بین‌الملل 18:33 - 02 اسفند 1402
سخنگوی جنبش انصارالله یمن وتوی پیش‌نویس قطعنامه الجزایر درباره برقراری آتش‌بس در نوار غزه توسط آمریکا را لکه ننگی دانست که از پیشانی این کشور پاک نخواهد شد.

انصارالله: وتو‌های مکرر لکه‌ای پاک نشدنی بر پیشانی آمریکا است

«محمد عبدالسلام» سخنگوی جنبش انصارالله یمن امروز چهارشنبه در توییتی نوشت «وتوی مکرر آمریکا در شورای امنیت علیه هرگونه قطعنامه برقراری آتش‌بس در نوار غزه، لکه ننگی است که از پیشانی آمریکا پاک نمی‌شود».

نماینده دائم آمریکا در سازمان ملل روز سه شنبه پیش‌نویس قطعنامه پیشنهادی الجزایر درباره برقراری آتش بس در نوار غزه را وتو کرد و به همین دلیل این پیش‌نویس تصویب نشد.

مقام یمنی افزود: «وتوی مکرر توسط آمریکا تجاوز همه‌جانبه به بشریت و اعلام جنگ علنی علیه مردم منطقه و نه فقط علیه مردم فلسطین تلقی می‌شود».

عبدالسلام همچنین «از امت و نظام‌های آن خواست برای حفظ کرامت خود بایستند، سکوت خود را بشکنند و صدای خود را درباره لزوم توقف تجاوز به غزه و رفع محاصره آن به گوش همگان برسانند».

او تاکید کرد آمریکا با سیاست‌های تهاجمی، خود و منافع خود را در مقابل همه مردم منطقه قرار می‌دهد و نمی‌توان اجازه داد جنایات نسل‌کشی علیه مردم غزه ادامه یابد.

منبع: ایسنا


12032703
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار بین‌الملل

بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی رژیم صهیونیستی اعلام کرد بنیامین نتانیاهو، نخست‌وزیر این رژیم، روز ۲۸ دسامبر برای دیدار با دونالد ترامپ به واشنگتن سفر خواهد کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» کمیته بین‌المللی شکستن محاصره غزه اعلام کرد کاروان جدیدی از کشتی‌های امدادی و نمادین طی آوریل سال آینده به سوی نوار غزه حرکت خواهد کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» پلیس رژیم صهیونیستی با یورش به مقر آژانس امداد و کار سازمان ملل (UNRWA) در قدس اشغالی و برافراشتن پرچم اسرائیل، این اقدام را به نقض حقوق بین‌الملل متهم کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی کرملین با اشاره به موضع مستقل هند در تجارت انرژی، اعلام کرد دهلی نو خرید نفت از روسیه را به دلیل سودآوری اقتصادی ادامه خواهد داد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» سفیر آمریکا در سئول گفت که «خلع سلاح هسته‌ای کامل» کره شمالی همچنان سیاست واشنگتن است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» به گفته منابع آگاه، آمریکا در حال فشار آوردن به اوکراین برای پذیرش «سریع‌تر» توافق صلح پیشنهادی با روسیه است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» روز دوشنبه در یک مرکز خرید در اسلو، پایتخت نروژ تیراندازی رخ داد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» سران هفت کشور عضو اتحادیه اروپا از این اتحادیه خواستند که به سرعت با پیشنهاد استفاده از دارایی‌های مسدود شده روسیه برای تأمین مالی اوکراین پیش برود.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» چین پس از رونمایی ایالات متحده از استراتژی امنیتی جدید خود متعهد به دفاع از حاکمیت خود شد و نسبت به دخالت خارجی هشدار داد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» کارشناسان آژانس بین‌المللی انرژی اتمی برای بررسی تخلیه آب از نیروگاه هسته‌ای فوکوشیما-۱ به ژاپن سفر می‌کنند.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است