بین‌الملل 18:33 - 02 اسفند 1402
سخنگوی جنبش انصارالله یمن وتوی پیش‌نویس قطعنامه الجزایر درباره برقراری آتش‌بس در نوار غزه توسط آمریکا را لکه ننگی دانست که از پیشانی این کشور پاک نخواهد شد.

انصارالله: وتو‌های مکرر لکه‌ای پاک نشدنی بر پیشانی آمریکا است

«محمد عبدالسلام» سخنگوی جنبش انصارالله یمن امروز چهارشنبه در توییتی نوشت «وتوی مکرر آمریکا در شورای امنیت علیه هرگونه قطعنامه برقراری آتش‌بس در نوار غزه، لکه ننگی است که از پیشانی آمریکا پاک نمی‌شود».

نماینده دائم آمریکا در سازمان ملل روز سه شنبه پیش‌نویس قطعنامه پیشنهادی الجزایر درباره برقراری آتش بس در نوار غزه را وتو کرد و به همین دلیل این پیش‌نویس تصویب نشد.

مقام یمنی افزود: «وتوی مکرر توسط آمریکا تجاوز همه‌جانبه به بشریت و اعلام جنگ علنی علیه مردم منطقه و نه فقط علیه مردم فلسطین تلقی می‌شود».

عبدالسلام همچنین «از امت و نظام‌های آن خواست برای حفظ کرامت خود بایستند، سکوت خود را بشکنند و صدای خود را درباره لزوم توقف تجاوز به غزه و رفع محاصره آن به گوش همگان برسانند».

او تاکید کرد آمریکا با سیاست‌های تهاجمی، خود و منافع خود را در مقابل همه مردم منطقه قرار می‌دهد و نمی‌توان اجازه داد جنایات نسل‌کشی علیه مردم غزه ادامه یابد.

منبع: ایسنا


12032703
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار بین‌الملل

بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» معاون وزیر امور خارجه روسیه خاطرنشان کرد که مسکو وضعیت پیرامون ونزوئلا را با نگرانی زیادی دنبال می‌کند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» اتحادیه آفریقا حملات پهپادی روز پنجشنبه در جنوب سودان را که به گزارش‌ها ده‌ها غیرنظامی از جمله کودکان را کشته، به شدت محکوم کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» وزیر کشور بنین می‌گوید تلاش برای کودتا خنثی شده است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» دمشق خواستار خروج کامل اسرائیل از خاک سوریه به عنوان شرطی برای امضای توافقنامه امنیتی شد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» نیروی دریایی سلطنتی انگلیس ناوچه اچ‌ام‌اس لنکستر را که به مدت سه دهه در خلیج فارس و سایر مناطق عملیاتی شده بود، به طور رسمی در بحرین بازنشسته و منهدم کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی نیروی دریایی چین گفت: چین از ژاپن می‌خواهد که کمپین افتراآمیز خود علیه اقدامات ارتش آزادی‌بخش خلق چین را متوقف کند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» مشاور امنیت ملی کره جنوبی اعلام کرد سئول قصد ندارد تمرینات نظامی مشترک با ایالات متحده را برای اهداف مذاکره با کره شمالی تعدیل کند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» نظامیان قدرت را در بنین به دست گرفتند و رئیس جمهور پاتریس تالون را برکنار کردند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» حذف موضوع «غیرهسته‌ای شدن کره شمالی» از اسناد اخیر امنیتی آمریکا و چین، نشان‌دهنده تحول عمیق در نگرش دو قدرت جهانی است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» شیخ محمد بن عبدالرحمن بن جاسم آل ثانی در مجمع دوحه گفت که رئیس جمهور آمریکا پس از حمله اسرائیل به دوحه «سرخورده» و «ناامید» شده بود.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است