علمی فناوری 16:21 - 07 خرداد 1401

ساخت دستگاهی کاربردی در ترمیم ریشه دندان توسط فناوران ایرانی 

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از یک صندوق پژوهش و فناوری در حوزه سلامت، حمید بهزاد، مدیرعامل یک واحد فناور درباره دستگاه اندوروتاری (اندوموتور)گفت: این دستگاه ابزاری جدید و پیشرفته در ترمیم ریشه دندان است و به منظور آماده‌سازی کانال ریشه دندان از آن استفاده می‌شود. در گذشته به منظور آماده‌سازی کانال ریشه دندان از فایل‌های دستی یا دستگاه‌های غیر اتوماتیک استفاده می‌شد که عدم کنترل دندانپزشک بر حرکات دستگاه، احتمال شکستگی فایل داخل دندان را به همراه داشت اما با کمک این دستگاه می‌توان ریشه دندان را بدون هیچ نقصی تخلیه کرد.

مدیرعامل شرکت ادامه داد: این دستگاه مورد استفاده تقریبا تمامی متخصصین درمان ریشه و حدود نیمی از دندان‌پزشکان عمومی است.

وی در ارتباط با میزان برابری این محصول با سایر محصولات مشابه بازار گفت: این محصول مطابق با نمونه‌های خارجی ساخته شده است و نمونه داخلی ندارد.

بهزاد گفت: واردات این دستگاه موجب خروج سالانه حدود نیم میلیون دلار ارز از کشور می‌شود که با تولید و توزیع این محصول در بازار می‌توانیم ضمن ایجاد اشتغال پایدار، از خروج این مقدار ارز نیز جلوگیری کنیم.

وی گفت: ما با حمایت صندوق پژوهش و فناوری حوزه سلامت توانست از تسهیلات نمونه‌سازی صندوق برای تکمیل محصول استفاده کند. این تسهیلات پس از عقد قرارداد با صندوق، در کمتر از یک روز کاری به حساب شرکت واریز شد.

حمیدرضا فرهادی، مدیرعامل صندوق پژوهش و فناوری گفت: محصول این شرکت در حوزه دندانپزشکی و تحت عنوان اندوروتاری است؛ این محصول رقیب داخلی ندارد اما حدود ۲۴ شرکت خارجی از ۹ کشور تاکنون محصولات خود را در این بخش به بازار ایران عرضه کرده‌اند.

فرهادی ادامه داد: پاکسازی کانال ریشه دندان با بالاترین کیفیت و کمترین زمان، کاهش چشم‌گیر احتمال بروز درد پس از درمان و همچنین سرعت در انجام درمان و کاربری ساده و آسان از مهم‌ترین مزایای این دستگاه است.


11576146
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار علمی فناوری

علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» یک مطالعه جدید نشان داده است که یک رژیم غذایی گیاهی سرشار از غذا‌های فرآوری شده، برخلاف رژیم‌های غذایی گیاهی سالم مبتنی بر غذا‌های کامل و تازه، خطر ابتلا به بیماری قلبی را افزایش می‌دهد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» کارشناسان فضایی هشدار می‌دهند که مدار پایین زمین به سرعت در حال نزدیک شدن به نقطه‌ای بحرانی است که می‌تواند بشریت را از توانایی کنترل فضای نزدیک به زمین محروم کند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» موتورولا از Moto G Power جدید رونمایی کرده است که مجهز به فناوری و مشخصات پیشرفته برای رقابت با جدیدترین گوشی‌های اندرویدی است.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» به گفته یک عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، آلودگی هوا و استعمال دخانیات سبب بروز سرطان مثانه می‌شود.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» وزیر آموزش و پرورش نبود نرم‌افزار‌های جامع مدیریت مدرسه را یکی از خلأ‌های جدی دانست و گفت: مدیریت مدرسه، ارتباط با اولیا و ارزشیابی دانش‌آموزان باید هوشمند شود.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» دانشیار دانشگاه علوم پزشکی مشهد با اشاره به پایین‌تر بودن سن ابتلا به سرطان پستان در ایران نسبت به میانگین جهانی گفت: تشخیص دیرهنگام بیماری چالش است.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» دانشجوی پزشکی حاضر در عمره دانشجویی می‌گوید این سفر، پزشکی را از یک رشته تحصیلی به یک تعهد انسانی تبدیل کرد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» مدیرکل قرآن، عترت و نماز وزارت آموزش‌وپرورش گفت: بر اساس آخرین آمار موجود، کمتر از ۱۵ درصد مدارس کشور نمازخانه ندارند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» طب سنتی ترکیبی مهم را برای سلامتی بدن پیشنهاد می‌کند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» یک استارتاپ آمریکایی آزمایشگاه جیبی Tiiny AI را راه‌اندازی کرده است که توسط رکورد‌های جهانی گینس به عنوان کوچکترین ابررایانه هوش مصنوعی شخصی جهان شناخته شده است.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است