اقتصادی 19:36 - 20 شهریور 1403
دبیر انجمن علمی اقتصاد شهری ایران گفت: سرانه تولید مسکن برای هر نفر در ایران ۱۷ متر است که برای دو نفر معادل ۳۵ متر می‌شود.

سرانه تولید مسکن در کشور ۱۷ متر است

طباطبایی، دبیرکل انجمن علمی اقتصاد شهری ایران در نشست خبری امروز خود در خصوص مسکن اقتصادی با بیان اینکه شهر تهران ۶۴ هزار ازدواج و ۳۴ هزار طلاق در سال ۱۴۰۲ داشته است گفت: در خراسان نیز در همین سال، ۴۱ هزار ازدواج و ۲۱هزار طلاق وجود داشته است و بدون بحث مسکن اقتصادی، اکنون میزان طلاق در دو استان مهم کشور بسیار بالاست. نباید با این استدلال‌ها که زندگی در مسکن کوچک‌متراژ موجب افزایش طلاق می‌شود، مانع اجرای طرح‌های متفاوت در حوزه ساخت شد.

وی با اشاره به مسکن مهر و نهضت ملی مسکن، گفت: اتمام واحدهای این طرح‌ها که در محدوده ۷۰ تا ۹۰ متر بوده‌اند بیش از دو سال زمان برده و طبیعی است که با کوچک‌شدن واحدها در مسکن اقتصادی، زمان ساخت کاهش خواهد یافت.

وی ادامه داد:  ژاپن کشوری است که ۱۲۸ میلیون نفر جمعیت دارد اما از بعد توزیع جمعیتی با مسکن کوچک‌متراژ توانسته بخش زیادی از مردم را صاحبخانه کند و با توسعه اجتماعی، علمی و فرهنگی تبدیل به کشوری با وضعیت مطلوب شده است. 

طباطبایی با بیان اینکه سرانه تولید مسکن با سرانه ۱۷ متر و ۳۵ متر برای دو نفر، حداقل استاندارد لازم را برای افراد تامین می‌کنند گفت: اگر مسکن بزرگ دست‌یافتنی بود که مشکل حل می‌شد و باید با الگوی مسکن ترکیبی شامل کوچک، بزرگ و متوسط طرح‌های جدید را اجرایی کرد.

وی گفت: اتمام هر چه سریعتر طرح از نکات قابل توجه مسکن اقتصادی برای بانک‌ها است.عمده تمرکز کشور چین، متمرکز بر شهرهای ساحلی است تا اقتصاد دریامحور توسعه یافته و از بعد اقتصادی این صنعت استفاده کند.


12091458
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اقتصادی

اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» معاون امور گازرسانی شرکت ملی گاز ایران با اشاره به افزایش مصرف گاز در روزهای سرد اخیر، از مردم خواست با مدیریت مصرف، صنعت گاز کشور را در عبور از این شرایط همراهی کنند.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر نفت در واکنش به شایعه استعفای خود گفت: جایی نمیرم و خدمتگزاری به مردم باعث افتخار من است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» کارشناس سازمان هواشناسی با اعلام تداوم بارش‌ها طی امشب در بیشتر مناطق کشور از وقوع یخبندان برای فردا در برخی نقاط خبر داد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرعامل پتروشیمی بندر امام گفت:قیمت محصولات پتروشیمی به نصف کاهش یافته، اما قیمت خوراک، آب و انرژی ما در برخی موارد ۱۰ برابر، ۱۵ برابر، ۲۰ برابر و حتی تا ۳۰ برابر افزایش داشته است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس کل سازمان امور مالیاتی از تجدیدنظر شورای عالی هماهنگی سران قوا در ادامه فراخوان اصناف برای الحاق به اعتبار مالیات بر ارزش افزوده خبر داد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرکل دفتر بازرگانی داخلی معاونت توسعه بازرگانی اعلام کرد: برنامه‌ریزی ابتدای سال برای تأمین ۲ میلیون و ۳۵۰ هزار تن روغن، شامل واردات روغن خام، پالم و تولید داخلی دانه‌های روغنی انجام شده است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیر امور مالی شرکت ملی نفت گفت: قیمت جهانی نفت درماه‌های اخیر حدود ۲۱ درصد نسبت به دوره‌های قبلی کاهش یافته که رقم قابل ملاحظه‌ای است، اما وزارت نفت با افزایش حجم صادرات و کاهش تخفیف‌ها، تاحدودی کاهش قیمت‌ها را جبران کرده است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» انصار نیک گفت:ظرفیت تولید اسمی پتروشیمی بندر امام در سال‌های گذشته به حدود ۵.۹ میلیون تن رسید و حتی در مقاطعی نزدیک به ۶ میلیون تن تولید نیز محقق شد، اما طی پنج تا شش سال اخیر به دلیل کاهش خوراک، تولید تا حدود ۳.۶ میلیون تن کاهش یافت.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» انصار نیک گفت:در صورت پایداری شرایط، متوسط دریافت خوراک در سال ۱۴۰۴ به بیش از ۱۰۰ هزار بشکه در روز برسد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» انصار نیک گفت:در صورت پایداری شرایط، متوسط دریافت خوراک در سال ۱۴۰۴ به بیش از ۱۰۰ هزار بشکه در روز برسد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است