اقتصادی 19:36 - 20 شهریور 1403
دبیر انجمن علمی اقتصاد شهری ایران گفت: سرانه تولید مسکن برای هر نفر در ایران ۱۷ متر است که برای دو نفر معادل ۳۵ متر می‌شود.

سرانه تولید مسکن در کشور ۱۷ متر است

طباطبایی، دبیرکل انجمن علمی اقتصاد شهری ایران در نشست خبری امروز خود در خصوص مسکن اقتصادی با بیان اینکه شهر تهران ۶۴ هزار ازدواج و ۳۴ هزار طلاق در سال ۱۴۰۲ داشته است گفت: در خراسان نیز در همین سال، ۴۱ هزار ازدواج و ۲۱هزار طلاق وجود داشته است و بدون بحث مسکن اقتصادی، اکنون میزان طلاق در دو استان مهم کشور بسیار بالاست. نباید با این استدلال‌ها که زندگی در مسکن کوچک‌متراژ موجب افزایش طلاق می‌شود، مانع اجرای طرح‌های متفاوت در حوزه ساخت شد.

وی با اشاره به مسکن مهر و نهضت ملی مسکن، گفت: اتمام واحدهای این طرح‌ها که در محدوده ۷۰ تا ۹۰ متر بوده‌اند بیش از دو سال زمان برده و طبیعی است که با کوچک‌شدن واحدها در مسکن اقتصادی، زمان ساخت کاهش خواهد یافت.

وی ادامه داد:  ژاپن کشوری است که ۱۲۸ میلیون نفر جمعیت دارد اما از بعد توزیع جمعیتی با مسکن کوچک‌متراژ توانسته بخش زیادی از مردم را صاحبخانه کند و با توسعه اجتماعی، علمی و فرهنگی تبدیل به کشوری با وضعیت مطلوب شده است. 

طباطبایی با بیان اینکه سرانه تولید مسکن با سرانه ۱۷ متر و ۳۵ متر برای دو نفر، حداقل استاندارد لازم را برای افراد تامین می‌کنند گفت: اگر مسکن بزرگ دست‌یافتنی بود که مشکل حل می‌شد و باید با الگوی مسکن ترکیبی شامل کوچک، بزرگ و متوسط طرح‌های جدید را اجرایی کرد.

وی گفت: اتمام هر چه سریعتر طرح از نکات قابل توجه مسکن اقتصادی برای بانک‌ها است.عمده تمرکز کشور چین، متمرکز بر شهرهای ساحلی است تا اقتصاد دریامحور توسعه یافته و از بعد اقتصادی این صنعت استفاده کند.


12091458
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اقتصادی

اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» کارشناس بازار سرمایه در خصوص شرایط بازار نکاتی را مطرح کرد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی اتحادیه جایگاه‌داران عرضه سوخت گفت: طبق برنامه‌ریزی‌ها، عرضه سوخت بنزین سوپر به مصرف‌کننده نهایی در حداقل زمان هفت روز و حداکثر یک ماه انجام خواهد شد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» معاون وزیر نفت گفت: میانگین توزیع بنزین از ابتدای سال ۱۴۰۴ تا سوم آذر ماه روزانه ۱۳۳ میلیون لیتر در کل کشور بوده که نسبت به سال گذشته ۶.۷ درصد رشد داشته است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» معاون امور سازمان جنگل‌ها گفت: براساس آخرین آمار بالای ۹۰ درصد دود لکه‌ها خاموش شد و کمتر از ۱۰ درصد دود مشاهده می‌شود که این به معنای آتش سوزی نیست، بلکه دود پس از خاموش کردن آتش است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» براساس قانون، قیمت خرید تضمینی محصولات کشاورزی قبل از آغاز سال زراعی باید مصوب و اعلام شود تا کشاورز بتواند برای کشت برنامه ریزی کند که متاسفانه با گذشت بیش از ۲ ماه از آغاز سال زراعی خبری از تعیین تکلیف ۳۱ قلم محصول کشاورزی نیست.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر نفت با اعلام اینکه تعیین سازوکار و زمان حذف سهمیه بنزین خودرو‌های نوشماره در کارگروهی متشکل از دستگاه‌های مسئول تصمیم‌گیری می‌شود، گفت: این تصمیم‌گیری بر اساس اجماع و متناسب با شرایط اقتصادی و اجتماعی خواهد بود.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» معاون وزیر نفت گفت: افزایش ۲ هزار تومانی نرخ بنزین کارت‌های اضطراری برای ترغیب مردم است تا از کارت سوخت خود استفاده کنند و زمان دقیق اجرای بنزین ۵ هزار تومانی اعلام می‌شود.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» رییس جمهور کوبا در جریان بازدید از پاویون جمهوری اسلامی ایران در نمایشگاه بین‌المللی هاوانا، از برند‌های صنایع غذایی ایران برای حضور در فروشگاه‌های زنجیره‌ای کوبا دعوت کرد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» رییس جمهور کوبا در جریان بازدید از پاویون جمهوری اسلامی ایران در نمایشگاه بین‌المللی هاوانا، از برند‌های صنایع غذایی ایران برای حضور در فروشگاه‌های زنجیره‌ای کوبا دعوت کرد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» معاون وزیر اقتصاد از راه‌اندازی کارپوشه اقتصادی ایرانیان با دستور رییس‌جمهور در آینده نزدیک خبر داد

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است