سیاسی 08:53 - 25 فروردین 1400
سرویس سیاست خارجی اتحادیه اروپا در بخشی از یک بیانیه مطرح کرد که ایران از موضوعات گفت‌وگوی مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا و وزیر امور خارجه آمریکا بوده است.

گفت‌وگوی جوزپ بورل و آنتونی بلینکن پیرامون ایران و برجام

به گزارش ایسنا، در بخشی از بیانیه‌ای که پایگاه اینترنتی سرویس سیاست خارجی اتحادیه اروپا پس از دیدار و گفت‌وگوی جوزپ بورل مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا و آنتونی بلینکن وزیر امور خارجه آمریکا در بروکسل منتشر کرد، آمده است: جوزپ بورل و آنتونی بلینکن روز سه شنبه گفت‌وگو کردند. هر دوی آن ها به وضعیت ایران و وضع فعلی مذاکرات بازگردانی برجام به اجرایی شدن کامل اشاره کردند. 

همچنین در این بیانیه آمده است: مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا و وزیر امور خارجه آمریکا موافقت کردند که هر دو در زمینه این مسائل و دیگر مسائل در اولویت سیاست خارجی و امنیتی و چالش‌ها همکاری کنند. 

انتهای پیام


11024863
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار سیاسی

سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» معاون اول رئیس‌جمهور گفت: ما به باز پیکربندی جدی در نظام مدیریتی و تربیت نسل از مدیرانی که به ساخت آینده می‌اندیشند، نیازمندیم.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» سفیر جدید ایران در ارمنستان، امروز سه‌شنبه پیش از عزیمت به محل مأموریت خود با وزیر امور خارجه دیدار کرد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» قائم مقام وزارت امور خارجه عربستان سعودی و معاون وزیر امور خارجه چین روز سه شنبه در پایان سومین نشست سه‌جانبه ایران، چین و عربستان، با وزیر امور خارجه کشورمان دیدار و گفت‌و‌گو کردند.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» معاون رئیس‌جمهور در امور زنان و خانواده گفت: باور دولت این است که مسیر پیشرفت ایران بدون حضور هم‌زمان و متوازن زنان و مردان امکان‌پذیر نیست.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی ستاد کل نیرو‌های مسلح گفت: تجربه جنگ ۱۲روزه ثابت کرد توان موشکی، پهپادی و پدافندی کشور ابتکار عمل را از دشمن گرفت.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی شورای نگهبان با بیان اینکه قانون اساسی تاریخ تحولات سیاسی و اجتماعی ماست، گفت: مهم‌ترین ارزش‌های یک ملت و ضوابط اداره کشور در قانون اساسی است
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» معاون سیاسی دفتر رئیس‌جمهور از سفر ۲ روزه رئیس‌جمهور پزشکیان به قزاقستان و سپس ترکمنستان خبر داد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» مولوی عزمی عبدالحمید رئیس سازمان اسلامی‌ شورای مشورتی مالزی با حضور در مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی با حجت الاسلام والمسلمین دکتر حمید شهریاری دبیرکل مجمع دیدار و گفت‌گو کرد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» مولوی عزمی عبدالحمید رئیس سازمان اسلامی شورای مشورتی مالزی با حضور در مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی با حجت الاسلام والمسلمین دکتر حمید شهریاری دبیرکل مجمع دیدار و گفت‌و‌گو کرد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» معاون اول رئیس جمهور با اشاره به مشکلات معیشتی، گفت: باید از مردم عذرخواهی کنیم که نتوانستیم دین خود را ادا کنیم.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است