سیاسی 17:11 - 07 اردیبهشت 1404
معاون اول رئیس‌جمهور گفت: روابط ایران و تونس با ظرفیت‌های موجود منطبق نیست و زمان آن فرا رسیده است که برای توسعه روابط اقتصادی کار جدی انجام دهیم.

عارف: باید برای توسعه روابط اقتصادی ایران و تونس کار جدی انجام دهیم

باشگاه خبرنگاران جوان - محمدرضا عارف، معاون اول رئیس‌جمهور در دیدار «سمیر ابن سالم عبید» که در دفتر معاون اول رئیس جمهور برگزار شد، گفت: با آنکه روابط سیاسی دو ملت ایران و تونس در وضعیت بسیار خوبی است و دو کشور اشتراکات فراوان تاریخی، فرهنگی و مذهبی دارند، اما روابط دو کشور خصوصا در زمینه‌های اقتصادی و تجاری با ظرفیت‌های موجود منطبق نیست و اکنون زمان آن فرا رسیده است که برای توسعه روابط اقتصادی کاری جدی را انجام دهیم و روابط را به سطحی برسانیم که در شان دو ملت باشد.

عارف در این دیدار با بیان اینکه سفر سال گذشته رئیس‌جمهور تونس به کشورمان، بیانگر روابط خوب سیاسی دو کشور است، با ذکر خاطره‌ای درباره نزدیکی و صمیمیت دو ملت ایران و تونس گفت: دو دهه قبل در سفری که به عنوان معاون اول رئیس جمهور به تونس داشتم به چند شهرواز جمله قیروان سفر کردیم، زمانی که در آن شهر بودیم احساس می‌کردیم که گویی در ایران هستیم، استقبال مردم این شهر چنان بی نظیر و برادرانه بود که به عنوان یک خاطره به یاد ماندنی در ذهنم ماندگار شده است.

معاون اول رئیس‌جمهور در ادامه تاکید کرد: توسعه روابط با آفریقا اولویت جمهوری اسلامی ایران است و در این میان، شمال آفریقا با ویژگی‌های خاص فرهنگی، اعتقادی، مذهبی و تاریخی خود، جایگاه ویژه‌ای دارد.

عارف افزود: علاقه ما این است که علاوه بر آنکه بر روی مسائل منطقه‌ای و خصوصا مشکلات دنیای اسلام و فلسطین که مسئله مشترک تمام دنیای اسلام است همکاری بیشتری داشته باشیم، در زمینه تجارت و اقتصاد نیز به صورت فعالانه‌تری همکاری کنیم که در این زمینه تشکیل «کمیسیون‌های مشترک» تجربه موفقی است که ما در بخشی از مناطق آفریقا و آسیا داریم و برای همکاری دو کشور ایران و تونس هم این سازوکار می‌تواند راهکار بسیار مناسبی باشد.

عارف در ادامه برگزاری سیزدهمین اجلاس مشترک را مورد تاکید قرار داد.

در این دیدار وزیر تجارت و توسعه صادرات تونس هم با تسلیت درگذشت تعدادی از هموطنان در حادثه تلخ بندرشهیدرجایی تصریح کرد: عزم تونس برگسترش روابط است و در دیدار با وزیر صمت ایران نیز راه‌های گسترش همکاری‌ها را بررسی کردیم وخوشحالیم که در اجلاس آفریقا و نمایشگاه اکسپوی ۲۰۲۵ ایران حضور داریم و عزممان بر همکاری و ایجاد جهش در روابط اقتصادی است.

منبع: پایگاه اطلاع رسانی معاون اول رئیس‌جمهور


12184172
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار سیاسی

سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» معاون اطلاع‌رسانی دفتر عارف نوشت: تصمیم مهمی که امروز در نشست مشترک معاونین اول سه قوه با نمایندگان مجمع کارآفرینان و بخش خصوصی گرفته شد می‌تواند برای حل مشکلات بنگاه‌های اقتصادی موثر باشد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران و وزیر امور خارجه سلطنت عمان طی تماس تلفنی درباره روابط دوجانبه و تحولات منطقه‌ای و بین‌المللی گفت‌و‌گو کردند.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس کمیسیون تلفیق لایحه بودجه ۱۴۰۵ مجلس شورای اسلامی از عدم تأیید کلیات این لایحه پس از برگزاری ۸ جلسه رسمی و ۲ جلسه غیررسمی در کمیسیون تلفیق خبر داد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» مستند «کودتای لیتیومی» با نگاهی تحلیلی به تحولات سیاسی بولیوی در سال ۲۰۱۹ و نقش منافع اقتصادی آمریکا، دوشنبه ۸ دی‌ماه از شبکه افق سیما پخش می‌شود.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس‌جمهور با تأکید بر اینکه توسعه عدالت آموزشی یک مأموریت فرابخشی و ملی است، گفت: تحقق این هدف نیازمند همراهی همه دستگاه‌ها و مشارکت مردم بوده و در این مسیر، مصرف بهینه منابع و مدیریت کارآمد در نظام آموزش کشور لازم است.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی کمیسیون تلفیق بودجه ۱۴۰۵ از رد شدن کلیات لایحه دولت برای بودجه سال آینده در این کمیسیون خبر داد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» سفیر جمهوری اسلامی ایران در جمهوری تاجیکستان، امروز دوشنبه با سید عباس عراقچی، وزیر امور خارجه، دیدار و گفت‌و‌گو کرد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» معاون اول رئیس‌جمهور گفت: حاکمیت، راهبرد مشارکت و مسئولیت‌پذیری بخش خصوصی را در دستور کار قرار داده است.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر امور خارجه با اشاره به اینکه حاج قاسم معمار «محور مقاومت» در منطقه بود، گفت: تاثیرات این معماری بسیار فراتر از سیاست‌های جاری و رویکرد‌های اجرایی در سیاست خارجی خود را نشان داده است.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس ستاد انتخابات کشور با تاکید بر اینکه به مشارکت اجتماعی در جامعه ایران بالاست، گفت: برخلاف تصویرسازی‌های القایی، میل به مشارکت اجتماعی در جامعه ایران بالاست.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است