اقتصادی 07:00 - 02 فروردین 1404
رئیس اتحادیه بارفروشان از توزیع روزانه ۳۰ هزارتن میوه و صیفی در میدان مرکزی خبر داد.

توزیع روزانه میوه و صیفی به ۳۰ هزارتن رسید

باشگاه خبرنگاران جوان؛ آزاده محبی- اکبر یاوری رئیس اتحادیه بارفروشان گفت: با توجه به ایام پایانی سال توزیع روزانه میوه و صیفی به ۳۰ هزارتن در میدان مرکزی رسیده، اما تقاضا به خاطر ماه مبارک رمضان و ایام‌شب قدر کاهش یافته است.

به گفته وی، بارهای تنظیم بازار پاسخگوی جواب بازار نیست و با نرخ های تنظیم بازار، داخل میدان مرکزی توزیع می شود. براین اساس تنظیم بازار در زمانیکه قیمت پایین بود، باید صورت می گرفت.

یاوری قیمت هرکیلو پرتقال در میدان مرکزی ۴۰ تا ۵۰ هزارتومان اعلام کرد و افزود: با توجه به آنکه قیمت پرتقال تنظیم بازار ۴۲ هزارتومان است، از این رو ۳۰ تا ۳۵ درصد کمتر از نرخ بازار نیست.

رئیس اتحادیه بارفروشان قیمت هرکیلو سیب سفید ۳۵ تا ۹۰ هزارتومان، سیب قرمز ۳۰ تا ۷۰ هزارتومان، کیوی ۱۰۰ تا ۱۶۰ هزارتومان، خیار گلخانه ای ۵۰ تا ۵۵ هزارتومان، خیال رویال ۳۰ تا ۳۵ هزارتومان، نارنگی تخم‌پاکستانی ۷۰ تا ۷۵ هزارتومان، موز اکوادور ۱۴۰ تا ۱۵۰ هزارتومان، موز فیلیپین ۱۱۰ تا ۱۲۰ هزارتومان، موز هندی ۹۰ تا ۹۵ هزارتومان اعلام کرد.

وی با اشاره به آینده بازار میوه گفت: برآوردها حاکی از آن است که نوسان چندانی در بازار پیوه رخ ندهد.


12169495
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اقتصادی

اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر نفت با اعلام اینکه تعیین سازوکار و زمان حذف سهمیه بنزین خودرو‌های نوشماره در کارگروهی متشکل از دستگاه‌های مسئول تصمیم‌گیری می‌شود، گفت: این تصمیم‌گیری بر اساس اجماع و متناسب با شرایط اقتصادی و اجتماعی خواهد بود.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» معاون وزیر نفت گفت: افزایش ۲ هزار تومانی نرخ بنزین کارت‌های اضطراری برای ترغیب مردم است تا از کارت سوخت خود استفاده کنند و زمان دقیق اجرای بنزین ۵ هزار تومانی اعلام می‌شود.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» رییس جمهور کوبا در جریان بازدید از پاویون جمهوری اسلامی ایران در نمایشگاه بین‌المللی هاوانا، از برند‌های صنایع غذایی ایران برای حضور در فروشگاه‌های زنجیره‌ای کوبا دعوت کرد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» رییس جمهور کوبا در جریان بازدید از پاویون جمهوری اسلامی ایران در نمایشگاه بین‌المللی هاوانا، از برند‌های صنایع غذایی ایران برای حضور در فروشگاه‌های زنجیره‌ای کوبا دعوت کرد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» معاون وزیر اقتصاد از راه‌اندازی کارپوشه اقتصادی ایرانیان با دستور رییس‌جمهور در آینده نزدیک خبر داد
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس اداره میز صنعت و رتبه‌بندی ناشران سازمان بورس گفت: معیار‌های ارزیابی امسال همانند دوره پیشین در سه حوزه شفافیت اطلاعاتی، حاکمیت شرکتی و نقش آفرینی در توسعه بازار سرمایه بود.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر صمت گفت: بحث و بررسی پیرامون موافقت‌نامه تجارت اعضای اکو و کاهش تعرفه کالا‌های تجاری میان اعضاء برای افزایش حجم تجارت داخلی اکو از محور‌های نشست اکو است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر نفت گفت: برای یک خودروی نو که برای بار اول شماره‌گذاری می‌شود، باید مشخص شود که سهیمه سوخت آن به چه صورت انجام خواهد شد.  
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیر تأمین و توزیع شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی گفت: کارت سوخت جایگاه‌ها در حال حاضر هیچ تغییری نکرده وهمان تعداد کارت سوخت متناسب با نازل‌های جایگاه موجود است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی وزارت صمت گفت: بخش‌های صنعت و معدن در سال حدود یک میلیارد لیتر سوخت کمبود دارند.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است