اقتصادی 19:07 - 03 اردیبهشت 1404
وزیر راه و شهرسازی بر «مطالبه‌گری» در برابر تصمیم‌گیران، شهر و آینده‌ای که امروز در آتلیه‌ها و کارگاه‌های دانشگاه‌ها شکل می‌گیرد، تاکید کرد.

ضرورت مطالبه‌گری آگاهانه از تصمیم گیران آینده شهرهایمان

باشگاه خبرنگاران جوان - فرزانه صادق روز سوم اردیبهشت ۱۴۰۴ به مناسبت روز معمار در آیین تقدیر از استاد حسین شیخ زین‌الدین در دانشگاه هنر ایران به ایراد سخنرانی پرداخت و در این مراسم ضمن گرامیداشت یاد و خاطره استاد حسین شیخ زین الدین و عرض تبریک به مناسبت روز معمار در جمع اساتید و دانشجویان این دانشگاه سخنان خود را با این عبارت آغاز کرد؛ «به نام اولین طرح».

وی در ابتدای سخنرانی خود اظهار کرد: امروز در روز معمار در جمع شما بودن برای من نه یک برنامه رسمی، بلکه بازگشتی به خانه‌ای است که در آن بالیده‌ام؛ خانه‌ای به نام معماری. به‌عنوان یک دانش‌آموخته این رشته، قدم گذاشتن در فضای دانشگاه، گفت‌و‌گو با دانشجویان و تنفس هوای آتلیه‌ها برایم شبیه بازگشت به ریشه‌ها است. ریشه‌هایی که هنوز زنده‌اند و تپش دارند.

صادق در وصف و تجلیل از چهره‌های اصیل و ماندگار معماری معاصر ایران، مهندس حسین شیخ‌زین‌الدین، بیان کرد: وی از نسلی است که معماری را نه فقط در قامت یک تخصص، بلکه همچون یک مسئولیت اجتماعی زندگی کرده‌اند. نسلی که در سال‌هایی درس خواند که هنوز معماری ایران در جست‌وجوی زبان خود بود و آنها بودند که نخستین واژه‌های این زبان را با تلاش، اندیشه و تجربه خلق کردند.

وزیر راه و شهرسازی با بیان اینکه «ایشان همیشه دست شاگردان را گرفته و مسیر را برای رشد و یادگیری آنان هموار کرده‌اند»، تاکید کرد:، اما آن‌چه از همه بیشتر در خاطر شاگردان و همکاران ایشان مانده است، توجه بی‌دریغ وی به نسل جوان در کلاس درس، شرکت مهندسین مشاور و چه در هر نهاد و مسئولیتی که داشته است. 

صادق در ادامه در حضور دانشجویان و نسل تازه معماران کشور بر اهمیت «مطالبه‌گری» تأکید کرد و گفت: مطالبه‌گری در برابر تصمیم‌گیران، در برابر شهر، و در برابر آینده‌ای که امروز در آتلیه‌ها و کارگاه‌های این دانشگاه‌ها شکل می‌گیرد و این مطالبه‌گری باید با گفت‌و‌گو، با سازمان‌یافتگی و در پیوند با تشکل‌های اجتماعی؛ نه برای اعتراض صرف، بلکه برای ساختن و پاسخ‌گو کردن همراه باشد.

وزیر راه و شهرسازی در پایان نسبت به اینکه چنین دیدار‌ها و پیوند میان وزارتخانه و دانشگاه نه‌تنها تکرار شود، بلکه به سنتی ارزشمند تبدیل شود ابراز امیدواری کرد و با تبریک دوباره روز معمار، برای همه اساتید و دانشجویان در این آیین، آرزوی روشن‌ترین افق‌ها را از خداوند متعال طلب کرد.

گفتنی است، وزیر راه و شهرسازی در بدو ورود به دانشگاه هنر ایران در کلاس‌های درس و آتلیه این دانشگاه به صورت سرزده وارد شد و ضمن تبریک روز معمار به دانشجویان رشته معماری به گفت‌و‌گو با آنان پرداخت و در جریان نقطه نظرات دانشجویان قرار گرفت.

منبع: وزارت راه و شهرسازی


12182710
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اقتصادی

اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرکل پیش‌بینی سازمان هواشناسی گفت:امشب در استان‌های واقع در نوار شمالی و همچنین جنوب و جنوب شرق کشور شاهد بارندگی هستیم‌ و از فردا سامانه بارشی جدید وارد خواهد شد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرکل پیش‌بینی سازمان هواشناسی گفت:امشب در استان‌های واقع در نوار شمالی و همچنین جنوب و جنوب شرق کشور شاهد بارندگی هستیم‌ و از فردا سامانه بارشی جدید وارد خواهد شد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرکل فرودگاه بین‌المللی مهرآباد از آغاز پیاده‌سازی سیستم یکپارچه فروش در این فرودگاه خبر داد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» پیش‌فروش بلیت قطار‌های مسافری برای بازه زمانی اول تا ۳۰ دی ماه، از روز سه شنبه (۲۵ آذر) آغاز می‌شود.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» پیش‌فروش بلیت قطار‌های مسافری برای بازه زمانی اول تا ۳۰ دی ماه، از روز سه شنبه (۲۵ آذر) آغاز می‌شود.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مرکز ملی پیش‌بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوای سازمان هواشناسی کشور، برای برخی استان‌ها هشدار قرمز صادر کرد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرکل دفتر مدیریت بحران و پدافند غیرعامل وزارت نیرو گفت: مردم از نزدیک شدن به مجاری انتقال آب، رودخانه‌ها، ابرو‌ها و آبگذر‌ها و همچنین پناه گرفتن در زیر پل‌ها اجتناب کنند.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» کارشناس اقتصادی گفت: اجرای طرح مالیات بر سوداگری نقش مؤثری در کاهش فرار‌های مالیاتی و برقراری عدالت در بخش‌های مختلف دارد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» معاون سرمایه‌گذاری ساتبا گفت: تاکنون حدود ۱۰۰ هزار مگاوات پروانه احداث نیروگاه خورشیدی برای ورود بخش خصوصی صادر شده است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرعامل بورس تهران گفت: امیدواریم هفته آینده یک عرضه اولیه بزرگ در بازار انجام دهیم که اطلاع‌رسانی خواهد شد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است