سیاسی 20:57 - 28 بهمن 1403
بقائی با رد کامل ادعا‌های اخیر وزرای خارجه گروه هفت علیه ایران، اتهام‌های مطرح‌شده علیه کشورمان را بی‌اساس و غیرمسئولانه توصیف کرد.

واکنش بقایی به ادعا‌های بی‌اساس گروه ۷ علیه ایران

اسماعیل بقائی سخنگوی وزارت امور خارجه با رد کامل ادعا‌های اخیر وزرای خارجه گروه هفت علیه جمهوری اسلامی ایران، اتهام‌های مطرح‌شده علیه کشورمان را بی‌اساس و غیرمسئولانه توصیف کرد.

سخنگوی وزارت امور خارجه متهم‌کردن ایران به رفتار بی‌ثبات‌کننده در منطقه را مضحک دانست و با اشاره به عملکرد کشور‌های عضو گروه ۷ به‌ویژه آمریکا، کانادا و سه کشور اروپایی در حمایت تسلیحاتی و مالی و سیاسی از رژیم نسل‌کش صهیونیستی و دیگر مداخلات نظامی و سیاسی آنها در منطقه، تصریح کرد که بازگشت ثبات و امنیت به منطقه غرب آسیا مستلزم توقف سیاست‌های مداخله‌جویانه این کشور‌ها در امور منطقه است.

بقائی با تاکید بر حق مشروع و مسئولیت قانونی دولت جمهوری اسلامی ایران برای دفاع از مردم، تمامیت سرزمینی و حاکمیت ملی ایران در برابر هرگونه تهدید و تجاوزی، توسعه توانمندی‌های نظامی- دفاعی ایران وفق حقوق و موازین بین‌المللی را لازمه این امر دانست و تصریح کرد ظرفیت‌های دفاعی جمهوری اسلامی ایران علاوه بر تامین امنیت ملی کشور در راستای صلح و امنیت منطقه غرب آسیا است.

سخنگوی وزارت امور خارجه همچنین با بی‌مبنا دانستن هرگونه تردیدی نسبت به ماهیت فعالیت‌های صلح‌آمیز هسته‌ای و برنامه غنی‌سازی ایران، تاکید کرد فعالیت صلح‌آمیز هسته‌ای ایران متناسب با نیاز‌های فنی و صنعتی کشور، وفق حقوق و تعهدات بین‌المللی ایران ذیل معاهده عدم اشاعه و موافقتنامه پادمان طراحی و در حال اجرا است.

سخنگوی وزارت خارجه با یادآوری پیشگامی ایران برای ایجاد منطقه خاورمیانه عاری از سلاح اتمی، تنها مانع تحقق این امر را رژیم اشغالگر صهیونیستی دانست که با برخورداری از حمایت همه‌جانبه کشور‌های گروه ۷ - همزمان با نسل‌کشی در غزه و تجاوز به کشور‌های منطقه - به توسعه جنگ‌افزار‌های کشتار جمعی ادامه داده و صلح و امنیت بین‌المللی را با تهدید جدی مواجه ساخته است.

 


12156610
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار سیاسی

سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» حسین کنعانی مقدم کارشناس مسائل سیاست خارجی با اشاره به تهدیدات صهیون ها نکاتی را بیان کرد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» کارشناس مسائل سیاست خارجی درباره وضعیت تحولات ترکیه و درگیری پ ک ک نکاتی را بیان کرد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» حسن لاسجردی کارشناس مسائل سیاست خارجی با اشاره به وضعیت ادامه جنایات صهیون ها در غزه نکاتی را بیان کرد. 
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» دستیار وزارت خارجه در گفت و گوی ویژه خبری با اشاره به همبستگی ملت ایران در جریان تجاوز ۱۲ روزه به خاک ایران نکاتی را بیان کرد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام با تاکید براینکه باید پشت سر رهبر معظم انقلاب گام برداریم، گفت: دعوا‌های جناحی در این وضعیت حساس، بازی در زمین دشمن صهیونی و آمریکایی است.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» مشاور رهبر معظم انقلاب گفت: در حال حاضر پیام‌هایی را بررسی می‌کنیم که از واشنگتن در مورد ازسرگیری مذاکرات دریافت کرده‌ایم.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» علی لاریجانی گفت: رژیم صهیونیستی خطای بزرگی که دارد این است که فکر می‌کند با این ترور‌ها می‌تواند شرایط را در خاورمیانه و ایران تغییر دهد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» سرپرست سفارت ایران در کابل از افزایش تلاش‌ها برای بازگشت تدریجی و عزتمندانه اتباع افغانستان با هماهنگی مسئولین دو کشور خبر داد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» مراسم بزرگداشت سردار شهید «محمدسعید ایزدی» با حضور رئیس ستاد کل نیرو‌های مسلح در مسجد پیامبر اعظم (ص) شهرک شهید محلاتی برگزار شد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» سرلشکر موسوی گفت: نام همه شهدا و همه کسانی که در مقابل رژیم نحس صهیونیستی مقابله کردند همیشه خواهد درخشید.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است