سیاسی 21:55 - 12 آذر 1403
رئیس‌جمهور با اشاره به اینکه بنزین گران می‌شود گفت: وقتی ارز اختصاص داده نشود باید از جایی جبران شود.

پزشکیان: بنزین گران می‌شود

مسعود پزشکیان رئیس جمهور کشورمان در گفتگوی زنده تلویزیونی با مردم اظهار کرد: در مدت ۱۰۰ روز گذشته حوادث مختلفی رخ داده است. فردای مراسم تحلیف، اسماعیل هنیه به شهادت رسید از آن پس ما درگیر اتفاقات و جنگ‌هایی در منطقه شدیم و روند آرامشی که باید در ادامه کار داشتیم به هم خورد. 

وی افزود: تلاش کردیم تا هیئت دولت را بر اساس نظرسنجی‌های مختلفی که از کارشناسان و احزاب مختلف داشتیم تشکیل دهیم، از آغاز به کارمان مشکلاتی داشتیم و باید پول گندمکاران را می‌دادیم، اعتراضات پرستاران را سامان می‌دادیم و مشکلات بازنشستگان را حل می‌کردیم.

رئیس جمهور ادامه داد: مبنای ما قانون برنامه هفتم است. طبیعتاً مسئول هر بخش از اجرای قانون را تعیین کردیم همچنین مجبور بودیم که به سرعت بودجه را تدوین کنیم و به صورت شبانه‌روزی این کار را انجام دادیم و علی رغم فرصت کمی که داشتیم در زمان مناسب لایحه را به دولت دادیم. 

پزشکیان گفت: خیلی‌ها گفتند که بودجه را انبساطی نوشتید، اماخوشبختانه مجلس به آن بودجه رای داد. یکی از بحث‌های مهمی که باید بگویم وفاق ملی است، برای اولین بار ما یک استاندار سنی و کرد را انتخاب کردیم که این موضوع اولین بار است که در کشور اتفاق می‌افتد. ما برای اولین بار یک عرب، قشقایی و بلوچ را به عنوان استاندار معرفی کردیم، اکنون شمار خانم‌ها در بدنه دولت بیش از همیشه است. 

اما اکنون در حال انتخاب فرمانداران از بین بانوان توانمند هستیم و همه اینها بدون مساعدت رهبر معظم انقلاب امکان‌پذیر نبود و اگر ایشان نبودند این اشخاص در ارزیابی‌ها رد می‌شدند.


12122905
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها
صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است