بین‌الملل 17:43 - 29 دی 1400
رئیس‌جمهوری قزاقستان بر اهمیت تقویت اطلاعات نظامی این کشور تاکید کرد.

توکایف: اطلاعات نظامی قزاقستان تقویت شود

به گزارش ایسنا، به نقل از اسپوتنیک، قاسم جومارت توکایف، رئیس‌جمهوری قزاقستان روز چهارشنبه طی دیدار با مقامات وزارت دفاع این کشور بر لزوم تقویت اطلاعات نظامی این کشور جهت ارائه اطلاعات سریع و دسته بالا درخصوص تهدیدات داخلی و خارجی به سران کشوری تاکید کرد.

دفتر ریاست‌جمهوری توکایف در بیانیه‌ای در این رابطه گفت: با توجه به شرایط سیاست جغرافیایی و تهدیدات کنونی در سطح منطقه‌ای، رئیس‌جمهوری خواهان افزایش اساسی توانایی‌های نظامی نیروهای مسلح قزاق شده است. اطلاعات نظامی باید تقویت شود تا اطلاعات قابل اطمینان درخصوص تهدیدات داخلی و خارجی به موقع به سران کشور برسد.

توکایف افزود که این کشور نتوانسته از توانایی‌های ارتش خود در شرایط بحرانی استفاده کند و مجبور شده که از خارج از کشور کمک دریافت کند.

رئیس‌جمهوری قزاقستان همچنین به وزارت دفاع این کشور توصیه کرد تا برنامه‌ها درخصوص خرید تسلیحات و تجهیزات نظامی برای سال ۲۰۲۲ را بررسی کنند و از وقایع ماه ژانویه درس بگیرد.

توکایف روز چهارشنبه از انتصاب روسلان جکسیلیک‌اف به عنوان وزیر دفاع جدید قزاقستان خبر داد.

انتهای پیام


11417830
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار بین‌الملل

بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» صدراعظم آلمان پس از گفت‌و‌گو با پادشاه اردن، خواستار آغاز مرحله دوم آتش‌بس در غزه شد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» نروژ خواستار استقرار فوری نیرو‌های حافظ صلح در غزه شد و بر شکنندگی آتش‌بس تأکید کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» زلنسکی اعلام کرد که پس از تماس تلفنی با فرستاده ویژه کاخ سفید و جرد کوشنر، دو طرف درباره چارچوب و مراحل بعدی مذاکرات صلح توافق کردند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» در پی تیراندازی در رستورانی در پایتخت اداری آفریقای جنوبی ۱۱ نفر کشته و ۱۴ نفر زخمی شدند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رئیس جمهور فرانسه اعلام کرد روز دوشنبه به لندن می‌رود تا همراه با زلنسکی و رهبران اروپایی درباره وضعیت اوکراین و مذاکرات آتش‌بس گفت‌و‌گو کند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» وزیر امور خارجه مصر بر ضرورت استقرار فوری نیروی بین‌المللی حافظ صلح برای نظارت بر آتش‌بس در غزه تأکید کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» وزیر خارجه ترکیه مدعی است که خلع سلاح حماس نیازمند تشکیل دولت مدنی و نیروی امنیتی بین‌المللی است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رئیس دولت موقت سوریه در مجمع دوحه پیرامون تجاوزگری رژیم صهیونیستی، انتخابات سوریه و عضویت سابق در گروه‌های تروریستی صحبت کرد. 
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» وزیر انرژی قطر هشدار داد که همزمان با افزایش کاربرد هوش مصنوعی، تقاضا برای سوخت به طور بی‌سابقه افزایش خواهد یافت.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رئیس جمهور موقت سوریه و نخست وزیر لبنان در نشست دوحه در مورد تقویت همکاری گفت‌و‌گو کردند.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است