استانی 23:54 - 09 فروردین 1402

ارائه غذاهای محلی کردستان در ماه مبارک رمضان به گردشگران نوروزی

منصور مهرزاد در گفت و گو با خبرنگار مهر اظهار کرد: با توجه به تقارن بهار قرآن با بهار طبیعت، هر شب غذاهای بومی سفره کردستان مناسب افطار با همکاری اداره‌کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی کردستان و همت بخش خصوصی برای مسافران و گردشگران نوروزی در محل موزه مردم‌شناسی خانه کُرد سنندج تهیه و عرضه می‌شود.

وی افزود: هدف آن است علاوه بر معرفی نوروز و نمادهای فرهنگی، تاریخی و طبیعی منطقه به مهمانان نوروزی، خوراک و غذای بومی و محلی نیز به عنوان یکی از پتانسیل‌های گردشگری استان به گردشگران شناسانده شود.

وی با بیان اینکه سفره بومی کردستان در سه بخش غذاهای اصلی، پیش‌غذا، دسر و دمنوش برای سفره افطار تهیه و ارائه می‌شود، عنوان کرد: نان «بزلماج و لاساجی»، «برساق»، «خوش‌ئاو»، «حه‌لوای گوله‌زه‌رد»، «آش قلیه»، دمنوش‌های «ونه‌ته‌ق و گول پونه»، «گول بابونه»، بهارنارنج و…از جمله غذاها و دمنوش‌هایی هستند که اصالت غذا، طعم، مزه و مواد تشکیل دهنده، سفره‌آرایی و چیدمان سنتی و رعایت نکات بهداشتی در آن مورد توجه قرار می‌گیرد.

وی افزود: امیدوارم که این نوروز، نوروزی خواستنی‌تر و پر برکت‌تر برای مردم، مسافران و گردشگران داخلی و خارجی به استان مهمان‌نواز و سرسبز کردستان باشد.


11851278
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار استانی

استانی
«باشگاه خبرنگاران» به‌منظور مدیریت بهینه مصرف انرژی و کاهش هزینه‌های اداری در فصل گرم سال ساعت کاری ادارات دولتی تغییر کرد و پنجشنبه‌ها تعطیل شد.
استانی
«باشگاه خبرنگاران» به‌منظور مدیریت بهینه مصرف انرژی و کاهش هزینه‌های اداری در فصل گرم سال ساعت کاری ادارات دولتی تغییر کرد و پنجشنبه‌ها تعطیل شد.
استانی
«باشگاه خبرنگاران» معاون بندری و اقتصادی اداره کل بنادر و دریانوردی استان بوشهر گفت: یک فروند کشتی حامل ۲۲ هزار تن برنج وارداتی در اسکله بندر بوشهر پهلو گرفت.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است