بین‌الملل 09:13 - 06 خرداد 1402

ژاپن و امارات توافقنامه همکاری نظامی و دفاعی امضا کردند

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از خبرگزاری رسمی امارات، «مبارک سعید بن غافان الجابری» یکی از مسئولان وزارت دفاع امارات و «اکیو ایسوماتا» سفیر ژاپن در ابوظبی، با حضور تعدادی از افسران ارشد وزارت دفاع امارات، یک توافقنامه همکاری‌های مشترک امضا کردند.

در این توافقنامه، بر تقویت همکاری‌های مشترک میان امارات و ژاپن در زمینه‌های نظامی و دفاع تاکید شده است.

بر اساس مفاد توافقنامه مذکور که در ساختمان وزارت دفاع ابوظبی امضا شد، بر ضرورت اجرای پروژه‌های پژوهشی و گسترش تولیدات مشترک در کنار تقویت همکاری‌های دوجانبه و افزایش سطح روابط فیمابین در زمینه‌های مختلف به ویژه زمینه‌های دفاعی و نظامی تاکید شده است.

ماه سپتامبر گذشته، مسئولان امارات و ژاپن یک توافقنامه همکاری راهبردی فراگیر میان دو کشور با هدف تقویت روابط دوجانبه در تمام زمینه‌ها امضا کردند.

امارات دهمین شریک بزرگ تجاری ژاپن در جهان به شمار می‌رود. این کشور بزرگترین شریک راهبردی ژاپن در زمینه انرژی محسوب می‌شود به طوری که توکیو بیش از ۲۰ درصد از نیازهای نفتی خود را از طریق امارات تأمین می‌کند.

حجم تبادلات تجاری میان امارات و ژاپن طی سال ۲۰۲۲ به میزان ۵۸ درصد نسبت به سال ۲۰۲۱ افزایش یافت.


11900666
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار بین‌الملل

بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» فرستاده ویژه ترامپ احتمالا روز جمعه با مشاور ارشد نتانیاهو و رئیس موساد دیدار خواهد کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران»  رئیس جمهور آمریکا می‌گوید به توافق هسته‌ای با تهران نزدیک است و نمی‌خواهد اسرائیل به ایران حمله کند، زیرا گفت‌و‌گو‌ها را به هم خواهد زد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» تیم ملی فوتبال زیر ۲۰ سال افغانستان در مسابقات کافا در مقابل قرقیزستان شکست خورد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» نتانیاهو خواستار مذاکره با دولت جدید سوریه با میانجیگری آمریکا برای توافق امنیتی است. این مذاکرات، با تماس‌های مخفی آغاز شده است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» با افزوده شدن شمار کسانی که هواپیما روی زمین با آنان برخورد کرده، تعداد قربانیان پرواز هند به انگلیس افزایش پیدا کرد و به ۲۹۴ نفر رسید.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رهبر انصارالله یمن، از عملیات موفقیت‌آمیز نیرو‌های مسلح این جنبش علیه اهداف صهیونیستی در حیفا، یافا و اشدود با ۱۱ موشک بالستیک و یک پهپاد خبر داد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» وزارت خارجه طالبان سقوط هواپیما و جان باختن سرنشینان آن را به دولت و ملت هند تسلیت گفت.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» وزارت خارجه افغانستان نسبت به سقوط هواپیمای مسافربری در هند با سانحه دیدگان این حادثه ابراز همدردی کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی وزارت امور خارجه فرانسه اعلام کرد که با وجود تنش‌های منطقه‌ای، در حال حاضر نیازی به تغییر پرسنل دیپلماتیک این کشور در خاورمیانه نیست.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» هند می‌گوید که هیچ مسافری در پرواز امروز به مقصد لندن زنده نمانده و تمامی ۲۴۲ سرنشین آن به علاوه تعدادی از افراد که روی زمین بودند، کشته شده‌اند.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است