بین‌الملل 11:49 - 01 اسفند 1403
وزیر امور خارجه چین بار دیگر موضع حمایتگرانه پکن از غزه را تکرار کرد.

چین: جامعه جهانی نباید برای حل بحران اوکراین، غزه را فراموش کند

باشگاه خبرنگاران جوان؛ اعظم پورکند -  وانگ یی، وزیر امور خارجه چین، گفت که جامعه جهانی نباید در تلاش برای حل بحران اوکراین، نوار غزه را فراموش کند. 

وانگ اشاره کرد: «در حال حاضر همه طرف‌ها نگران بحران اوکراین هستند، اما مسئله اوکراین تنها موضوع نیست، چرا که نقاط بحرانی دیگری در جهان وجود دارد، مانند درگیری در غزه، که نیاز به توجه جامعه جهانی دارد و نباید به حاشیه رانده شود.»

پیشتر، وزیر امور خارجه چین در حاشیه نشست امنیتی مونیخ گفت که راه حل اساسی برای مسئله خاورمیانه در اجرای کامل طرح دو دولتی نهفته است.

منبع: رویترز


12157778
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار بین‌الملل

بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» یکی از مقامات دولت پوتین تاکید کرد که فرستادگان آمریکا با نمایندگان روسیه ۵ ساعت دیدار و تبادل نظر کردند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» کشور‌های حوزه خلیج‌فارس پس از حمله اسرائیل به قطر درصدد تشکیل یک گنبد موشکی مشترک برای دفاع از خود هستند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» سفارت روسیه در تهران از شهروندان روس خواست هنگام سفر به ایران از به اشتراک گذاشتن فیلم و عکس خودداری کنند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» وزیر جنگ آمریکا ابراز تمایل کرد روسای جمهور روسیه، اوکراین و آمریکا را برای یک شام صلح میزبانی کند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» آلمان و نروژ اعلام کردند برای کمک به ذخائر تسلیحاتی اوکراین جمعا ۷۰۰ میلیون یورو به کی‌یف اهدا خواهند کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» منابع رسانه‌ای مدعی شدند که عربستان و مصر در تلاش هستند از حمله جدید رژیم اسرائیل به ایران جلوگیری کنند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» زاخارووا اظهارات ناتو درباره امکان حمله پیش‌دستانه علیه روسیه را اقدامی هماهنگ‌شده برای جلوگیری از پیشرفت تماس‌های دیپلماتیک درباره اوکراین خواند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» کمیسیون اروپا در تلاش است با استناد به ماده ۱۲۲ پیمان اتحادیه، مبنای حقوقی توقیف صد‌ها میلیارد یورو دارایی‌های دولتی روسیه را فراهم کند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رئیس‌جمهور کره جنوبی می‌گوید باید از همسایه شمالی خود بخاطر رفتار سلف خود در پخش کردن اعلامیه‌های ضد تبلیغاتی عذرخواهی کند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» هیلاری کلینتون در اظهاراتی تند در کنفرانس «اسرائیل هیوم» اعلام کرد که روایت اسرائیل در جهان «فاجعه‌بار و غیرموثر» است.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است