علمی فناوری 00:11 - 23 خرداد 1400
سامسونگ در تلاش برای ترمیم چندین باگ در تلفنهای هوشمند خود است که می توانند به هکرها اجازه دهند از کاربران جاسوسی کرده و در برخی موارد کنترل سیستم آنها را به دست بگیرند.

گوشی‌های سامسونگ در خطر حملات جاسوسی و هک

به گزارش ایسنا، این حفره ها توسط سرگی توشین، موسس شرکت امنیت سایبری اُوِرسکیورد افشا شده اند که مدعی است بیش از دهها مورد آسیب پذیری از این دست وجود دارد که شدتهای متفاوتی دارند.

در حالی که بعضی از این آسیب پذیریها خطر کمتری داشته و به هکرها امکان می دهند پیامکهای دستگاه هدف گیری شده را به سرقت ببرند، بعضی دیگر خطرناکتر هستند و اغلب نیازی به اقدامی از سوی کاربر ندارند و می توانند به هکرها اجازه دهند فایلهای آربیتاری را دستکاری کنند.

به دلیل جدی بودن این آسیب پذیریها و این حقیقت که حداکثر دو ماه زمان می برد تا سامسونگ وصله ای برای حفره های امنیتی منتشر کند، هر دو طرف درباره جزییات بیشتر مربوط به این آسیب پذیریها سکوت اختیار کرده اند بنابراین معلوم نیست کدام دستگاهها یا نسخه های سیستم عامل اندروید تحت تاثیر این مشکلات قرار می گیرند.

توشین بیش از دهها آسیب پذیری در دستگاههای سامسونگ شناسایی کرده که چندین مورد آنها مربوط به اپلیکیشنهای از پیش نصب شده (Bloatware) بوده و در موارد دیگر اپلیکیشنهای شخص ثالثی را شناسایی کرد که می توانند اجازه های ادمین دستگاه را به دست آورده و اپلیکیشنهای دیگر را حذف کنند.

به کاربران توصیه می شود نرم افزار دستگاهشان را به طور مرتب به روزرسانی کنند. برای این منظور می توانند به قسمت تنظیمات و به روزرسانی نرم افزار مراجعه کرده و به روزرسانی های جدید را چک کنند. اگر به روزرسانی وجود داشته باشد، در صفحه دستگاه نمایش داده خواهد شد.

بر اساس گزارش تِک رادار، مشکل اندروید این است که برخلاف نرم افزار اپل، یک سیستم عامل کد باز است که تولیدکنندگان مختلف رویکردهای متفاوتی برای پروسه به روزرسانی آن دارند. سرعت ترمیم آسیب پذیریها به سازنده دستگاه و سیاست پشتیبانی وی بستگی دارد و از تولیدکننده ای به تولیدکننده دیگر متفاوت است.

تا سال ۲۰۱۹ همه مدلهای گلکسی سامسونگ با به روزرسانیهای امنیتی به مدت چهار سال پشتیبانی شده اند.

انتهای پیام


11102234
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار علمی فناوری

علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» گروهی از متخصصان در مؤسساتی از جمله دانشگاه «هوکایدو»‌ ژاپن می‌گویند بنابر نتایج یک مطالعه گسترده، باکتری‌های مقاوم به دارو ممکن است از جامعه انسانی به محیط‌های آبی و حیات وحش منتقل شوند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» سندرم ناخن زرد یک بیماری نادر است که ناخن‌های دست و پا را درگیر می‌کند و معمولا افراد بالای ۵۰ سال به این عارضه دچار می‌شوند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» نوعی نانوحباب مغناطیسی موسوم به اسکایرمیون، به عنوان گزینه آتی برای تولید بیت‌های کامپیوتر‌ها است.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» دفترچه سوالات نوبت اول کنکور ۱۴۰۳ در گروه‌های آزمایشی علوم تجربی و دانشگاه فرهنگیان منتشر شد و کلید اولیه سوالات نیز از سه‌شنبه (۱۱ اردیبهشت) در دسترس خواهد بود.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» سامسونگ تابستان امسال دستگاه‌های پوشیدنی جدیدی را معرفی خواهد کرد که احتمالاً هوش مصنوعی نقش مهمی در آنها ایفا می‌کند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» در فاصله ۵۰ تا ۶۰ میلیون سال نوری از زمین، انفجار‌های ستارگانی مرموزی در کهکشان NGC ۴۳۸۳ رخ می‌دهد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» موجودات فضایی و جستجو برای حیات فرازمینی منبع دائمی کنجکاوی برای انسان‌ها به طور کلی و دانشمندان به طور خاص بوده است.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» رئیس سازمان سنجش آموزش کشور گفت: در راستای برگزاری چهار آزمون در کل کشور تنها چهار مورد دستگیری داشتیم که این نشان می‌دهد داوطلبان به سیستم آموزشی ما اعتماد کردند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» رئیس سازمان سنجش آموزش کشور گفت: در راستای برگزاری چهار آزمون در کل کشور تنها چهار مورد دستگیری داشتیم که این نشان می‌دهد داوطلبان به سیستم آموزشی ما اعتماد کردند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» هنگامی که سن افزایش می‌یابد، کاهش تدریجی سرعت و چابکی بدن ما غیرعادی نیست. خواه قدم زدن آرام در اطراف محله باشد یا دستیابی به کنترل تلویزیون، حرکات ما با افزایش سن کاهش می‌یابد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است