بین‌الملل 17:14 - 02 اسفند 1402
دولت انگلیس امروز تحریم‌های جدیدی را علیه روسیه به بهانه مرگ الکسی ناوالنی منتقد سرشناس دولت مسکو وضع کرد.

انگلیس تحریم‌های جدیدی علیه روسیه به بهانه مرگ ناوالنی وضع کرد

طبق بیانیه وزارت امور خارجه انگلیس ۶ نفر از مدیران ارشد زندانی که ناوالنی در آن حبس بود، به دلیل آنچه بد رفتاری با وی نامیده شده است، در فهرست این تحریم‌ها قرار گرفته‌اند.

بر این اساس وادیم کنستانتینوویچ کالینین، رئیس زندان به همراه سرگئی نیکولاویچ کورژوف، واسیلی الکساندرویچ ویدرین، ولادیمیر ایوانوویچ پیلیپچیک، الکساندر ولادیمیرویچ گولیاکوف و الکساندر والریویچ اوبرازتسف، معاونان وی، توسط انگلیس تحریم شده‌اند.

بر اساس بیانیه وزارت امور خارجه انگلیس، افراد تحریم شده از ورود به این کشور منع و دارایی‌های آن‌ها مسدود شده است.

دیوید کامرون وزیر امور خارجه انگلیس در این باره گفت: واضح است که مقام‌های روسیه ناوالنی را یک تهدید می‌دانستند و بار‌ها سعی کردند او را ساکت کنند.

وی ادعا کرد: ماموران سرویس امنیت فدرال روسیه او را در سال ۲۰۲۰ با ماده نوویچوک مسموم و به دلیل فعالیت‌های سیاسی مسالمت آمیز زندانی کردند.

وزیر امور خارجه انگلیس با بیان این ادعا که «هیچ کس نباید در ماهیت ظالمانه نظام روسیه شک کند» افزود: ما امروز بلندپایه‌ترین مقام‌های زندان را که مسئول نگهداری ناوالنی بودند، تحریم می‌کنیم. کسانی که مسئول رفتار وحشیانه علیه او بودند تردید نکنند که ما آن‌ها را پاسخگو خواهیم کرد.

الکسی ناوالنی منتقد سرشناس دولت روسیه که در حال طی کردن دوران محکومیت خود در زندانی در منطقه یامالو-نِنِتس روسیه بود، جمعه هفته گذشته جان خود را از دست داد.

خبرگزاری ریانووستی گزارش داد که او بعد از یک پیاده‌روی احساس ناخوشایندی کرد و بی‌درنگ هوشیاری خود را از دست داد. بر اساس این گزارش، کارکنان پزشکی زندان برای احیای وی وارد عمل شدند و یک تیم فوریت‌های پزشکی فراخوانده شد؛ آن‌ها سعی کردند ناوالنی را احیا کنند، اما موفق نشدند. در نهایت، پزشکان اورژانس، مرگ او را تأیید کردند. منابع قضایی اعلام کردند که دلایل مرگ ناوالنی در حال بررسی است.

دمیتری پسکوف سخنگوی دفتر ریاست‌جمهوری روسیه نیز در این باره گفت: «سازمان زندان‌های فدرال روسیه همه بررسی‌ها را درباره مرگ ناوالنی انجام می‌دهد.» وی تاکید کرد که علت مرگ ناوالنی باید توسط پزشکان مشخص شود.

ناوالنی که به‌دلیل محکومیت‌های قبلی زندانی بود، ۱۳ مرداد در پایان یک محاکمه دیگر به ۱۹ سال زندان محکوم شده بود. وی که در دهه اخیر سرسخت‌ترین منتقد پوتین معرفی می‌شد، در دادگاه‌های قبلی به جرم «کلاهبرداری و سرپیچی از احکام قضایی» در مجموع به ۱۱ سال و ۶ ماه زندان محکوم و سازمان او به عنوان "سازمان افراطی" غیرقانونی اعلام شد.

ناوالنی و حامیانش معتقد بودند که این پرونده نیز همچون اتهامات قبلی انگیزه سیاسی داشت و هدف آن دور نگه داشتن او از عرصه سیاست برای مدتی طولانی‌تر است.

منبع: ایرنا


12032688
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار بین‌الملل

بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» زلنسکی اعلام کرد که پس از تماس تلفنی با فرستاده ویژه کاخ سفید و جرد کوشنر، دو طرف درباره چارچوب و مراحل بعدی مذاکرات صلح توافق کردند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» در پی تیراندازی در رستورانی در پایتخت اداری آفریقای جنوبی ۱۱ نفر کشته و ۱۴ نفر زخمی شدند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رئیس جمهور فرانسه اعلام کرد روز دوشنبه به لندن می‌رود تا همراه با زلنسکی و رهبران اروپایی درباره وضعیت اوکراین و مذاکرات آتش‌بس گفت‌و‌گو کند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» وزیر امور خارجه مصر بر ضرورت استقرار فوری نیروی بین‌المللی حافظ صلح برای نظارت بر آتش‌بس در غزه تأکید کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» وزیر خارجه ترکیه مدعی است که خلع سلاح حماس نیازمند تشکیل دولت مدنی و نیروی امنیتی بین‌المللی است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رئیس دولت موقت سوریه در مجمع دوحه پیرامون تجاوزگری رژیم صهیونیستی، انتخابات سوریه و عضویت سابق در گروه‌های تروریستی صحبت کرد. 
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» وزیر انرژی قطر هشدار داد که همزمان با افزایش کاربرد هوش مصنوعی، تقاضا برای سوخت به طور بی‌سابقه افزایش خواهد یافت.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رئیس جمهور موقت سوریه و نخست وزیر لبنان در نشست دوحه در مورد تقویت همکاری گفت‌و‌گو کردند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا می گوید که این اتحادیه علیرغم انتقادات در استراتژی امنیت ملی، ایالات متحده را متحد خود می‌داند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» سازمان مدیریت بحران اندونزی اعلام کرد که سیل‌های ویرانگر و رانش زمین بیش از ۹۰۰ نفر را در جزیره سوماترا کشته است.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است