سیاسی 17:24 - 25 فروردین 1400
وزارت خارجه عربستان نسبت به افزایش سطح غنی‌سازی اورانیوم در ایران ابراز نگرانی کرد.

نگرانی ریاض از تحولات هسته‌ای ایران

به گزارش ایسنا به نقل از خبرگزاری رسمی عربستان(واس)، وزارت خارجه عربستان سعودی در بیانیه‌ای اعلام کرد که این کشور با نگرانی تحولات کنونی برنامه هسته‌ای ایران که آخرین آن ها افزایش سطح غنی سازی اورانیوم به ۶۰ درصد است را دنبال می کند و ادعا کرد: این امر را نمی توان برای استفاده در موارد مسالمت آمیز به شمار آورد.

در این بیانیه آمده است : عربستان از ایران می خواهد که با تشدید تنش مقابله کند و منجر به افزایش ناامنی و بی ثباتی در منطقه نشود و با جدیت وارد مذاکرات کنونی شود.

عربستان سعودی همچنین تاکید کرده است که برنامه هسته ای ایران باید در چارچوب خواسته های جامعه بین المللی و تحت نظارت آژانس بین المللی انرژی اتمی باشد و گفته است که این امر صلح و امنیت را در منطقه و جهان محقق می کند و انتشار سلاح کشتار جمعی را متوقف می کند.

عربستان سعودی تاکید کرده است که جامعه بین المللی باید نگرانی های کشورهای منطقه نسبت به اقدامات ایران از جمله برنامه هسته‌ای را جدی بگیرد و به توافقی با تهران برسد که مانع دستیابی ایران به سلاح هسته ای شود.

عباس عراقچی معاون وزیر امور خارجه کشورمان که برای ادامه گفت‌وگوها و نشست کمیسیون مشترک برجام به وین رفته است، روز گذشته از آغاز غنی سازی ۶۰ درصد اورانیوم در کشور خبر داد.

سید عباس عراقچی در نامه‌ای به رافائل گروسی مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی اعلام کرده است که ایران غنی سازی ۶۰ درصدی را آغاز می‌کند.

عراقچی همچنین اعلام کرد: یک‌هزار سانتریفیوژ دیگر با ۵۰ درصد ظرفیت بیشتر به ماشین‌های موجود در نطنز، علاوه بر جایگزینی ماشین‌های صدمه دیده، اضافه می‌شود.

انتهای پیام


11026001
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار سیاسی

سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران تصریح کرد، تهران و باکو مصمم به ساخت آینده‌ای مشترک، امن و شرافتمندانه و استوار بر احترام متقابل هستند.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی وزارت امور خارجه از برنامه‌ریزی جهت برگزاری نشست منطقه‌ای در تهران برای گفت‌وگو و تبادل نظر درباره تحولات مرتبط با افغانستان خبر داد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر خارجه جمهوری اسلامی ایران، گفت: تهران نیز خواهان «فصلی جدید» در روابط ایران و لبنان است.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس جمهوری اسلامی ایران در پیامی، فرارسیدن روز مادر را به همه زنان کشور تبریک گفت.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس جمهوری قزاقستان و رئیس جمهوری اسلامی ایران از نمایشگاه نسخه‌های خطی ارزشمند تاریخ قزاقستان که در آرشیو‌های ایران یافت شده بود، بازدید کردند. 
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» حجت‌الاسلام شهریاری می‌گوید جمهوری اسلامی توانسته الگوی وحدت شیعه و سنی را به جهان ارائه کند.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» مسعود پزشکیان دقایقی قبل با استقبال معاون رئیس کابینه وزرا در امور اقتصادی ترکمنستان وارد عشق آباد پایتخت این کشور شد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» سفیر ایران در چین، تولید آثارسینمایی مشترک، برگزاری نمایشگاه دوسالانه کشور‌های طرح کمربند - راه، ترجمه کتاب‌های هنری، برگزاری وبینار‌های معرفی هنر و هویت فرهنگی را از مصادیق همکاری‌های فرهنگی وهنری در قالب طرح «هنر پُل می‌سازد» عنوان کرد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» جانشین فرمانده کل ارتش گفت: در ایران اسلامی، ملاک و مبنای ما، اخلاق دینی است، برهمین مبنا، ما هیچ‌گاه به سراغ سلاحی که به سعادت بشری لطمه بزند، نرفته‌ایم.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» جانشین فرمانده نیروی زمینی ارتش گفت: ما به دقت و نقطه‌زن بودن تجهیزات خود توجه ویژه‌ای داریم. هدف ما ایجاد بازدارندگی است؛ زیرا ما برای جنگ، تجهیز نمی‌شویم، بلکه برای جلوگیری از جنگ و بازدارندگی تجهیز می‌شویم.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است