فرهنگی‌هنری 16:13 - 27 مهر 1400

شورای تدوین برنامه حضور ایران در عرصه‌های بین‌المللی تشکیل می‌شود

به گزارش خبرگزاری مهر، به نقل از روابط عمومی معاونت امور فرهنگی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، جلسه هماهنگی با نمایندگان ایران در هفتاد و سومین دوره نمایشگاه بین‌المللی کتاب فرانکفورت با حضور یاسر احمدوند، معاون امور فرهنگی، علیرضا اسماعیلی، مشاور اجرایی و نمایندگان غرفه ایران در معاونت امور فرهنگی برگزار شد. در این جلسه ایوب دهقانکار، حسین صفری، مجید جعفری اقدم، مدیر آژانس ادبی پُل؛ فتح‌اله فروغی، نماینده انجمن فرهنگی ناشران کودک و نوجوان؛ احمد ذوعلم، مدیر آژانس ادبی «دایره مینا» و امیر بیک‌محمدی، مدیر آژانس ادبی تماس حضور داشتند و برنامه‌های غرفه ایران در این دوره از نمایشگاه فرانکفورت را تشریح کردند.

نمایندگان غرفه ایران درباره شرایط خاص این دوره از نمایشگاه کتاب فرانکفورت و برگزاری آن در دو بخش فیزیکی و مجازی سخن گفتند و بر لزوم برنامه‌ریزی مستمر برای حضور در این رویداد فرهنگی تاکید کردند. این نمایندگان به تشریح برنامه‌ها و اقدامات پیش‌بینی شده در ایام برپایی نمایشگاه پرداختند و قرارهای کاری تنظیم شده با ناشران و موزعان بین‌المللی و تبادل رایت را تشریح کردند.

یاسر احمدوند با آرزوی سلامتی و توفیق برای نمایندگان نشر ایران در غرفه جمهوری اسلامی ایران در نمایشگاه فرانکفورت گفت: زمان فراخی برای بحث‌های جدی درباره حضور در نمایشگاه کتاب فرانکفورت نیست اما باید برنامه‌های جدی را برای سال آینده، دیگر نمایشگاه‌ها و حضور در عرصه بین‌الملل برنامه‌ریزی کنیم.

وی از تشکیل شورایی در عرصه بین‌الملل برای تدوین برنامه جهت حضور ایران در عرصه‌های بین‌المللی خبر داد: قدردان تلاش‌هایی هستیم که در دوره‌های قبلی در این حوزه انجام شده و باید از تجربیات قبلی برای برنامه‌ریزی‌ها بهره برد. تقریباً با توجه به چندین دوره حضور ایران در نمایشگاه‌های بین‌المللی نقاط ضعف خود را می‌شناسیم اما باید شناسایی کنیم که چرا به رغم شناسایی این مشکلات هنوز مشکلات پابرجاست.

وی ادامه داد: حضور در عرصه بین‌الملل سه ضلع دارد. نخست بخش حاکمیتی است که تکفل آن بر عهده وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و سازمان فرهنگ و ارتباطات است. ضلع دوم کارگزاران هستند یعنی آژانس‌های ادبی و انجمن‌هایی که به ترویج محتوا می‌پردازند. ضلع سوم هم تولیدکنندگان محتوا یعنی ناشران هستند. بین این بخش‌ها انسجام و هماهنگی وجود ندارد و هر سه حلقه باید فهم درست و دقیقی از موضوع داشته باشند. هماهنگی میان این سه مجموعه می‌تواند حضور ایران در نمایشگاه‌ها را نتیجه بخش کند.

وی با اشاره به برپایی غرفه ایران در نمایشگاه کتاب فرانکفورت گفت: در غرفه ایران باید اقلام ترویجی که برآیند کل نشر ایران باشد در غرفه عرضه شود. همه افرادی که در غرفه ایران حضور دارند در یک گروه و نماینده نشر جمهوری اسلامی ایران هستند نه هیچ ناشر و تشکل نشر.

احمدوند با تاکید بر برگزاری جلسات بعد از برگزاری نمایشگاه کتاب فرانکفورت برای ارزیابی حضور ایران در این رویداد فرهنگی گفت: باید جلساتی با حضور آژانس‌های ادبی و تشکل‌های نشر برگزار کنیم و نقاط ضعف و قوت خود را شناسایی و بررسی کنیم و برای حضور در دیگر نمایشگاه‌های خارجی برنامه‌ریزی کنیم.

معاون امور فرهنگی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی با تاکید بر ضرورت استفاده از ظرفیت‌های رایزینی و سفارت جمهوری اسلامی ایران گفت: باید تعامل و همدلی با آنها داشته باشیم و از ظرفیت‌های آنها در ایام برگزاری نمایشگاه کتاب فرانکفورت استفاده کنیم.


11279551
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار فرهنگی‌هنری

فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» مراسم اختتامیه نهمین جشنواره بین‌المللی فیلم شهر، پنجشنبه ۲۲ آبان‌ماه در سالن همایش‌های برج میلاد تهران برگزار می‌شود.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» رئیس رسانه ملی درگذشت زنده‌یاد همایون ارشادی بازیگر پیشکسوت تلویزیون و سینمای ایران را به خانواده محترم، همراهان هنری و عموم مردم فرهنگ‌دوست ایران تسلیت گفت.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» شبکه افق از شنبه ۲۴ آبان‌ماه ۱۴۰۴ سه مجموعه مستند تازه با عناوین «پیشنهاد»، «استعمار، داستان یک تاریخ» و «دروازه خورشید» را روی آنتن می‌برد.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» روابط عمومی معاونت سیما فیلم‌های سینمایی در روزهای پایانی چهارمین هفته از آبان ماه را در شبکه‌های تلویزیونی معرفی کرد.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» رئیس رسانه ملی گفت: اینکه ما تولید محتوا به زبان عبری را برای ساکنان سرزمین‌های اشغالی فلسطین و دیگر عبری‌زبان‌های جهان ادامه دهیم، یکی از وظایف ذاتی ماست.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» فصل سوم مجموعه مستند «رخ مادر» به کارگردانی امیرحسین اکاتی به زودی از شبکه یک سیما پخش می‌شود.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» شعار مشترک هیأت‌های مذهبی در ایام فاطمیه سال ۱۴۰۴ «رمز پیروزی ما یا زهراست» اعلام شد.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» شعله پرینچک، همسر رهبر حزب وطن ترکیه پس از تماشای اجرای مشترک گروه ساز‌های ایرانی ارکستر موسیقی ملی ایران با نوازندگان ساز‌های سنتی ترکیه، به تحسین این اجرا پرداخت.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» سریال «داستان یک خانواده» از پنجشنبه ۲۲ آبان هر شب حوالی ساعت ۲۱:۱۵ میزبان مخاطبان شبکه دو سیماست.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» فاطمه نانی‌زاد، شاعر آیینی، گفت: زنان ما همواره در مقاطع حساس با ایمان، ولایت‌مداری و ازخودگذشتگی، رسالت الهی را به بهترین نحو انجام داده‌اند.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است