سیاسی 08:53 - 25 فروردین 1400
سرویس سیاست خارجی اتحادیه اروپا در بخشی از یک بیانیه مطرح کرد که ایران از موضوعات گفت‌وگوی مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا و وزیر امور خارجه آمریکا بوده است.

گفت‌وگوی جوزپ بورل و آنتونی بلینکن پیرامون ایران و برجام

به گزارش ایسنا، در بخشی از بیانیه‌ای که پایگاه اینترنتی سرویس سیاست خارجی اتحادیه اروپا پس از دیدار و گفت‌وگوی جوزپ بورل مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا و آنتونی بلینکن وزیر امور خارجه آمریکا در بروکسل منتشر کرد، آمده است: جوزپ بورل و آنتونی بلینکن روز سه شنبه گفت‌وگو کردند. هر دوی آن ها به وضعیت ایران و وضع فعلی مذاکرات بازگردانی برجام به اجرایی شدن کامل اشاره کردند. 

همچنین در این بیانیه آمده است: مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا و وزیر امور خارجه آمریکا موافقت کردند که هر دو در زمینه این مسائل و دیگر مسائل در اولویت سیاست خارجی و امنیتی و چالش‌ها همکاری کنند. 

انتهای پیام


11024863
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار سیاسی

سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» دبیر شورای نگهبان با ریاکارانه خواندن دلسوزی آمریکا و رژیم صهیونیستی برای مردم ایران، گفت: ادعای آنان درحالی تکرار می‌شود دستشان به خون عزیزترین فرزندان این ملت آلوده است.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» دیوان محاسبات کشور اعلام کرد که در لایحه بودجه ۱۴۰۵ درج قسمتی از منابع خارج از بودجه عمومی و ابهام در نحوه محاسبه منابع نفت می‌تواند زمینه‌ساز بی‌انضباطی مالی شود.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس‌جمهور بر شناسایی و رفع کاستی‌های تصمیمات اخیر به‌منظور جلوگیری از بروز مشکلات معیشتی برای مردم تأکید کرد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» معاون سیاسی وزیر کشور گفت: با تعامل مجلس شورای اسلامی، طرح ساماندهی تجمعات را ذیل اصل ۲۷ قانون اساسی نهایی کرده‌ایم و منتظریم.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی وزارت امور خارجه ورود غیرقانونی وزیر امور خارجه رژیم صهیونیستی به منطقه سومالی لند را محکوم کرد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی وزارت امور خارجه ورود غیرقانونی وزیر امور خارجه رژیم صهیونیستی به منطقه سومالی لند را محکوم کرد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» معاون اجرایی رئیس‌جمهور گفت: جراحی اقتصادی دولت جریان رانت و فساد را از بین خواهد برد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی دولت از تصویب اختصاص بسته حمایتی ۷۰۰ همتی دولت از تولیدکنندگان خبر داد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر امور خارجه با اشاره به اینکه الان زمان مناسبی برای مذاکره نیست و این به دلیل سیاست‌های آمریکا است، گفت: ما هیچ وقت میز مذاکره را ترک نکردیم.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» معاون اول رئیس‌جمهور گفت: اقدامات و طرح‌های اخیر دولت در طرح معیشتی و امنیت غذایی و همچنین بنزین با پشتوانه دانشگاه‌ها و بهره‌گیری از نظرات کارشناسی آنان بود.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است