بین‌الملل 04:55 - 07 مهر 1401
دولت آلمان اعلام کرد، دو نیروگاه‌ هسته‌ای فعال این کشور احتمالا تا ماه آوریل سال2023 به کار خود ادامه می‌دهند.

آلمان فعالیت دو نیروگاه‌ هسته‌ای خود را تمدید می‌کند

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری فارس، دولت آلمان برنامه تعطیل کردن نیروگاه‌های هسته‌ای این کشور را از روی نگرانی درباره بحران در زمینه تامین برق به تعویق انداخته اما برنامه کلی خود را برای کنارگذاشتن این نیروگاه‌های برق هسته‌ای تغییر نمی‌دهد.

به نوشته خبرگزاری «آناتولی»، «استفی لمکه»، وزیر محیط زیست دولت آلمان روز چهارشنبه در یک مصاحبه تلویزیونی گفت: «فکر می‌کنم معقول باشد این دو نیروگاه برق هسته‌ای همچنان برای چند ماه دیگر به شبکه برق متصل نگه داشته شوند.» او حمایت خود را از برنامه وزارت انرژی آلمان برای به تعویق انداختن برنامه تعطیل کردن همه نیروگاه‌های هسته‌ای آلمان که در ابتدا با ضرب‌الاجل پایان سال جاری میلادی در نظر گرفته شد، اعلام کرد.

به گفته لمکه، آلمان دو نیرگاه هسته‌ای «ایزار 2» و «نکاروِشتایم » را تا چند ماه دیگر با هدف جلوگیری از وقوع کمبود انرژی در فصل زمستان فعال نگه خواهد داشت اما تمدید استفاده از نیروگاه‌های برق هسته‌ای برای مدتی طولانی‌تر را رد می‌کند.

او بیان کرد: «تمدید فعالیت آنها برای مدت چند سال حرکتی مسئولانه نخواهد بود.»

به گفته این وزیر دولت آلمان، پارلمان این کشور باید تصمیم نهایی را در این مورد بگیرد.

آلمان در سال 2011 تصمیم به متوقف ساختن استفاده از انرژی هسته‌ای در پی وقوع فاجعه نیروگاه هسته‌ای «فوکوشیما» ژاپن گرفت. هر چند که برنامه آلمان تعطیل کردن سه نیروگاه برق هسته‌ای باقی مانده این کشور تا پایان سال جاری میلادی بوده اما «روبرت هابک»، وزیر انرژی آلمان نیز روز سه شنبه اعلام کرد دو نیروگاه هسته‌ای «ایزار 2» و«نکاروشتایم» این کشور قرار نیست تا پایان سال جاری میلادی تعطیل شوند.

او گفت، وزارتخانه تحت امر او و شرکت‌های اپراتور آلمانی به توافق رسیده‌اند تا آنها را دست کم تا اواسط ماه آوریل با هدف جلوگیری از کمبود برق فعال نگه دارند چرا که فرانسه، همسایه آلمان، ممکن است در ماه‌های زمستان برق کافی به آلمان صادر نکند.

پایان پیام/


11698509
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار بین‌الملل

بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی نیرو‌های مسلح یمن گفت: فرودگاه بن گوریون را با موشک بالستیک مافوق صوت فلسطین ۲ هدف قرار دادیم.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رئیس موساد به آمریکا سفر کرده تا از مقامات این کشور بخواهد برای پذیرش مردم غزه به اتیوپی، لیبی و اندونزی مشوق‌هایی ارائه دهد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رئیس جمهور ترکیه در تماس تلفنی با همتای روسی خود تاکید کرد که آنکارا خواهان ثبات و امنیت در سوریه است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی گردان‌های قسام در یک پیام ویدیویی استراتژی گردان‌های قسام در این مرحله و مذاکرات برای توقف تجاوز به غزه را تشریح و از همه‌ی آزادگان تمجید کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» منابع می‌گویند ترامپ در مذاکرات تجاری با اتحادیه اروپا به دنبال حداقل ۱۵ تا ۲۰ درصد مالیات بر واردات از این بلوک است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» روزنامه گاردین فاش کرد که دو موسسه خیریه انگلیسی، ۵.۷ میلیون پوند به شهرک غیرقانونی سوسیا رژیم اسرائیل در کرانه باختری منتقل کرده‌اند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» سازمان ملل می‌گوید در پی درگیری‌های جنوب سوریه از روز یکشنبه تا کنون هزاران نفر آواره شده و بسیاری دیگر دسترسی به آب و برق ندارند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» منابع می‌گویند مقامات ایرانی هفته آینده با دیپلمات‌هایی از تروئیکای اروپایی در وین یا ژنو دیدار خواهند کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» دفتر رسانه‌ای دولتی در غزه، اتحادیه اروپا را به دلیل ناتوانی در پاسخگو کردن اسرائیل درباره نسل کشی در غزه، به همدستی در جنایت نسل‌کشی متهم کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» درپی تصویب بسته‌ی تحریمی شدیدی علیه روسیه در اروپا؛ معاون رئیس شورای امنیت روسیه از تشدید حملات به اوکراین و خصوصا کی‌یف خبر داد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است