علمی فناوری 16:21 - 07 خرداد 1401

ساخت دستگاهی کاربردی در ترمیم ریشه دندان توسط فناوران ایرانی 

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از یک صندوق پژوهش و فناوری در حوزه سلامت، حمید بهزاد، مدیرعامل یک واحد فناور درباره دستگاه اندوروتاری (اندوموتور)گفت: این دستگاه ابزاری جدید و پیشرفته در ترمیم ریشه دندان است و به منظور آماده‌سازی کانال ریشه دندان از آن استفاده می‌شود. در گذشته به منظور آماده‌سازی کانال ریشه دندان از فایل‌های دستی یا دستگاه‌های غیر اتوماتیک استفاده می‌شد که عدم کنترل دندانپزشک بر حرکات دستگاه، احتمال شکستگی فایل داخل دندان را به همراه داشت اما با کمک این دستگاه می‌توان ریشه دندان را بدون هیچ نقصی تخلیه کرد.

مدیرعامل شرکت ادامه داد: این دستگاه مورد استفاده تقریبا تمامی متخصصین درمان ریشه و حدود نیمی از دندان‌پزشکان عمومی است.

وی در ارتباط با میزان برابری این محصول با سایر محصولات مشابه بازار گفت: این محصول مطابق با نمونه‌های خارجی ساخته شده است و نمونه داخلی ندارد.

بهزاد گفت: واردات این دستگاه موجب خروج سالانه حدود نیم میلیون دلار ارز از کشور می‌شود که با تولید و توزیع این محصول در بازار می‌توانیم ضمن ایجاد اشتغال پایدار، از خروج این مقدار ارز نیز جلوگیری کنیم.

وی گفت: ما با حمایت صندوق پژوهش و فناوری حوزه سلامت توانست از تسهیلات نمونه‌سازی صندوق برای تکمیل محصول استفاده کند. این تسهیلات پس از عقد قرارداد با صندوق، در کمتر از یک روز کاری به حساب شرکت واریز شد.

حمیدرضا فرهادی، مدیرعامل صندوق پژوهش و فناوری گفت: محصول این شرکت در حوزه دندانپزشکی و تحت عنوان اندوروتاری است؛ این محصول رقیب داخلی ندارد اما حدود ۲۴ شرکت خارجی از ۹ کشور تاکنون محصولات خود را در این بخش به بازار ایران عرضه کرده‌اند.

فرهادی ادامه داد: پاکسازی کانال ریشه دندان با بالاترین کیفیت و کمترین زمان، کاهش چشم‌گیر احتمال بروز درد پس از درمان و همچنین سرعت در انجام درمان و کاربری ساده و آسان از مهم‌ترین مزایای این دستگاه است.


11576146
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار علمی فناوری

علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» سازمان سنجش آموزش کشور اعلام کرد که ثبت‌نام داوطلبان آزمون کارشناسی ارشد ناپیوسته سال ۱۴۰۵ دانشگاه‌ها و مؤسسات آموزش عالی از روز یکشنبه، ۱۶ آذرماه آغاز می‌شود.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» حسین سیمایی صراف با تاکید بر اینکه موضوع بحران آب مثل اغلب موضوعات فرابخشی است، گفت: رئیس‌جمهور با باور و اعتقاد به سمت دانشگاه آمده است.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» به گفته پزشکان و متخصصان تغذیه، رعایت نکات ساده غذایی می‌تواند به بدن کمک کند تا بهتر با عفونت مبارزه کند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» رئیس اداره ایدز وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: بیش از ۲۰ هزار بیمار مبتلا به اچ آی وی در کشور تحت درمان هستند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» داده‌های برخی از کاربران ChatGPT به دلیل آسیب‌پذیری در یک سرویس خارجی که برای تجزیه و تحلیل داده‌ها استفاده می‌شود، به خطر افتاد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» جزئیات فعالیت‌های آموزشی و اداری دانشگاه آزاد اسلامی در روز سه شنبه ۱۱ آذرماه اعلام شد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» عضو شورای عالی فضای مجازی با تاکید بر لزوم ارتقای پلتفرم‌های داخلی متناسب با نیاز‌های جامعه، تصریح کرد: درعین‌حال فیلترینگ پلتفرم‌های خارجی که بعضاً پیشبرد کسب‌وکار مردم روی آنها انجام می‌شود کمکی به حل درست موضوع نمی‌کند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» تفاهم‌نامه همکاری میان شرکت ملی گاز ایران و سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس کشور با هدف بهسازی و هوشمندسازی موتورخانه‌های مدارس و جایگزینی بخاری‌های فرسوده با بخاری‌های راندمان بالا به منظور کاهش ناترازی گاز طبیعی و صرفه جویی در مصرف انر...
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» اگر خورشید کم‌نور یا ناپدید شود پیامد‌های فاجعه‌بار بالقوه برای زمین به دنبال خواهد داشت.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» یک مطالعه جدید نشان داده است که یک داروی مقرون به صرفه با قدمت بیش از ۱۰۰ سال، می‌تواند نیاز به انسولین بیماران دیابتی نوع ۱ را کاهش دهد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است