فرهنگی‌هنری 17:49 - 23 دی 1403
به گفته حجت‌الاسلام سعیدیان، والدین از محبّت و مهربانی خدا پیش فرزندانشان صحبت کنند و بگذارند آنها جذب خدا و اهل بیت (ع) بشوند.

از محبّت و مهربانی خدا پیش فرزندانتان صحبت کنید

حجت‌الاسلام و المسلمین علی سعیدیان، سخنران و کارشناس دینی در برنامه «آفتاب شرقی» شبکه یک درباره راه‌های جذب دین گفت: یکی از برکاتی که می‌توان ایجاد کرد و به جذب دین کمک کرد، متجلی کردن محبّت خدا و اولیای خدا و بیان آن به جامعه است. محبّت تبعیت می‌آورد. کسی که عاشق باشد، مطیع می‌شود. گاهی می‌پرسند چرا جوانان به سمت خدا و اهل بیت (ع) نمی‌روند؟ وقتی به آیات کلام‌الله مجید توجه می‌کنیم می‌بینیم خداوند متعال ابتدای خلقت انسان را اینطور بیان می‌کند: الرَّحْمَنُ عَلَّمَ الْقُرْآنَ خَلَقَ الْإِنْسَانَ. 

حجت‌الاسلام سعیدیان ادامه داد: با اینکه خدا صد‌ها صفت و لقب دارد، ولی آنکه بخواهد خدا را صدا بزند می‌گوید آن خدایی که مهربان است. با وجود اینکه بعضی‌ها می‌خواهند بگویند خدا می‌زند، نابود می‌کند، اذیت می‌کند و منتظر خطای توست، باید گفت که خیر، خدا منتظر است تو خوب باشی، منتظر است یک قدم به سمت او برداری، منتظر است اگر اشتباه کردی بازگردی. ما باید برای خدا عاشق درست کنیم. گاهی ما مسیر را اشتباه می‌رویم. کسی که عاشق شد، به دنبال محافظت از عشقش قدم بر می‌دارد.

به گفته این کارشناس دینی، گاهی پدر و مادر‌ها نگران هستند. خب از محبّت و مهربانی خدا برایش بگو. از اینکه دوستت دارد بگو. از اهل بیت (ع) بگو. بگذار او جذب خدا و اهل بیت (ع) بشود.


12140122
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار فرهنگی‌هنری

فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» در پی درگذشت زنده‌یاد سعید پیردوست، هنرمند پیشکسوت و محبوب سینما و تلویزیون، شبکه نسیم با بازپخش برنامه «چهل‌تیکه» یاد و خاطره این بازیگر خاطره‌ساز را گرامی می‌دارد.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» مستند «نبرد توانمندی‌های حیوانات» در واحد دوبلاژ اداره کل تامین و رسانه بین الملل سیما دوبله شد.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» فیلم جنجالی «ساخت آمریکا» به کارگردانی «داگ لیمان» و بازی درخشان «تام کروز»، از شبکه تهران پخش می‌شود.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» فیلم سینمایی «دختر برقی» ساخته حسین قناعت در سومین دوره جشنواره بین‌المللی کودکان بلبل هند حضور دارد.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» داور برنامه «کاپیتان» گفت: هر زمان کشتی افتخارآفرین باشد، موج تازه‌ای از ورزشکاران مستعد به سمت این رشته جذب می‌شوند.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» فیلم سینمایی «وینی» محصول ۲۰۲۳ ژاپن، متناسب سازی شده برای نابینایان و ناشنوایان، برای نخستین بار پنجشنبه ۱۸ دی ماه از شبکه نمایش پخش خواهد شد.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» رئیس رسانه ملی درگذشت سعید پیردوست، هنرمند ارجمند و خوش‌نام تلویزیون، سینما و تئاتر را به خانواده و جامعه هنری کشور تسلیت گفت.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» برنامه استعدادیابی «کاپیتان» با هدف شناسایی استعداد‌های ورزشی با حضور داورانی همچون هادی چوپان، پژمان درستکار و زهرا کیانی به زودی از شبکه‌های سه و ورزش پخش خواهد شد.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» فیلم سینمایی «ارزش خانواده» با گویندگی ۹ نفر از گویندگان گفتار فیلم در واحد دوبلاژ اداره کل تامین و رسانه بین الملل سیما دوبله شد.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» در ساختار رسانه ملی برنامه‌های خانواده‌محور همواره یکی از اصلی‌ترین بستر‌های ارتباط مستقیم با بدنه جامعه بوده است.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است