سیاسی 17:56 - 11 آبان 1403
رئیس شورای راهبردی روابط خارجی گفت: احتمال اینکه برد موشک‌های ایران افزایش یابد، وجود دارد.

خرازی: احتمال افزایش برد موشکی ایران وجود دارد

کمال خرازی در گفت‌وگو با المیادین با تاکید بر اینکه رژیم صهیونیستی در جنگ علیه غزه و لبنان محاسبات اشتباهی داشته است، گفت: آنها فکر می‌کردند با حمله به غزه و لبنان می‌توانند حماس و حزب‌الله را نابود کنند. فکر می‌کردند که با شهادت رهبران حماس و حزب‌الله این جنبش‌های مردمی فروکش می‌کنند. اینها محاسبات اشتباه آنان بود. در خود اسرائیل هم خیلی‌ها به این محاسبات اشتباه اقرار می‌کنند، زیرا تفکر مقاومت و آزادی خواهی را نمی‌توان با عملیات نظامی از بین برد.

رئیس شورای راهبردی روابط خارجی همچنین با تبریک انتخاب شیخ نعیم قاسم به عنوان دبیرکل حزب‌الله لبنان و آرزوی توفیق ایشان گفت: مسلما حزب‌الله تحت رهبری ایشان همچنان باقوت کار خود را ادامه خواهد داد. یکی از سیاست‌های مرحوم نصرالله این بود که کسانی را برای جانشینی خودش و رده‌های مختلف حزب تربیت کرده بود، به طوری که بلافاصله بتوانند جایگزین مدیران و رهبران قبلی حزب‌الله شوند. با این سیاست است که امروز حزب‌الله با قوت به کار خود ادامه می‌دهد و خواسته اسرائیلی‌ها که با شهادت ایشان حزب‌الله فروبپاشد، محقق نشده است.

درحال تکمیل...


12111349
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار سیاسی

سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» معاون اجرایی رئیس‌جمهور اعلام کرد: بر اساس نظرسنجی‌های انجام‌شده، مهم‌ترین نارضایتی مردم تهران آلودگی هواست؛ بنابراین رضایت شهروندان در گرو کاهش این معضل خواهد بود.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» مسعود پزشکیان، از رضا امیرخانی عیادت کرد و در جریان وضعیت و روند درمانی او قرار گرفت.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس‌جمهور گفت: اجرای موفق طرح توسعه حمل و نقل ریلی حومه‌ای در تهران می‌تواند پیشران توسعه آن به دیگر استان‌ها و کلان‌شهر‌ها باشد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» معاون تبلیغات و روابط عمومی نیروی زمینی سپاه­ پاسداران انقلاب اسلامی گفت: رزمایش سهند ۲۰۲۵ خط بطلانی بر طرح انزوای ایران و حاکی از تقویت نقش و جایگاه ایران در جهان است.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس جمهور با تأکید بر ضرورت تحقق عملی حقوق مردم و آزادی‌های مشروع، گفت در نگاه رهبر معظم انقلاب، آزادی حقی الهی برای مردم و تکلیفی جدی بر دوش حکومت است.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس‌جمهور با بیان اینکه اجرای آزمایشی شیوه‌های نوین آموزشی یک نقطه آغاز است، گفت: بهره‌گیری از فضای تعاملی و روش‌های نوین آموزشی می‌تواند بیش از پیش توسعه یابد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی شورای نگهبان تاکید کرد: قانون اساسی پس از انقلاب، حقوق ملّت را در فصلی مستقل و تفصیلی و همچنین در اصول متعدد دیگر، به‌عنوان بخشی از هویت نظام سیاسی تثبیت کرده است.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» مدیر دفتر کمیته بین المللی صلیب سرخ در عراق با سفیر جمهوری اسلامی ایران در عراق ملاقات و گفت‌و‌گو کرد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» سفیر ایران در تونس در دیدار با قائم مقام وزارت خارجه این کشور، دعوتنامه رسمی وزیر خارجه کشورمان از همتای تونسی‌اش را برای سفر به تهران، تقدیم وی کرد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» معاون اول رئیس‌جمهور گفت: باید به سمتی برویم که مردم بهره دستاورد پیشرفت‌های علمی و فناوری را در زندگی و سفره خود ببینند.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است