سیاسی 17:24 - 25 فروردین 1400
وزارت خارجه عربستان نسبت به افزایش سطح غنی‌سازی اورانیوم در ایران ابراز نگرانی کرد.

نگرانی ریاض از تحولات هسته‌ای ایران

به گزارش ایسنا به نقل از خبرگزاری رسمی عربستان(واس)، وزارت خارجه عربستان سعودی در بیانیه‌ای اعلام کرد که این کشور با نگرانی تحولات کنونی برنامه هسته‌ای ایران که آخرین آن ها افزایش سطح غنی سازی اورانیوم به ۶۰ درصد است را دنبال می کند و ادعا کرد: این امر را نمی توان برای استفاده در موارد مسالمت آمیز به شمار آورد.

در این بیانیه آمده است : عربستان از ایران می خواهد که با تشدید تنش مقابله کند و منجر به افزایش ناامنی و بی ثباتی در منطقه نشود و با جدیت وارد مذاکرات کنونی شود.

عربستان سعودی همچنین تاکید کرده است که برنامه هسته ای ایران باید در چارچوب خواسته های جامعه بین المللی و تحت نظارت آژانس بین المللی انرژی اتمی باشد و گفته است که این امر صلح و امنیت را در منطقه و جهان محقق می کند و انتشار سلاح کشتار جمعی را متوقف می کند.

عربستان سعودی تاکید کرده است که جامعه بین المللی باید نگرانی های کشورهای منطقه نسبت به اقدامات ایران از جمله برنامه هسته‌ای را جدی بگیرد و به توافقی با تهران برسد که مانع دستیابی ایران به سلاح هسته ای شود.

عباس عراقچی معاون وزیر امور خارجه کشورمان که برای ادامه گفت‌وگوها و نشست کمیسیون مشترک برجام به وین رفته است، روز گذشته از آغاز غنی سازی ۶۰ درصد اورانیوم در کشور خبر داد.

سید عباس عراقچی در نامه‌ای به رافائل گروسی مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی اعلام کرده است که ایران غنی سازی ۶۰ درصدی را آغاز می‌کند.

عراقچی همچنین اعلام کرد: یک‌هزار سانتریفیوژ دیگر با ۵۰ درصد ظرفیت بیشتر به ماشین‌های موجود در نطنز، علاوه بر جایگزینی ماشین‌های صدمه دیده، اضافه می‌شود.

انتهای پیام


11026001
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار سیاسی

سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» دیوان محاسبات با پایان یافتن مهلت قانونی برای انتقال سهمیه سوخت از کارت سوخت به کارت بانکی روند رسیدگی به ترک فعل دستگاه‌های مسئول را آغاز کرد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس مجلس می‌گوید رزمایش سهند ۲۰۲۵ نشان‌دهنده‌ وجود اراده‌ جدی در میان‌ کشورهای‌ مستقل برای‌ دفاع‌ از خود در مقابل‌ مناسبات‌ ظالمانه‌ جهانی است.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر امور خارجه گفت: ایران و ترکیه به عنوان دو قدرت مهم منطقه مصمم هستند با هماهنگی و همکاری نزدیک در مسیر صلح پایدار، ثبات و توسعه منطقه‌ای گام بردارند.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» یکی از دستورکارهای امروز مجلس بررسی لایحه دوفوریتی الحاق برخی مواد به قانون تنظیم‌ بخشی از مقررات مالی دولت است.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» جلسه غیرعلنی مجلس درباره لایحه دوفوریتی الحاق برخی مواد به قانون تنظیم بخشی از مقررات مالی دولت (۳) برگزار شد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» روزنامه‌های امروز به موضوعاتی مانند تداوم آلودگی هوا و تحولات بازار بورس و طلا پرداخته‌اند.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» نماینده مجلس می‌گوید یقیناً رژیم صهیونیستی اگر یک درس محکم و عبرت‌آمیز نگیرد، تجاوزات خودش را به سوریه، لبنان و به کشورهای دیگر ادامه می‌دهد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» عضو کمیسیون اجتماعی مجلس گفت: با پیگیری‌های انجام‌شده و توافقات صورت‌گرفته با سازمان اداری و استخدامی کشور، حذف واسطه‌های نیروی شرکتی در دستگاه‌های دولتی در دستور کار قرار گرفته و امید است تا پایان سال جاری به نتیجه برسد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر امور خارجه جمهوری اسلام ایران در مصاحبه با برنامه «مع موسی الفرعی» در مورد اینکه اگر طرف آمریکایی آمادگی خود را برای یک توافق عادلانه و متوازن، مبتنی بر منافع متقابل نشان دهد توضیحانی بیان کرد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» در پی تماس تلفنی از سوی دفتر مقام معظم رهبری با اسماعیل سقاب اصفهانی پیام تسلیت رهبر انقلاب درپی فوت همسر و آسیب‌دیدگی فرزندان ایشان در حادثه پیش‌آمده، به وی ابلاغ شد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است