بین‌الملل 20:28 - 21 مهر 1404
توافق آتش بس بین جنبش حماس و رژیم صهیونیستی با حضور و مشارکت سران شماری از کشور‌های منطقه و اروپا و امریکا رسما در شرم الشیخ مصر امضا شد.

امضای توافق آتش‌بس غزه در شرم الشیخ

باشگاه خبرنگاران جوان؛ اعظم پورکند - دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور ایالات متحده، به همراه متحدان منطقه ای، توافقنامه صلح غزه را امضا کرد.

رئیس‌جمهور ایالات متحده، دونالد ترامپ، روز دوشنبه به همراه سایر امضاکنندگان، توافقنامه صلح بین رژیم صهیونیستی و حماس را امضا کرد.

این توافقنامه در جریان اجلاس صلح در شرم‌الشیخ امضا شد. علاوه بر ترامپ، امیر قطر تمیم بن حمد آل ثانی و روسای جمهور مصر و ترکیه، عبدالفتاح السیسی و رجب طیب اردوغان نیز این معاهده را امضا کردند.

قابل توجه اینکه هیچ یک از طرفین درگیری (رژیم صهیونیستی و حماس) در این مراسم حضور نداشتند. با این حال، ترامپ پیش از این از سرزمین‌های اشغالی بازدید کرده و توافقنامه ای نیز امضا کرده بود.

منبع: الجزیره


12234145
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار بین‌الملل

بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رئیس جمهور اوکراین گفت که دیدار خوبی با همتای آمریکایی خود داشته است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» فرانچسکا آلبانیزی از ایتالیا، فرانسه و یونان به دلیل اجازه دادن به هواپیمای نخست وزیر رژیم صهیونیستی برای استفاده از حریم هوایی خود در طول سفرش به آمریکا انتقاد کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» روسیه می‌گوید حداقل دو کشتی اوکراینی را در دریای سیاه هدف قرار داده و به بندر میکولایف نیز آسیب رسانده است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رئیس جمهور آمریکا ساعاتی قبل از دیدار برنامه‌ریزی شده در کاخ سفید با نتانیاهو، برای دومین روز متوالی علناً از او انتقاد کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» مصر حمله ارتش رژیم صهیونیستی به مرکز آموزشی آژانس سازمان ملل متحد برای پناهندگان فلسطینی (آنروا) در اردوگاه پناهندگان قلندیا را محکوم کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رئیس جمهور آمریکا در مصاحبه‌ای بار دیگر مواضع متناقض خود را درباره مذاکرات با ایران مطرح کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» منابع صهیونیستی مدعی هستند که افشاگری وزیر جنگ این رژیم درباره به هوا بلند شدن هواپیما‌های آمریکایی برای حمله به ایران، نقض قانون سانسور نظامی بوده است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» روزنامه ایندیپندنت هشدار داد اروپا به‌دلیل کاهش ذخایر گاز و پیامد‌های جنگ علیه ایران، ممکن است در زمستان امسال با کمبود گاز و افزایش قیمت انرژی مواجه شود.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» دیمیتری پسکوف، سخنگوی کرملین، روز سه‌شنبه اعلام کرد که حمله اوکراین به یک کشتی تجاری ایرانی در دریای خزر باید به عنوان یک حمله به خود ایران تلقی شود.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» منابع آگاه از تلاش امارات برای بهبود روابط با ایران پس از آتش‌بس تهران و واشنگتن و ماموریت محمد بن‌زاید به سه برادرش برای پیگیری این روند خبر دادند.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است