سیاسی 21:29 - 06 خرداد 1401
رئیس مرکز ارتباطات مردمی ریاست جمهوری با حضور در منزل شهید صیاد خدایی، مراتب سلام و تبریک و تسلیت رئیس‌جمهور به خانواده این شهید گرانقدر را ابلاغ کرد.

حضور نماینده رئیس جمهور در منزل شهید صیادخدایی

به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری فارس، حجت الاسلام صالحی رئیس مرکز ارتباطات مردمی ریاست جمهوری عصر امروز جمعه ۶ خرداد جهت ابلاغ سلام و تبریک و تسلیت رئیس محترم جمهور و هیئت دولت در منزل شهید صیاد خدایی حضور یافت.

وی در این دیدار صمیمی خطاب به همسر، فرزندان و برادر شهید گفت: با پیوستن این شهید به خیل شهیدان، مسیر انقلاب و ارزش‌ها باشکوه تر، مقتدر‌تر و مستحکم‌تر از گذشته ادامه پیدا خواهد کرد و نسل نو انقلاب در رکاب رهبری معظم با الهام از این شهدای عزیز آنگونه که در اجتماع عظیم دیروز نسل جوان ونوجوان در وزرشگاه آزادی و همچنین تشییع باشکوه شهید صیاد خدایی ثابت کردند با الگو از صبوری و ایثار شما خانواده معزز شهدا، همچنان پای ارزش‌ها وانقلاب ایستاده اند.

حجت الاسلام صالحی خطاب به عاملان و آمران این ترور اظهار داشت: ضعف و استیصال دشمنان ملت ایران در نبرد رو در رو با جبهه مقاومت وعصبانیت از همراهی مردم بانظام ودولت انقلابی، کوردلان را بر آن داشته تا خوی درندگی و ذلت خود را نشان دهند و دستشان به خون پاک یکی دیگر از فرزندان انقلاب آلوده شود.

رئیس مرکز ارتباطات مردمی ریاست جمهوری با بیان اینکه در هیچ جای دنیا ترور نشان پیروزی و برتری نیست؛ تاکید کرد: پسمانده‌های نظام استکبار و وابستگان گروه‌های تروریستی و تکفیری با ترور شهید سرافراز صیاد خدایی نشان دادند که در برابر جبهه مقاومت زبون وشکست خورده هستند و با اینگونه تلاش‌های مذبوحانه خود سعی می‌کنند به جسم بی‌رمق نظام استکبار و اسرائیل در حال نابودی، جانی مجدد بدمند که البته سخت در اشتباهند چرا که شهادت شهید صیاد‌ها، نه تنها خدشه‌ای در مسیر انقلاب و ارزش‌ها و جبهه مقاومت ندارد بلکه خون این عزیزان همچون شمع پرفروغ چراغ هدایت است و موجب رویش نسل جوان و نوجوان خواهد شد.

حجت الاسلام صالحی در پایان این دیدار که مدیرکل بنیاد شهید تهران بزرگ، مدیرکل بازرسی استانداری تهران و برخی مدیران نهاد ریاست جمهوری ایشان را همراهی کرده بودند؛ وصیت شهیدان را خدمت خالصانه به مردم عنوان وابراز امیدواری کرد در این برهه حساس همه مسئولین در دولت مردمی آیت الله رئیسی، با الگو گرفتن از راه نورانی شهدا در مسیر خدمت به مردم تلاش مضاعفی را خواهند داشت.

انتهای پیام/


11575294
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار سیاسی

سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر خارجه ایران در پایتخت لبنان با «شیخ علی الخطیب» دیدار و گفت‌و‌گو کرد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» وزیرخارجه ایران با وزیر اقتصاد لبنان در پایتخت این کشور دیدار کرد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس‌جمهور غلبه بر ناترازی منابع آب و انرژی را نیازمند اجرای راهکار‌های متنوع و بهره‌ور در مدیریت مصرف دانست.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس‌جمهور، ۵ دستور کلیدی برای اجرای موفق طرح اصلاح نظام یارانه‌ای را به استانداران ابلاغ کرد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» ستاد انتخابات کشور در اطلاعیه شماره هشت، نحوه ارائه مدارک لازم برای داوطلبی در انتخابات شورا‌های اسلامی شهر‌ها را اعلام کرد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس سازمان پدافند غیرعامل کشور ضمن تاکید بر الزام دستگاه‌ها به تدوین طرح‌های ادامه کارکرد خدمات رسانی، نسبت به تمرکز دشمن بر اختلال در زنجیره تأمین کالا و خدمات هشدار داد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» به گزارش روابط عمومی سازمان تبلیغات اسلامی از حضور بیش از یک میلیون و ۳۳۱ هزار نفر در آیین اعتکاف سال ۱۴۰۴ در سراسر کشور خبر داد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی، نوشت: اعتراض در جمهوری اسلامی امری طبیعی و سازنده است.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر امور خارجه ایران امروز در بیروت گفت: ما خواهان جنگ نیستیم، ولی برای جنگ آمادگی داریم.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس‌جمهور با تاکید بر اینکه در تامین و توزیع کافی کالا نباید هیچ کمبودی احساس شود، گفت: هر واحدی که مرتکب تخلف در توزیع و فروش کالا با قیمت مصوب شد، برخورد می‌شود.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است