بین‌الملل 17:54 - 04 مرداد 1403
پادشاه اردن در فرمانی مجلس نمایندگان این کشور را کمتر از دو ماه مانده به انتخابات منحل کرد.

مجلس نمایندگان اردن منحل شد

ملک عبدالله دوم، پادشاه اردن امروز (پنجشنبه) با صدور فرمانی فوری، مجلس نمایندگان این کشور را منحل کرد.

به گزارش نشنال نیوز، انحلال مجلس نمایندگان به عنوان اقدامی تشریفاتی قبل از برگزاری انتخابات مجلس این کشور در دهم سپتامبر (۲۰ شهریور) صورت می‌گیرد و از این جهت انجام شده که اعضای مجلس از قدرت و امتیازات خود در انتخابات بعدی سوء استفاده نکنند.

مجلس نمایندگان اردن همراه با مجلس سنای این کشور قوه مقننه اردن را تشکیل می‌دهد. سنا متشکل از ۶۵ عضو است و بر اساس قانون اساسی اردن، توسط پادشاه با فرمان سلطنتی منصوب می‌شوند.

اعضای مجلس نمایندگان فعلی اردن در نوامبر ۲۰۲۰ انتخاب شده بودند. بر اساس آمار‌های رسمی، مشارکت در آخرین انتخابات مجلس اردن  ۳۰ درصد و در سال ۲۰۱۶ این رقم ۳۶ درصد بود.

مترجم: زهرا نجفی


12076514
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار بین‌الملل

بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رئیس جمهور اوکراین تماس تلفنی روز گذشته با ترامپ را «پربارترین» گفتگوی دو طرف تا کنون توصیف کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» منابع آگاه از تصمیم کابینه اسرائیل برای اعزام تیم مذاکره‌کننده به قطر خبر دادند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» وزیر خارجه انگلیس به سوریه سفر کرد و از احیای روابط دیپلماتیک با این کشور خبر داد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» کوهنوردان افغانستانی و ایرانی به قله پرسون در تهران با شعار اتحاد و همبستگی دو ملت صعود کردند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» نایب‌رئیس دوم کمیسیون قضایی و حقوقی مجلس شورای اسلامی گفت بازگردانی همه اتباع منطقی و منصفانه نیست بلکه باید ساماندهی دارای برنامه کارشناسی شده باشد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» مراسم دعا و استغاثه در جوار مزار شهدای لشکر فاطمیون برگزار شد. در این مراسم مهاجرین اعلام کردند نباید خیانت چند نفر خودفروخته به پای یک ملت نوشته شود.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» گزارشگر ویژه شورای حقوق بشری سازمان ملل برای افغانستان، می‌گوید که سیاست اخیر طالبان در مورد برنامه‌های سیاسی رسانه‌ها نگران‌کننده است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» مقامات روسی از انهدام پهپاد‌های اوکراینی خبر دادند که به سمت پایتخت این کشور در حال حرکت بودند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» برنامه جهانی غذا می‌گوید تقریباً از هر سه نفر در غزه، یک نفر چند روز است که غذا نخورده است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» بیش از ۳۰۰ دانشجوی افغانستانی برای ادامه تحصیل وارد پاکستان شدند.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است