علمی فناوری 16:21 - 07 خرداد 1401

ساخت دستگاهی کاربردی در ترمیم ریشه دندان توسط فناوران ایرانی 

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از یک صندوق پژوهش و فناوری در حوزه سلامت، حمید بهزاد، مدیرعامل یک واحد فناور درباره دستگاه اندوروتاری (اندوموتور)گفت: این دستگاه ابزاری جدید و پیشرفته در ترمیم ریشه دندان است و به منظور آماده‌سازی کانال ریشه دندان از آن استفاده می‌شود. در گذشته به منظور آماده‌سازی کانال ریشه دندان از فایل‌های دستی یا دستگاه‌های غیر اتوماتیک استفاده می‌شد که عدم کنترل دندانپزشک بر حرکات دستگاه، احتمال شکستگی فایل داخل دندان را به همراه داشت اما با کمک این دستگاه می‌توان ریشه دندان را بدون هیچ نقصی تخلیه کرد.

مدیرعامل شرکت ادامه داد: این دستگاه مورد استفاده تقریبا تمامی متخصصین درمان ریشه و حدود نیمی از دندان‌پزشکان عمومی است.

وی در ارتباط با میزان برابری این محصول با سایر محصولات مشابه بازار گفت: این محصول مطابق با نمونه‌های خارجی ساخته شده است و نمونه داخلی ندارد.

بهزاد گفت: واردات این دستگاه موجب خروج سالانه حدود نیم میلیون دلار ارز از کشور می‌شود که با تولید و توزیع این محصول در بازار می‌توانیم ضمن ایجاد اشتغال پایدار، از خروج این مقدار ارز نیز جلوگیری کنیم.

وی گفت: ما با حمایت صندوق پژوهش و فناوری حوزه سلامت توانست از تسهیلات نمونه‌سازی صندوق برای تکمیل محصول استفاده کند. این تسهیلات پس از عقد قرارداد با صندوق، در کمتر از یک روز کاری به حساب شرکت واریز شد.

حمیدرضا فرهادی، مدیرعامل صندوق پژوهش و فناوری گفت: محصول این شرکت در حوزه دندانپزشکی و تحت عنوان اندوروتاری است؛ این محصول رقیب داخلی ندارد اما حدود ۲۴ شرکت خارجی از ۹ کشور تاکنون محصولات خود را در این بخش به بازار ایران عرضه کرده‌اند.

فرهادی ادامه داد: پاکسازی کانال ریشه دندان با بالاترین کیفیت و کمترین زمان، کاهش چشم‌گیر احتمال بروز درد پس از درمان و همچنین سرعت در انجام درمان و کاربری ساده و آسان از مهم‌ترین مزایای این دستگاه است.


11576146
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار علمی فناوری

علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» رئیس سازمان غذا و دارو گفت: سهمیه ارزی غذا و دارو برای سال جاری ۴.۵ میلیارد دلار است.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» معاون پژوهش و فناوری جهاد دانشگاهی از راه‌اندازی مرکز راهبری هوش مصنوعی در این نهاد و تعریف ۱۸ پروژه کلان در این حوزه خبر داد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» اگر از یک گوشی پرچمدار جدید استفاده می‌کنید، احتمالا دیگر نیازی به محافظ صفحه ندارید.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» دبیر ستاد علم و فناوری شورای عالی انقلاب فرهنگی با رد ادعای تعدد اسناد در حوزه فناوری‌های نوظهور گفت: در حوزه هوش مصنوعی دو سند اصلی و در حوزه فناوری‌های کوانتومی یک سند ملی وجود دارد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» مدیر عامل یک شرکت دانش بنیان از طراحی و توسعه پلتفرم‌های بومی مبتنی بر هوش مصنوعی برای تسهیل تعاملات تجاری و ایجاد ارتباط میان بازیگران اکوسیستم‌های تخصصی خبر داد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» مرکز آزمون جهاد دانشگاهی از آغاز ثبت‌نام تکمیل ظرفیت سیزدهمین آزمون مشترک فراگیر دستگاه‌های اجرایی کشور خبر داد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» رئیس سازمان سنجش آموزش کشور، بر هماهنگی کامل دستگاه‌های اجرایی، امنیتی و انتظامی برای برگزاری با کیفیت و مطلوب آزمون سراسری تأکید کرد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» معاون مستعدان و آینده‌سازان بنیاد ملی نخبگان از برنامه این بنیاد برای تکمیل چرخه شناسایی و هدایت استعدادها از دوره دانش‌آموزی تا دانشگاه، حل مسئله، تجاری‌سازی دستاوردها و اشتغال خبر داد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» گوگل از سری جدید دستگاه‌های هوشمند خود با فناوری و مشخصات چشمگیر، رونمایی کرده است.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» محققان یک مدل هوش مصنوعی جدید به نام EarlyDetect توسعه داده‌اند که می‌تواند ظهور مناطق فعال روی خورشید را تقریباً نه ساعت قبل پیش‌بینی کند.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است