سیاسی 08:53 - 25 فروردین 1400
سرویس سیاست خارجی اتحادیه اروپا در بخشی از یک بیانیه مطرح کرد که ایران از موضوعات گفت‌وگوی مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا و وزیر امور خارجه آمریکا بوده است.

گفت‌وگوی جوزپ بورل و آنتونی بلینکن پیرامون ایران و برجام

به گزارش ایسنا، در بخشی از بیانیه‌ای که پایگاه اینترنتی سرویس سیاست خارجی اتحادیه اروپا پس از دیدار و گفت‌وگوی جوزپ بورل مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا و آنتونی بلینکن وزیر امور خارجه آمریکا در بروکسل منتشر کرد، آمده است: جوزپ بورل و آنتونی بلینکن روز سه شنبه گفت‌وگو کردند. هر دوی آن ها به وضعیت ایران و وضع فعلی مذاکرات بازگردانی برجام به اجرایی شدن کامل اشاره کردند. 

همچنین در این بیانیه آمده است: مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا و وزیر امور خارجه آمریکا موافقت کردند که هر دو در زمینه این مسائل و دیگر مسائل در اولویت سیاست خارجی و امنیتی و چالش‌ها همکاری کنند. 

انتهای پیام


11024863
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار سیاسی

سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» ‏سخنگوی دولت با تبریک روز دانشجو نوشت: توسعه ایران بدون شنیدن صدای دانشگاه ممکن نیست.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رییس مرکز پژوهش‌های مجلس در مراسم افتتاحیه دوره آموزشی شبیه سازی سازی مبتنی بر بازی‌های جدی گفت: این بازی‌ها از ابزار‌های اصلی حکمرانی نوین هستند.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی شورای نگهبان گفت: اینکه گفته می‌شود آقای پزشکیان در انتخابات مجلس توسط شورای نگهبان ردصلاحیت شده است، صحیح نیست.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر امور خارجه کشورمان گفت که تهران آماده از سرگیری مذاکرات با دولت آمریکا در مورد مسائل هسته‌ای است و این موضوع به رویکرد و نظر ایالات متحده بستگی دارد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» ملی‌پوشان نوجوانان ترای اتلون ایران موفق شدند سه نشان طلا، نقره و برنز قهرمانی آسیا را از آن خود کنند.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» نشست مشترک سران قوای مجریه، مقننه و قضائیه برگزار شد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» مراسم گرامیداشت امیر، سرلشکر، خلبان شهید احمد کشوری، یکی از برجسته‌ترین چهره‌های دوران دفاع مقدس برگزار شد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران و «بدر عبدالعاطی» وزیر امور خارجه مصر، در یک تماس تلفنی در خصوص روابط دوجانبه و تحولات منطقه رایزنی و تبادل نظر کردند.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» فرمانده سپاه بهارستان از شناسایی و دستگیری افرادی خبر داد که وابسته به سازمان نفاق بودند و در روزهای اخیر در وقوع چند مورد آتش‌سوزی در استان تهران نقش داشته‌اند.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس گفت: ذات آمریکا حمایت از تروریسم و قاچاق سازمان یافته و مقابله با ملت‌های آزاده و مبارز است.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است