اقتصادی 10:57 - 07 دی 1404
معاون نظارت بر بورس‌ها و ناشران سازمان بورس با اشاره به اینکه شفافیت نقطه قوت بازار سرمایه است گفت: نهاد‌های مالی با همراهی و ایفای نقش مسئولانه، به ثبات بازار کمک کردند.

نقش نهاد‌های مالی در عبور بازار سرمایه از شرایط سخت

باشگاه خبرنگاران جوان - حمید یاری معاون نظارت بر بورس‌ها و ناشران سازمان بورس و اوراق بهادار در مراسم معارفه اعضای کارگروه‌های چهارگانه تخصصی کانون نهاد‌های سرمایه‌گذاری ایران، با بیان این‌که وضعیت فعلی بازار سرمایه رضایت‌بخش است، گفت:جا دارد از اعضای کانون و نهاد‌های مالی قدردانی شود که در شرایط سخت بازار، با وجود فشار‌های مختلف، برای کمک به بازار سرمایه پای کار آمدند.

او افزود: در مقاطعی، فشار‌های زیادی به سازمان بورس از سوی برخی افراد و تریبون‌ها وارد می‌آمد با این حال، نهاد‌های مالی با همراهی و ایفای نقش مسئولانه، به ثبات بازار کمک کردند و امروز ثمره این همکاری‌ها قابل مشاهده است.

معاون نظارت بر بورس‌ها و ناشران سازمان بورس گفت: بخش قابل توجهی از اقدامات مؤثر اخیر، در حوزه مالی و تامین مالی اتفاق افتاده است. سازمان بورس تلاش کرده فضایی ایجاد شود که در چند سال آینده، تامین مالی از مسیر بازار سرمایه بیش از گذشته جایگزین تامین مالی از بازار پول شود.

یاری تاکید کرد: یکی از ویژگی‌های خاص بازار سرمایه «دیوار شیشه‌ای» آن است؛ به این معنا که همه اتفاقات به‌صورت شفاف در معرض دید عموم قرار دارد. برخلاف نظام بانکی که بسیاری از فرآیند‌های تامین مالی کم‌تر دیده می‌شود، در بازار سرمایه حتی کوچک‌ترین رخداد‌ها به‌سرعت در سطح عمومی منعکس می‌شود. این شفافیت اگر چه نقطه قوت بازار سرمایه است، اما در عین حال کار را دشوارتر می‌کند.

او ادامه داد: خوش‌بختانه در سال‌های اخیر، بروز نکول‌ها در بازار سرمایه به حداقل ممکن رسیده و سازمان بورس نیز تلاش کرده با بهبود فرآیند‌های نظارتی، این مسیر با کم‌ترین چالش ادامه یابد.این کارگروه‌ها می‌توانند به تعمیق بازار سرمایه کمک کرده و بسیاری از مسائل و چالش‌های مشترک میان کانون و سازمان را از طریق یک درگاه واحد، ساده‌تر و سریع‌تر پیگیری کنند.

یاری گفت: معاونت نظارت بر بورس‌ها و ناشران و مدیران این حوزه، از هرگونه هم‌کاری با کارگروه‌های تخصصی کانون استقبال می‌کند و امیدواریم این تعاملات به ارتقای کارایی بازار سرمایه و توسعه تامین مالی شفاف و پایدار منجر شود.

منبع: سازمان بورس


12252806
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اقتصادی

اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرعامل شرکت ملی پتروشیمی گفت: امسال ۷ میلیون تن به ظرفیت تولید پتروشیمی کشور اضافه شد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیر بازار مشتقه و صندوق‌های کالایی بورس کالا در خصوص صندوق‌های کالایی جدید نکاتی را مطرح کرد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» صیدی با تشریح جزئیات رایزنی‌های انجام‌شده در مجلس درباره لایحه بودجه تاکید کرد: در لایحه بودجه ۱۴۰۵ منافع بازار سرمایه در مجموع رعایت شده است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» معاون وزیر صمت گفت:در کشور حدود ۷۰ هزار دستگاه کامیون بالای ۴۰ سال و حدود ۱۵ هزار دستگاه بالای ۵۰ سال عمر وجود دارد. کندی نوسازی در این بخش دلایل متعددی دارد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرعامل شرکت مدیریت شبکه برق گفت: اوج بار برق کشور حدود ۴۷ هزار مگاوات است، در حالی که توان تولید به بیش از ۶۵ هزار مگاوات می‌رسد و ظرفیت لازم برای پاسخگویی به تقاضای برق کشور وجود دارد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرعامل شرکت توانیر گفت: اجرای دقیق، هماهنگ و یکپارچه برنامه‌های مدیریت مصرف برق در همه بخش‌ها، شرط اصلی حفظ پایداری شبکه در ماه‌های پیش‌رو است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» معاون نظارت بر بورس‌ها و ناشران سازمان بورس با اشاره به اینکه شفافیت نقطه قوت بازار سرمایه است گفت: نهاد‌های مالی با همراهی و ایفای نقش مسئولانه، به ثبات بازار کمک کردند.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» امروز یکشنبه ۷ دی‌ماه ۱۴۰۴ هر قطعه سکه تمام بهار آزادی طرح جدید در بازار آزاد تهران با قیمت ۱۶۲ میلیون تومان به فروش می‌رسد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیر روابط عمومی بانک مرکزی از تداوم پرداخت وام ازدواج و فرزندآوری در سال ۱۴۰۵ خبر داد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» سهامداران برای اصلاح مشکلات حسابی خود تا واریز سود سهام عدالت فرصت دارند.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است