سیاسی 21:27 - 08 آبان 1403
رئیس جمهور در پیامی انتخاب حجت‌الاسلام والمسلمین شیخ نعیم قاسم را به ملت و دولت لبنان و همه مجاهدان جبهه مقاومت تبریک گفت.

رئیس جمهور به شیخ نعیم قاسم تبریک گفت

مسعود پزشکیان سه شنبه شب هشتم آبان ۱۴۰۳ در پیامی با تبریک انتخاب حجت‌الاسلام والمسلمین شیخ نعیم قاسم به سمت دبیرکل حزب‌الله لبنان تصریح کرد: بی‌شک در این شرایط حساس تاریخی، دفاع از حاکمیت و تمامیت ارضی لبنان و همچنین آرمان‌های بلند جبهه مقاومت و ملت مظلوم فلسطین از اهمیت تاریخی برخوردار است. اطمینان دارم، حضور چهره درخشان و مجاهدی با سوابق روشن، چون جنابعالی در راس مجموعه حزب‌الله، موجب تقویت اراده‌ها در عرصه مقاومت و همچنین تداوم راه روشن شهدای والامقام این جبهه خواهد شد.

متن پیام رئیس جمهور به شرح زیر است:

بسم الله الرحمن الرحیم

حجت‌الاسلام والمسلمین جناب آقای شیخ نعیم قاسم (دامت برکاته)

با پاسداشت یاد و خاطره شهید سرفراز سید حسن نصرالله، انتخاب جنابعالی به سمت دبیرکل حزب‌الله لبنان را به ملت و دولت لبنان و همه مجاهدان جبهه مقاومت تبریک و تهنیت می‌گویم.

بی‌شک در این شرایط حساس تاریخی، دفاع از حاکمیت و تمامیت ارضی لبنان و همچنین آرمان‌های بلند جبهه مقاومت و ملت مظلوم فلسطین از اهمیت تاریخی برخوردار است. اطمینان دارم، حضور چهره درخشان و مجاهدی با سوابق روشن، چون جنابعالی در راس مجموعه حزب‌الله، موجب تقویت اراده‌ها در عرصه مقاومت و همچنین تداوم راه روشن شهدای والامقام این جبهه خواهد شد.

امیدوارم با اتحاد و انسجام امت اسلامی و حمایت بیش از پیش کشور‌های مسلمان و همچنین با پشتوانه وجدان‌های بیدار در سراسر جهان، شاهد توقف تجاوزات رژیم نامشروع صهیونیستی و برقراری صلح، آرامش و امنیت در غزه، لبنان و کل منطقه باشیم.

با آرزوی سعادت و سلامت، از درگاه خداوند متعال دوام توفیقات شما در این جایگاه خطیر و ثبات قدم همه مبارزان دلیر و جان بر کف جبهه مقاومت را خواستارم.

مسعود پزشکیان

رئیس جمهوری اسلامی ایران


12110381
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار سیاسی

سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر امور خارجه به مناسبت سالگرد میلاد حضرت مسیح (ع) پیامی تبریک صادر کرد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» سردار غلامشاهی گفت: رزمندگان منطقه یکم نیروی دریایی سپاه در عملیاتی دقیق موفق شدند یک کشتی حامل ۴ میلیون لیتر سوخت قاچاق را که قصد خروج از آب‌های سرزمینی جمهوری اسلامی ایران داشت، توقیف کنند.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی وزارت خارجه جمهوری اسلامی ایران از توافق تبادل اسرا بین یمن و عربستان سعودی استقبال کرد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» نمایندگی جمهوری اسلامی ایران نزد سازمان ملل اعلام کرد: غنی‌سازی صفر، ضرب‌الاجل و اجبار حتی اگر در پوشش واژگان دیپلماتیک عرضه شوند، مذاکره محسوب نمی‌شوند.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی شورای نگهبان از تایید «لایحه دوفوریتی الزامات و احکام مورد نیاز قوانین بودجه‌های سنواتی» خبر داد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» عراقچی گفت: جهان شاهد بود ما در حال مذاکره بودیم که ایالات متحده تصمیم گرفت به روی مردم ما آتش بگشاید و دیپلماسی را تارومار کند.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» دبیر شورای نگهبان گفت: قوی کردن بنیه علمی و اعتقادی، بهترین راه مقابله با هجمه‌های فرهنگی است، زیرا در این صورت جامعه در مواجهه با شبهات و هجمه‌های فرهنگی تحت تأثیر آنها قرار نمی‌گیرد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس‌جمهور با بیان اینکه رویکرد دولت همواره تعامل، تقویت همگرایی و انسجام ملی و پرهیز از تقابل و تنش بوده است، تصریح کرد: تمرکز بر ارائه واقعیت‌ها می‌تواند به افزایش اعتماد عمومی کمک کند.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» معاون اول رئیس‌جمهور گفت: راهبرد اصلی بنیاد باید پرهیز از تصدی‌گری و واگذاری مدیریت سهام به خود ایثارگران باشد. در این مسیر قدم‌های خوبی برداشته شده که باید ادامه یابد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس شورای اطلاع‌رسانی دولت گفت: امروز و در دولت چهاردهم در مجموع حدود ۵۰۰۰ پُست مدیریتی در کشور در اختیار خانم‌ها قرار گرفته و این اتفاق بزرگی است.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است