سیاسی 10:41 - 08 اردیبهشت 1404
رئیس‌جمهور گفت: ارتباط ما با آذربایجان تنها بر پایه همسایگی نیست، بلکه ریشه در پیوند‌های تاریخی، فرهنگی و اجتماعی دارد که باید بیش از پیش تقویت شود.

پزشکیان: ارتباط ما با آذربایجان باید بیش از پیش تقویت شود

باشگاه خبرنگاران جوان - مسعود پزشکیان صبح امروز -دوشنبه ۸ اردیبهشت‌ماه- پیش از عزیمت به آذربایجان با اشاره به اهداف این سفر اظهار داشت: هدف از این سفر، گسترش مناسبات دوستانه و توسعه همکاری‌ها با کشور برادر و دوست آذربایجان است. در این سفر، دیدار‌هایی با مقامات و مسئولان جمهوری آذربایجان خواهیم داشت.

رئیس‌جمهور با تأکید بر فرصت‌ها و امکانات گسترده موجود میان دو کشور افزود: در زمینه‌های مختلف از جمله تجارت، علم، حمل‌ونقل و انرژی، ظرفیت‌های مناسبی برای همکاری وجود دارد که باید با تعامل، این ظرفیت‌ها را به مرحله عملیاتی برسانیم.

پزشکیان با اشاره به اهمیت ایجاد پیوند‌های حمل‌ونقلی میان ایران، آذربایجان و روسیه خاطرنشان کرد: توسعه مسیر‌های ریلی، جاده‌ای و ارتباطات اقتصادی می‌تواند موجب رشد و رونق هر سه کشور شود و فرصت‌های جدیدی برای منطقه به وجود آورد.

رئیس‌جمهور همچنین از حضور صنعتگران، دانشگاهیان و فعالان اقتصادی کشور در حاشیه این سفر خبر داد و تصریح کرد: این حضور می‌تواند بستر مناسبی برای تبادل تجربیات و افزایش همکاری‌های مشترک علمی و تجاری میان دو کشور فراهم کند.

پزشکیان با تأکید بر عمق روابط تاریخی و فرهنگی میان ایران و آذربایجان اظهار داشت: ارتباط ما با آذربایجان تنها بر پایه همسایگی نیست، بلکه ریشه در پیوند‌های تاریخی، فرهنگی و اجتماعی دارد که باید بیش از پیش تقویت شود.

رئیس‌جمهور با یادآوری خاطرات مشترک میان ملت‌های دو سوی مرز گفت: برادران و خواهران ما در این طرف و آن طرف مرز، خاطرات و پیشینه مشترکی دارند که پشتوانه گرانبهایی برای تقویت روابط امروز و فرداست.

پزشکیان با ابراز امیدواری نسبت به نتایج این سفر اظهار داشت: امیدوارم رفت‌وآمد‌ها و گفت‌و‌گو‌های متقابل، زمینه‌ساز توسعه، رشد اقتصادی، تبادل دانش و سرمایه‌گذاری‌های مشترک باشد و در نهایت به صلح، امنیت و پیشرفت پایدار در منطقه بینجامد.

منبع: پایگاه اطلاع رسانی ریاست جمهوری


12184341
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار سیاسی

سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس اعتقاد دارد تدوین نقشه جامع دریایی کشور سبب تقویت قدرت دریایی ایران می‌شود.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی وزارت خارجه ایران، حمله تروریستی در منطقه شمس‌الدین شاهین ولایت «ختلان» در تاجیکستان که منجر به کشته شدن سه شهروند چینی شاغل در این کشور شد را محکوم کرد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر امور خارجه گفت: منطقه اکو در صورت بالفعل شدن ظرفیت‌ها و توان بالقوه جمعی اعضا، می‌تواند به یکی از پویاترین مناطق نوظهور در جنوب جهانی تبدیل شود.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» خطیب نماز جمعه تهران با تأکید بر ضرورت تقویت وحدت ملی تصریح کرد: وحدت، باارزش‌ترین محصول ایمان و عمل صالح و ثمره عقلانیت، دانش، فهم سیاسی و روحِ آراسته به صفا و طهارت است.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس‌جمهوری با قدردانی از حمایت رهبری معظم انقلاب از وی و دولت چهاردهم، تاکید کرد: با اتکا به مردم مسیر خدمت و پیشرفت را دنبال می‌کنیم.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» نماینده مجلس با انتقاد از مقاومت وزارت بهداشت در برابر افزایش ظرفیت پزشکی می‌گوید که بودجه آموزشی این وزارتخانه طی چهار سال هفت برابر شده است.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» دستیار وزیر خارجه و مدیرکل آفریقای وزارت خارجه ایران، طی دیدار‌های جداگانه‌ای با وزیر خارجه نیجر و وزیر خارجه مالی، پیام‌های دوستی و دعوت وزیر خارجه کشورمان را تسلیم آنها کرد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» نوه شهید حاجی‌زاده که چند جزء از قرآن را حفظ کرده بود، نامه‌ای را به همراه یک قرآن برای آقا می‌فرستد و رهبر معظم انقلاب پاسخ‌شان را در صفحه اول این قرآن نوشتند.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» وزارت امور خارجه جنایات مستمر رژیم صهیونیستی در کرانه باختری و کشتار و شکنجه ساکنان منطقه را بشدت محکوم کرد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» نماینده مجلس می‌گوید وزارت نفت ۹۲ همت از درآمد‌های نفتی را به زنجیره درآمد‌های ملی نیاورده و تاکنون ۱۷ نفر از نمایندگان استیضاح وزیر نفت را امضا کرده‌اند.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است