سیاسی 17:24 - 25 فروردین 1400
وزارت خارجه عربستان نسبت به افزایش سطح غنی‌سازی اورانیوم در ایران ابراز نگرانی کرد.

نگرانی ریاض از تحولات هسته‌ای ایران

به گزارش ایسنا به نقل از خبرگزاری رسمی عربستان(واس)، وزارت خارجه عربستان سعودی در بیانیه‌ای اعلام کرد که این کشور با نگرانی تحولات کنونی برنامه هسته‌ای ایران که آخرین آن ها افزایش سطح غنی سازی اورانیوم به ۶۰ درصد است را دنبال می کند و ادعا کرد: این امر را نمی توان برای استفاده در موارد مسالمت آمیز به شمار آورد.

در این بیانیه آمده است : عربستان از ایران می خواهد که با تشدید تنش مقابله کند و منجر به افزایش ناامنی و بی ثباتی در منطقه نشود و با جدیت وارد مذاکرات کنونی شود.

عربستان سعودی همچنین تاکید کرده است که برنامه هسته ای ایران باید در چارچوب خواسته های جامعه بین المللی و تحت نظارت آژانس بین المللی انرژی اتمی باشد و گفته است که این امر صلح و امنیت را در منطقه و جهان محقق می کند و انتشار سلاح کشتار جمعی را متوقف می کند.

عربستان سعودی تاکید کرده است که جامعه بین المللی باید نگرانی های کشورهای منطقه نسبت به اقدامات ایران از جمله برنامه هسته‌ای را جدی بگیرد و به توافقی با تهران برسد که مانع دستیابی ایران به سلاح هسته ای شود.

عباس عراقچی معاون وزیر امور خارجه کشورمان که برای ادامه گفت‌وگوها و نشست کمیسیون مشترک برجام به وین رفته است، روز گذشته از آغاز غنی سازی ۶۰ درصد اورانیوم در کشور خبر داد.

سید عباس عراقچی در نامه‌ای به رافائل گروسی مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی اعلام کرده است که ایران غنی سازی ۶۰ درصدی را آغاز می‌کند.

عراقچی همچنین اعلام کرد: یک‌هزار سانتریفیوژ دیگر با ۵۰ درصد ظرفیت بیشتر به ماشین‌های موجود در نطنز، علاوه بر جایگزینی ماشین‌های صدمه دیده، اضافه می‌شود.

انتهای پیام


11026001
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار سیاسی

سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» روزنامه‌های امروز به موضوعاتی نظیر افزایش محتاطانه قیمت بنزین توسط دولت و سقوط محتوا در شبکه نمایش خانگی پرداخته‌اند.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» نماینده مجلس می‌گوید آبی که از منطقه خلیج فارس در اختیار صنایع بزرگ آب‌بَر ملی قرار می‌گیرد به این معنا نیست که آب در رودخانه زاینده‌رود جاری خواهد شد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر امور خارجه با بیان اینکه نیرو‌های مسلح و مردم ایران آمادگی دفاع از کشور را در هر شرایطی دارند، گفت: ما خواهان جنگ نیستیم بلکه خواهان حل مسائل از طریق دیپلماسی هستیم.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس جمهور در پیامی درگذشت پیشکسوت فرهیخته عرصه فرهنگ و ادب؛ پژوهشگر، کتاب‌شناس و مترجم نام‌آور کشور، استاد کامران فانی را تسلیت گفت.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» پزشکیان، پیشبرد برنامه‌های ملی و استانی در حوزه حکمرانی آب را منوط به ایجاد یک ساختار صحیح مدیریتی و اجرایی دانست.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس‌جمهور با تاکید بر علاقمندی ایران برای توسعه روابط با اتیوپی، تحقق این هدف را مستلزم فعال‌سازی کمیسیون مشترک همکاری، احصای دقیق نقاط اشتراک، شناسایی ظرفیت‌های مکمل و حرکت در مسیر گفت‌و‌گو دانست.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس مجلس نمایندگان اتیوپی که در تهران به سر می‌برد، امروز با سید عباس عراقچی وزیر خارجه کشورمان دیدار و گفت‌و‌گو کرد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس جمهور با اشاره به ظرفیت‌های متنوع همکاری ایران و قزاقستان گفت: گسترش و تعمیق روابط ایران و قزاقستان به نفع مردم دو کشور و همه کشور‌های منطقه است.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» معاون امور بین‌الملل، حقوقی و مجلس سازمان انرژی اتمی گفت: ایران در زمینه فناوری هسته‌ای، از منظر تحقیقات و صنعتی‌سازی رشد چشمگیری داشته است.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» معاون اول رییس‌جمهور گفت: اگر می‌خواهیم در زمینه علم و دانش به جایگاهی برسیم که در شأن منزلت مردم و کشورمان باشد، باید اصلاح آموزشی را از مدرسه شروع کنیم.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است