سیاسی 10:41 - 08 اردیبهشت 1404
رئیس‌جمهور گفت: ارتباط ما با آذربایجان تنها بر پایه همسایگی نیست، بلکه ریشه در پیوند‌های تاریخی، فرهنگی و اجتماعی دارد که باید بیش از پیش تقویت شود.

پزشکیان: ارتباط ما با آذربایجان باید بیش از پیش تقویت شود

باشگاه خبرنگاران جوان - مسعود پزشکیان صبح امروز -دوشنبه ۸ اردیبهشت‌ماه- پیش از عزیمت به آذربایجان با اشاره به اهداف این سفر اظهار داشت: هدف از این سفر، گسترش مناسبات دوستانه و توسعه همکاری‌ها با کشور برادر و دوست آذربایجان است. در این سفر، دیدار‌هایی با مقامات و مسئولان جمهوری آذربایجان خواهیم داشت.

رئیس‌جمهور با تأکید بر فرصت‌ها و امکانات گسترده موجود میان دو کشور افزود: در زمینه‌های مختلف از جمله تجارت، علم، حمل‌ونقل و انرژی، ظرفیت‌های مناسبی برای همکاری وجود دارد که باید با تعامل، این ظرفیت‌ها را به مرحله عملیاتی برسانیم.

پزشکیان با اشاره به اهمیت ایجاد پیوند‌های حمل‌ونقلی میان ایران، آذربایجان و روسیه خاطرنشان کرد: توسعه مسیر‌های ریلی، جاده‌ای و ارتباطات اقتصادی می‌تواند موجب رشد و رونق هر سه کشور شود و فرصت‌های جدیدی برای منطقه به وجود آورد.

رئیس‌جمهور همچنین از حضور صنعتگران، دانشگاهیان و فعالان اقتصادی کشور در حاشیه این سفر خبر داد و تصریح کرد: این حضور می‌تواند بستر مناسبی برای تبادل تجربیات و افزایش همکاری‌های مشترک علمی و تجاری میان دو کشور فراهم کند.

پزشکیان با تأکید بر عمق روابط تاریخی و فرهنگی میان ایران و آذربایجان اظهار داشت: ارتباط ما با آذربایجان تنها بر پایه همسایگی نیست، بلکه ریشه در پیوند‌های تاریخی، فرهنگی و اجتماعی دارد که باید بیش از پیش تقویت شود.

رئیس‌جمهور با یادآوری خاطرات مشترک میان ملت‌های دو سوی مرز گفت: برادران و خواهران ما در این طرف و آن طرف مرز، خاطرات و پیشینه مشترکی دارند که پشتوانه گرانبهایی برای تقویت روابط امروز و فرداست.

پزشکیان با ابراز امیدواری نسبت به نتایج این سفر اظهار داشت: امیدوارم رفت‌وآمد‌ها و گفت‌و‌گو‌های متقابل، زمینه‌ساز توسعه، رشد اقتصادی، تبادل دانش و سرمایه‌گذاری‌های مشترک باشد و در نهایت به صلح، امنیت و پیشرفت پایدار در منطقه بینجامد.

منبع: پایگاه اطلاع رسانی ریاست جمهوری


12184341
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار سیاسی

سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» اقدامات موثر شهید امیر عبداللهیان؛ وزیر امور خارجه مقاومت در میزگرد شبکه خبر با حضور کارشناسان بررسی می‌شود.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» دختران فوتسالیست ایران به اولین جام جهانی فوتسال زنان صعود کردند.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» معاون رئیس‌جمهور در امور زنان و خانواده صعود دختران فوتسالیست ایران به اولین جام جهانی فوتسال زنان را تبریک گفت.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس مجلس شورای اسلامی با قدردانی از لطف و محبت مردم اندونزی، گفت: بسیاری از جوانان اندونزی شیفته فرهنگ ایران و دلباخته آرمان‌های اسلام هستند.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» وزرای امور خارجه جمهوری اسلامی ایران و تاجیکستان با یکدیگر دیدار و گفت‌و‌گو کردند.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» معاون اول رئیس‌جمهور با اشاره به اهمیت انتشار و دسترسی آزاد مردم به اطلاعات تاکید کرد: دسترسی آزاد مردم به اطلاعات یک حق طبیعی و انسانی است.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» به گفته منوچهر متکی موجودیت آمریکا با تعاملات ناعادلانه همزاد است و از ۱۹۴۲ که این قاره کشف شد این تاریخ از ثبت نابرابری‌ها مشهود است.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس سازمان انرژی اتمی ایران گفت: ما با اتکا به دانش بومی و توان داخلی، به دستاورد‌های افتخارآفرین در حوزه راهبردی علوم و فنون هسته‌ای دست یافته‌ایم.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی وزارت امور خارجه با محکوم کردن شدید حملات هوایی رژیم صهیونیستی به بنادر مهم یمن، این اقدام را نشانه‌ای آشکار از ماهیت جنگ‌طلب و جنایتکار این رژیم دانست.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» دبیر شورای امنیت ملی ارمنستان که برای شرکت در همایش «مجمع گفتگوی تهران» به تهران سفر کرده است، صبح امروز با سید عباس عراقچی وزیر امور خارجه دیدار کرد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است