ورزشی 08:07 - 09 مهر 1404
دیدار تیم‌های فوتبال استقلال و المحرق بحرین در هفته دوم لیگ قهرمانان آسیا امشب در ورزشگاه شهدای قدس برگزار می‌شود.

استقلال- المحرق بحرین؛ آبی پوشان ایران درصدد کسب اولین برد آسیایی

باشگاه خبرنگاران جوان؛ مریم طایفه - تیم فوتبال استقلال در هفته دوم لیگ قهرمانان سطح دوم آسیا امشب ساعت ۱۹:۳۰ در ورزشگاه شهدای قدس پذیرای تیم فوتبال المحرق بحرین است.  

آبی پوشان ایران در هفته اول لیگ قهرمانان سطح دوم آسیا شروع خوبی نداشتند و  با باخت ۷ بر یک برابر تیم الوصل امارات سنگین‌ترین شکست خود را در بازی‌های آسیایی متحمل شدند. آنها به دنبال جبران این باخت سنگین در لیگ داخلی بودند، اما برابر تیم ته جدولی شمس آذر هم به تساوی دست یافتند  و نوار ناکامی هایشان را نتوانستند قطع کنند.  

شاگردان ساپینتو  نیاز مبرمی به ۳ امتیاز بازی خانگی برابر تیم المحرق بحرین را دارند تا شکست سنگین هفته اول لیگ قهرمانان آسیا را به فراموشی بسپارند  و علاوه بر این،   از وضعیت بحرانی هم خارج شوند و به جدول مسابقات آسیایی برگردند.  

ساپینتو  که در لیگ داخلی از حضور روی نیمکت تیم استقلال محروم است، اما در بازی امشب برای دومین بار می‌تواند در لب خط تیمش را هدایت کند و  به بازیکنانش روحیه بدهد.  

ساپینتو و بازیکنان استقلال  تحت فشار هواداران قرار دارند و آنها در بازی امشب این فرصت را دارند تا با برتری برابر تیم المحرق بحرین از فشار طرفداران خود خارج شوند، اما مساوی یا باخت در این بازی کارشان را در ادامه بازی‌ها سخت‌تر خواهد کرد.  

در آن طرف، تیم فوتبال المحرق بحرین  در اولین بازی خود در لیگ قهرمانان سطح دوم آسیا توانست با نتیجه ۴ بر صفر برابر تیم  الوحدات اردن به برتری ۴ بر صفر دست یابد و با ۳ امتیاز  بعد از الوصل در رتبه دوم گروه A این رقابت‌ها قرار بگیرد.  

 تیم المحرق در لیگ بحرین هم نتایج خوبی تاکنون گرفته  و  با ۲ پیروزی و یک تساوی در سه هفته اول لیگ داخلی  و  با ۷ امتیاز صدرنشین است. این تیم بحرینی با روحیه بالا به تهران آمده است و قصد دارد با امتیاز به کشورش برگردد، اما کار سختی جلوی هواداران پرشور استقلال دارد.  

آرتور رزنده، سیموئز، سوفیان محروق، محمد الحردان، فاکندو توبارس و برونو آرائوخو از بازیکنان مطرح تیم المحرق هستند. مدافعان استقلال باید مراقب باشند که اشتباهات بازی هفته گذشته برابر تیم الوصل را در دیدار امشب تکرار نکنند چرا که ممکن است دوباره   تنبیه شوند و ضربه مهلکی از مهاجمان زهردار حریف خود بخورند.  

«فرناندو مانوئل» ملقب به ناندینیو  سرمربی ۵۲ ساله پرتغالی هدایت المحرق را بر عهده دارد. ناندینیو پس از تجربیات چند ساله‌اش در لیگ پرتغال و البته تیم آلمریای اسپانیا به تیم المحرق بحرین پیوست.   

بازگشت رامین رضاییان بعد از سپری کردن ۲ جلسه محرومیتش و آماده شدن رستم آشورماتوف مدافع ازبکستانی می‌تواند خبر خوبی برای ساپینتو باشد تا از این ۲ بازیکن در بازی امشب استفاده کند.  

نکته جالب توجه  این است که استقلال در تاریخ خود با تیم‌های بحرینی در آسیا مسابقه نداده و امشب اولین تقابل استقلال با یک تیم بحرینی در یک تورنمنت رسمی AFC خواهد بود.

المحرق پیش از این تنها یک بار با یک تیم ایرانی مواجه شده و آن هم فینال خاطره انگیز جام در جام آسیا سال ۱۹۹۱ مقابل پرسپولیس است. فینالی که در آن بازی رفت صفر - صفر مساوی شد و در بازی برگشت پرسپولیس با کاشته دیدنی محمدحسن انصاری فرد در تهران یک بر صفر پیروز و قهرمان شد.

به هر حال باید دید   ساپینتو  می‌تواند در جدال  تمام پرتغالی به برتری برسد یا نه!  


12230712
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار ورزشی

ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» تیم فوتبال استقلال خوزستان توانست با نتیجه ۲ بر یک فجر سپاسی را شکست دهد و روند شکست‌ناپذیری این تیم را پاره کند.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» باشگاه استقلال برای لغو و تجدیدنظر در حکم منتظر محمد به دادگاه عالی ورزش (CAS)، اعتراض کرد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» جلسه هیات مدیره باشگاه استقلال امروز (پنجشنبه) برگزار شد و مدیران ارشد باشگاه تصمیم گرفتند سرمربی پرتغالی تیم، ریکاردو ساپینتو، همچنان به فعالیت خود ادامه دهد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» در ادامه مسابقات تنیس کمتر از ۱۲ سال بین قاره‌ای تیم دختران ایران با نتیجه ۲ بر صفر برابر پاسفیک به برتری دست یافت.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» تیم ملی والیبال زنان ایران با پیروزی برابر تیم‌های قرقیزستان و تاجیکستان ۹ پله صعود در رنکینگ فدراسیون جهانی را تجربه کرد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» مهدی تاج با حضور در منزل محمود خوردبین از پیشکسوت تیم فوتبال پرسپولیس عیادت کرد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» سرمربی تیم فوتبال پرسپولیس می‌گوید که بازیکنان این هفته بسیار قاطع و محکم تمرین کردند و هدف‌مان فردا پیروزی در داخل خانه است.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» بازی تیم‌های ملون انزلی و خیبر خرم آباد به دلیل آب گرفتگی شدید ورزشگاه سیروس قایقران انزلی لغو شد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» بر اساس اعلام آخرین رنکینگ انجمن جهانی پاکت بیلیارد (WPA) ملی‌پوش پاکت بیلیارد کشورمان با درخشش در مسابقات بین المللی موفق شد برای نخستین بار در رتبه ۱۳ رنکینگ جهانی هی بال جهان قرار گیرد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» تیم ملی والیبال زنان ایران در دومین مسابقه خود از کاوا مقابل تاجیکستان به پیروزی رسید.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است