اقتصادی 19:36 - 20 شهریور 1403
دبیر انجمن علمی اقتصاد شهری ایران گفت: سرانه تولید مسکن برای هر نفر در ایران ۱۷ متر است که برای دو نفر معادل ۳۵ متر می‌شود.

سرانه تولید مسکن در کشور ۱۷ متر است

طباطبایی، دبیرکل انجمن علمی اقتصاد شهری ایران در نشست خبری امروز خود در خصوص مسکن اقتصادی با بیان اینکه شهر تهران ۶۴ هزار ازدواج و ۳۴ هزار طلاق در سال ۱۴۰۲ داشته است گفت: در خراسان نیز در همین سال، ۴۱ هزار ازدواج و ۲۱هزار طلاق وجود داشته است و بدون بحث مسکن اقتصادی، اکنون میزان طلاق در دو استان مهم کشور بسیار بالاست. نباید با این استدلال‌ها که زندگی در مسکن کوچک‌متراژ موجب افزایش طلاق می‌شود، مانع اجرای طرح‌های متفاوت در حوزه ساخت شد.

وی با اشاره به مسکن مهر و نهضت ملی مسکن، گفت: اتمام واحدهای این طرح‌ها که در محدوده ۷۰ تا ۹۰ متر بوده‌اند بیش از دو سال زمان برده و طبیعی است که با کوچک‌شدن واحدها در مسکن اقتصادی، زمان ساخت کاهش خواهد یافت.

وی ادامه داد:  ژاپن کشوری است که ۱۲۸ میلیون نفر جمعیت دارد اما از بعد توزیع جمعیتی با مسکن کوچک‌متراژ توانسته بخش زیادی از مردم را صاحبخانه کند و با توسعه اجتماعی، علمی و فرهنگی تبدیل به کشوری با وضعیت مطلوب شده است. 

طباطبایی با بیان اینکه سرانه تولید مسکن با سرانه ۱۷ متر و ۳۵ متر برای دو نفر، حداقل استاندارد لازم را برای افراد تامین می‌کنند گفت: اگر مسکن بزرگ دست‌یافتنی بود که مشکل حل می‌شد و باید با الگوی مسکن ترکیبی شامل کوچک، بزرگ و متوسط طرح‌های جدید را اجرایی کرد.

وی گفت: اتمام هر چه سریعتر طرح از نکات قابل توجه مسکن اقتصادی برای بانک‌ها است.عمده تمرکز کشور چین، متمرکز بر شهرهای ساحلی است تا اقتصاد دریامحور توسعه یافته و از بعد اقتصادی این صنعت استفاده کند.


12091458
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اقتصادی

اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» یک نماینده مجلس با اشاره به عملکرد سازمان امور مالیاتی گفت: هرچه فرآیند مالیات‌ستانی بر پایه داده‌های دقیق و شفاف انجام شود، اعتماد مردم و مودیان به نظام اقتصادی کشور تقویت خواهد شد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» کارشناس کشاورزی از افزایش ۱۰۰ درصدی قیمت انار و ۵۰ درصدی هندوانه نسبت به مدت مشابه سال قبل خبر داد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» بنابر گفته مسئولان، با توجه به اتخاذ تدابیر و برنامه ریزی‌های لازم در عرضه هیچ یک از اقلام شب یلدا کمبودی وجود ندارد که تشدید نظارت‌ها می‌تواند از تخلفات و گران فروشی جلوگیری کند.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرعامل پشتیبانی امور دام از توزیع یک میلیون تن نهاده دامی از طریق پشتیبانی امور دام در سامانه بازارگاه خبر داد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس انجمن‌تولیدکنندگان شیرخشک صنعتی گفت: طی ماه‌های اخیر قیمت شیرخام ناشی از کمبود توزیع نهاده ها، نوسان قیمت ارز و شیوع تب برفکی افزایش داشته است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» عضو کمیسیون کشاورزی اتاق تعاون گفت: با توجه به شرایط مساعد تولید، کمبودی در عرضه ماهی شب یلدا نداریم.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» بنابر گفته مسئولان، پیگیری مستمر برای دریافت و تجمیع سود‌ها از شرکت‌ها وجود دارد و به محض دریافت سود سهام عدالت، زمان و میزان مبلغ دقیق آن به‌طور رسمی اطلاع‌رسانی خواهد شد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» کارشناس اقتصادی گفت: اجرای برخط مالیات علاوه بر کاهش فرار مالیاتی زمینه ساز برقراری شفافیت اقتصادی خواهد شد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» معاون وزیر راه و شهرسازی گفت:ارز برای واردات قطعات ۵۰۰ دستگاه اتوبوس تامین شده و تا سال آینده ۳ هزار دستگاه اتوبوس وارد کشور می‌شود.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» معاون وزیر راه و شهرسازی گفت:ارز برای واردات قطعات ۵۰۰ دستگاه اتوبوس تامین شده و تا سال آینده ۳ هزار دستگاه اتوبوس وارد کشور می‌شود.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است