سیاسی 21:11 - 02 اسفند 1402
فرمانده نیروی دریایی سپاه با اشاره به شناور‌های شهید صیاد شیرازی و شناور حسن باقری گفت: این شناور‌ها ۲۸ موشک پدافندی و کروز دارد.

سردار تنگسیری: شناور‌های جدید سپاه ۲۸ موشک پدافندی و کروز دارد

سردار علیرضا تنگسیری فرمانده نیروی دریایی سپاه در برنامه صبح بخیر ایران در مورد شکل‌گیری تیپ ناوگروه شهید سلیمانی گفت: ما شاهد یک افتخار ملی بودیم. تا قبل از انقلاب ما از لحاظ نیرو‌های مسلح در وابستگی کامل قرار داشتیم. بالاترین سلاح موشکی ما، موشک‌هایی با بردی بسیار کوتاه بودند. امروز ما افتخار این را داریم که نیروی دریایی قهرمان کشور ما شناور‌هایی نظیر شناور شهید صیاد شیرازی و شناور حسن باقری را ساخته است.

وی افزود: شهید حسن باقری طراح عملیات فتح‌المبین و بیت‌المقدس بود. شهید صیاد شیرازی نیز شهید وحدت بود، کسی که زحمات بسیاری در غرب کشور کشید. آخرین سیلی او به دشمن در عملیات مرصاد بود؛ لذا ما نام این دو شهید را برای شناور‌ها انتخاب کردیم. افتخار می‌کنیم که نیروی دریایی سپاه با ۱۰۳ شرکت دانش‌بنیان و ۳۲ دانشگاه ارتباط سازنده برقرار کرده است.

تنگسیری در مورد جزئیات شناور‌های ساخته شده، اظهار داشت: ما این شناور‌های فوق‌العاده را در زمان تحریم ساخته‌ایم. طول این شناور ۶۸ متر، ارتفاع ۱۴ متر و عرض آن ۱۸.۵ متر است. این شناور ۴ موتور محرک و بدنه کاتاماران دارد. این بدنه از آلومینیم بوده که در دنیا ما سومین کشوری هستیم که افتخار تولید آن را داریم. این یعنی اگر این شناور در یک بدنه مورد اصابت قرار بگیرد، غرق نمی‌شود و تحرک خود را از دست نمی‌دهد. این شناور دو حالت دریامانی و دریانوردی دارد که دریامانی آن تا فورس ۷ و بالاترین موج‌های اقیانوس را می‌تواند تحمل کند و دریانوردی آن نیز تا فورس ۶ را پشت سر می‌گذارد.

وی در ادامه گفت: ما ۶ فروند از موشک‌های صیاد۳ را روی این شناور داریم که می‌تواند با رادار داخلی خود تا فاصله ۱۵۰ کیلومتری اهداف را شناسایی کند. همچنین ۱۶ موشک عمودپرواز نواب روی این شناور وجود دارد که ساخت وزارت دفاع هستند.

تنگسیری اظهار داشت: افتخار ما در خصوص این شناور‌ها این است که جوانانی زیر ۳۵ ساله ایده‌پردازی و طراحی آن‌ها را انجام داده‌اند. این شناور‌ها ۶ موشک کروز دارد که شعاع ۴۰ تا ۷۵۰ کیلومتری را با یک سامانه فرمان آتش تحت پوشش قرار می‌دهد. ما از «ما می‌توانیم» به «ما توانستیم» رسیدیم.

وی در خصوص تاثیر مشارکت مردم در پیشرفت‌های کشور گفت: اگر استحکام کشور از پایه و از سمت مردم باشد دشمن ناامید می‌شود؛ هرجا دشمن و شیطان از ما ناراحت شود یعنی توانستیم مشت محکمی بر دهان آن‌ها بکوبیم. انتخابات و حضور مردم در راهپیمایی ۲۲ بهمن و حماسه آفرینی آن‌ها باعث ناامیدی دشمن شد.

منبع: ایسنا


12032743
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار سیاسی

سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر امور خارجه ایران و وزیر امور خارجه عربستان عصر امروز در یک تماس تلفنی درباره روابط دوجانبه و تحولات منطقه‌ای و بین‌المللی گفت‌و‌گو کردند.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» معاون اول رئیس‌جمهور با اشاره به اینکه اصلاحات ساختاری نباید بر معیشت مردم تأثیر منفی داشته باشد، گفت: با احتکار و گران‌فروشی باید مقابله شود.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس‌جمهور با تأکید بر اینکه معیشت مردم اولویت بی‌بدیل دولت در شرایط کنونی است، تصریح کرد: هر میزان درآمد ارزی کشور باید پیش از هر بخش دیگری در مسیر بهبود زندگی و معیشت مردم به‌کار گرفته شود.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» در پی پرتاب ۳ ماهواره ایرانی به فضا، معاون اول رئیس‌جمهور در نامه‌ای به وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات ضمن تبریک این اقدام ارزشمند، تاکید کرد: فناوری‌های فضایی تجلی آشکاری از پیشرفت‌های کشوری است که در برابر تحریم‌های ظالمانه ایستادگی کرده ...
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس گروه دوستی پارلمانی ایران و روسیه بر اهمیت توسعه تجارت میان دو کشور تأکید کرد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر کشور گفت: استان‌ها باید نمایشگاهی از فرصت‌های سرمایه‌گذاری را ارائه دهند و در خصوص جذب سرمایه‌گذاران خارجی، بر همسایگان تمرکز کنند.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس جمهور با تأکید بر نقش معاونت راهبردی به‌عنوان اتاق فکر دولت و رصدخانه کارشناسی کشور، استفاده از نظرات نخبگان را شرط اساسی عبور از ناترازی‌ها دانست.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس جمهور با تأکید بر نقش معاونت راهبردی به‌عنوان اتاق فکر دولت و رصدخانه کارشناسی کشور، استفاده از نظرات نخبگان را شرط اساسی عبور از ناترازی‌ها دانست.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس‌جمهور در پیامی درگذشت زنده یاد بهرام بیضایی هنرمند و کارگردان برجسته سینما و تئاتر ایران را تسلیت گفت.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس‌جمهور در پیامی با تأکید بر جایگاه ممتاز استاد ابراهیمی دینانی در سپهر اندیشه و حکمت اسلامی، گفت: این استاد برجسته از تبار حکیمانی است که عقلانیت و معنویت را به‌درستی به هم پیوند زده‌اند.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است