بین‌الملل 09:13 - 06 خرداد 1402

ژاپن و امارات توافقنامه همکاری نظامی و دفاعی امضا کردند

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از خبرگزاری رسمی امارات، «مبارک سعید بن غافان الجابری» یکی از مسئولان وزارت دفاع امارات و «اکیو ایسوماتا» سفیر ژاپن در ابوظبی، با حضور تعدادی از افسران ارشد وزارت دفاع امارات، یک توافقنامه همکاری‌های مشترک امضا کردند.

در این توافقنامه، بر تقویت همکاری‌های مشترک میان امارات و ژاپن در زمینه‌های نظامی و دفاع تاکید شده است.

بر اساس مفاد توافقنامه مذکور که در ساختمان وزارت دفاع ابوظبی امضا شد، بر ضرورت اجرای پروژه‌های پژوهشی و گسترش تولیدات مشترک در کنار تقویت همکاری‌های دوجانبه و افزایش سطح روابط فیمابین در زمینه‌های مختلف به ویژه زمینه‌های دفاعی و نظامی تاکید شده است.

ماه سپتامبر گذشته، مسئولان امارات و ژاپن یک توافقنامه همکاری راهبردی فراگیر میان دو کشور با هدف تقویت روابط دوجانبه در تمام زمینه‌ها امضا کردند.

امارات دهمین شریک بزرگ تجاری ژاپن در جهان به شمار می‌رود. این کشور بزرگترین شریک راهبردی ژاپن در زمینه انرژی محسوب می‌شود به طوری که توکیو بیش از ۲۰ درصد از نیازهای نفتی خود را از طریق امارات تأمین می‌کند.

حجم تبادلات تجاری میان امارات و ژاپن طی سال ۲۰۲۲ به میزان ۵۸ درصد نسبت به سال ۲۰۲۱ افزایش یافت.


11900666
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار بین‌الملل

بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» در حالی که طرحی ۲۸ ماده‌ای برای پایان دادن به جنگ اوکراین منتشر شده، زلنسکی قرار است با مقامات پنتاگون دیدار کند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» وزیر بهداشت ایران با اشاره به توقف ارسال مواد اولیه تولید داروهای مسکن از افغانستان، از اختلال در روند درمان بیماران و انجام جراحی‌ها خبر داد و بر لزوم تصویب قانون برای کشت کنترل‌شده گیاهان دارویی در داخل کشور تأکید کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» قطر سفر نخست وزیر اسرائیل به سرزمین‌های اشغالی در جنوب سوریه را «نقض آشکار» حاکمیت سوریه و قوانین بین‌المللی دانست.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» شورای حکام آژانس بین‌المللی انرژی اتمی قطعنامه‌ای را تصویب کرد که در آن از ایران پاسخ و دسترسی هسته‌ای خواسته شده است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» نخست وزیر مجارستان از اتحادیه اروپا خواست تا تأمین مالی «مافیای جنگ» اوکراین را متوقف کند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رئیس سیاست خارجی اتحادیه اروپا گفت که کی‌یف و اروپا باید در هر طرح صلح اوکراین مشارکت داشته باشند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» چهل و دو نفر در اثر برخورد یک قطار سریع‌السیر با یک قطار مسافربری در جنوب جمهوری چک زخمی شدند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» آمریکا فروش ۹۳ میلیون دلاری سامانه موشکی ضد تانک و مهمات توپخانه‌ای به هند را تصویب کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» دیده‌بان حقوق بشر اعلام کرد که اخراج هزاران فلسطینی از سه اردوگاه پناهندگان کرانه باختری در اوایل سال ۲۰۲۵، معادل جنایات جنگی و جنایات علیه بشریت است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» اولین محموله ریلی سیمان پاکتی با ۱۸ واگن امروز از ایستگاه راهگرد به سمت افغانستان حرکت کرد. این صادرات که به صورت هفتگی و با ظرفیت ۱۰۰۰ تن ادامه خواهد یافت، نقش کلیدی در توسعه کریدورهای ریلی و تقویت صادرات غیرنفتی ایران ایفا می‌کند.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است