنوب سوریه را نگران‌کننده دانست.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» وزیر خزانه‌داری سابق آمریکا پس از افشای ارتباط نزدیک با مجرم جنسی مشهور از هیئت مدیره شرکت هوش مصنوعی اپن‌ای‌آی استعفا کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رئیس جمهور آمریکا گفت که کار بر روی پایان دادن به جنگ در سودان را آغاز کرده است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» نماینده دائم روسیه در سازمان ملل گفته است که تلاش‌های اسرائیل برای ایجاد منطقه حائل در جنوب سوریه نقض فاحش قوانین بین‌المللی است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رئیس‌جمهور موقت ماداگاسکار از کشف یک سنگ زمرد غول‌پیکر و نادر در کاخ ریاست‌جمهوری خبر داد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» دمشق سفر نتانیاهو به جنوب سوریه را غیرقانونی و مغایر با قطعنامه‌های شورای امنیت دانست و آن را نقض حاکمیت خود اعلام کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رئیس جمهور اوکراین گفت که دیدارش با همتای ترک در اوایل امروز «بسیار پربار» بوده است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» حماس حمله رژیم صهیونیستی به اردوگاه عین‌الحلوه را «قتل‌عام» و جنایت علیه بشریت دانست و کابینه نتانیاهو را مسئول کامل آن معرفی کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» حزب‌الله حمله رژیم صهیونیستی به اردوگاه عین‌الحلوه را «نقض حاکمیت لبنان و آتش‌بس» خوانده و به‌شدت محکوم کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» وزیر صنعت و تجارت طالبان ، در جریان سفرش به هند از نمایشگاه بین‌المللی پراگتی میدان در دهلی نو بازدید کرد و درباره گسترش همکاری‌های تجاری و رفع چالش‌های تاجران افغان با مقام‌های هندی گفتگو کرد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است