بین‌الملل 10:24 - 26 خرداد 1403
خبرگزاری شینهوا همزمان با ایام انتخابات ریاست جمهوری در ایران در مطلبی نوشت شهید رئیسی تا حدی تاثیر تحریم‌های آمریکا را خنثی کرد.

شینهوا: شهید رئیسی تا حدی تاثیر تحریم‌های آمریکا را خنثی کرد

خبرگزاری دولتی شینهوا در گزارشی با اشاره به اینکه تهران دروازه‌های جدیدی برای دیپلماسی با کشور‌های مختلف جهان گشوده است، تاکید کرد که شهید آیت الله سید ابراهیم رئیسی تا حدی تاثیرات منفی خروج آمریکا از برجام و اعمال تحریم‌های شدید واشنگتن را خنثی کرد.

 این خبرگزاری همزمان با فرارسیدن ایام انتخابات چهاردمین دوره ریاست جمهوری در ایران، پس از شهادت آیت الله سی ابراهیم رئیسی در حادثه سقوط بالگرد حامل وی، نوشت: از زمان روی کار آمدن رئیس‌جمهور فقید ایران در سال ۱۴۰۰، دروازه جدیدی برای دیپلماسی با کشور‌های مختلف گشوده شد.

این رسانه چینی با اشاره به سرگیری روابط سیاسی بین ایران و عربستان، افزود: تهران همچنین روابط خود را با کشور‌های عربی حوزه خلیج فارسی به‌طور قابل توجهی گسترش داد.

شینهوا ادامه داد: آیت الله رئیسی جایگاه ژئوپلیتیک و امنیت ایران را به‌طور قابل توجهی بهبود بخشید و فضای خارجی بهتری را برای توسعه این کشور ایجاد کرد.

این رسانه دولتی چینی با اشاره به اینکه در دوره شهید رئیسی روابط ایران با کشور‌های بزرگ خارجی از جمله چین و روسیه گسترش یافت، تاکید کرد: این تحولات مثبت تا حدی تاثیرات منفی خروج آمریکا از برجام و اعمال تحریم‌های شدید واشنگتن را خنثی کرد.

وی لیانگ کارشناس ایران در مرکز «مطالعات غرب آسیا و شمال آفریقا» آکادمی علوم اجتماعی چین با تبیین چالش‌های پیش روی ایران، اضافه کرد: تهران به شکل‌دهی محیطی دیپلماتیک پیرامون آرامش و آشتی ادامه می‌دهد.

شهید آیت الله رئیسی خادم الرضا (ع) و هشتمین رئیس جمهوری اسلامی ایران که عصر یکشنبه ۳۰ اردیبهشت در مسیر بازگشت از مراسم افتتاح سد قیز قلعه‌سی به سمت شهر تبریز، در منطقه ورزقان استان آذربایجان شرقی دچار سانحه هوایی شده بود، به همراه تمامی همراهان، همزمان با شب ولادت امام رئوف علی ابن موسی الرضا (ع) به مقام رفیع شهادت نایل شد.


12063542
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار بین‌الملل

بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» وزارت دفاع آلمان از خروج سامانه‌های موشکی دفاع هوایی پاتریوت خود از لهستان و بازگشت پرسنل بوندس‌وهر مستقر در آنجا خبر داد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» مقامات غزه ۸۱۳ مورد نقض توافق‌نامه‌ها توسط اسرائیل را ثبت کرده‌اند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» وزارت امور خارجه عربستان در بیانیه‌ای اعلام کرد که موافقت اسرائیل با ساخت چندین شهرک در کرانه باختری اشغالی را محکوم می‌کند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» عصر سه‌شنبه در دو حمله هوایی اسرائیل به لبنان علیرغم توافق آتش‌بس دو نفر شهید شدند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» منابع دیپلماتیک اعلام کردند که رئیس جمهور روسیه ممکن است سال آینده سفری به ترکیه داشته باشد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» اعضای اروپایی شورای امنیت سازمان ملل متحد سطح بی‌سابقه خشونت در کرانه باختری اشغالی و قدس شرقی را محکوم کردند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» مقامات ارشد اروپایی موافقت کردند که یک نهاد بین‌المللی برای تصمیم‌گیری در مورد ده‌ها میلیارد یورو «غرامت نهایی» برای اوکراین تشکیل دهند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» سازمان ملل می‌گوید پهپاد‌ها در این ماه بیش از ۱۰۰ غیرنظامی را در کردفان سودان کشته‌اند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» وزارت بهداشت غزه می‌گوید محمد خلیل ابوالخیر، نوزاد دو هفته‌ای بر اثر سرمازدگی در غزه درگذشته است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» گزارش‌ها حاکی از آن است که پنتاگون در حال آماده‌سازی طرح سازماندهی مجدد نظامی بزرگی است.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است